Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Ben araniza bugün katildim. Sizlerden cok sey ögrenecegime inaniyorum. Türkish-Media hazirlayicilarina ayri ayri tesekkürlerimi sunarim. Bundan sonrada basarilarinin devamini bekliyoruz. Tüm forum sakinlarine saygilar sevgiler.

Rochader olan nickim icin bir seyler söylemek istiyorum; hani satrancta cok anlamli bir hareket var Türkcesine "ROK" denir yani Sah ile Kalenin yer degistirmesi iste bu hareketin uygulayicisina verilen ismin Türkce-Almanca duyulusu. B)

Rochader

Gönderi tarihi:

Bende hayal ile hayelin farkını pek anlamıyorum. -_-

Welcome to Rochader

Şah kanadına yapılanmısın Vezir kanadına yapılanmı.?

Ben her zaman Şah çekerim. :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Hosbulduk KARAKEDI o birazda rakibe bagli ama su an icin sorarsan KISA ROK yaptim. Uzun rok nadir gerekir ve zaman alir. Biliyorsun Satrancta en önemli sey Tempo dur. Cok sah cekmek iyi degildir az olsun öz olsun is bitsin.

SAYGILAR

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.