Φ verdinaz Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Dostlar arasına hasret uçurumu girdiğinde, yıldızlarla vuslat köprüsü kurduk yürekten yüreğe. Gönlümüzün hasret günlüğüne unutmayı ve unutulmayı hiç yazmadık..unutmamak ve unutulmamak ümidiyle herkese selamlar Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Hoşgeldin verdinaz hosbulduk Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 hoşgeldiiin.. hoşbulduk... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 ben sana hoş geldin demeyi unutmuşum hoş geldin civciv Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 ben sana hoş geldin demeyi unutmuşum hoş geldin civciv hoş bulduk kaan bey civciv mi? Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 hoşgeldin verdinaz... hoşbulduk Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Habu yaşumdan sonra Sevdaluk yapacağum verdinaz güzelini Koynuma alacağum. Güzellik ince maraz Vuruldum sana verdinaz Sevda halimden bilsen Verirdin bana biraz.... Hoşgeldin.... Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Habu yaşumdan sonra Sevdaluk yapacağum verdinaz güzelini Koynuma alacağum. Güzellik ince maraz Vuruldum sana verdinaz Sevda halimden bilsen Verirdin bana biraz.... Hoşgeldin.... hoşbulduk Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 hosbulduk ama sözlerine dikkat etsen ii olur Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Dikkat ederim dikkat Söylediğim sözlere verdinaz versen bana Düşmeseydik dillere.. Atmaca olayıdım Dalına konayıdım verdinazı bulmuşken Birazcık sarayıdım... Karar verdum bikere verdinaz seni alacağum Her sabah namazında Yoluna yatacağum... Burda herkes kardeşim Tanımazsan da olur Şaka eder dururum Sevgi bendende olur.. Deduğum türküleri Kulağuna küpe et Sakın darılma bana Yoktur bende art niyet... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 hoş geldin verdinaz ben sana hoş geldin demeyi unutmuşum hoş geldin civciv kaan kümese döndürmüşsün forumu Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 hoş geldin verdinaz kaan kümese döndürmüşsün forumu hos bulduk spices kaan da ole işde cok ii bir insan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.