Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl Transformers... Onların Savaşı, Bizim Dünyamız... Çocukluğumuzun en güzel çizgi filmlerinden birisiydi... Transformers... Her çocuk arabalara ve dinozorlara meraklıdır... Onlar hem böyleydi hem de Robot... Filmi çıkar çıkmaz gittim tabiiki... Ve çok eğlendim... Optimus Prime sevdiğim en sağlam karakterlerden birisi... Jazz: Neden insanları korumak için savaşıyoruz ki? Optimus Prime: Çünkü ilkeller, şiddetle savaşıyorlar. Biz farklı mıydık? Onlar genç türler. Öğrenecek çok şeyleri var. Ama onların içindeki şevki gördüm. Özgürlükleri tamamen duygusal olmalarında. İnsanların, bizim hatalarımızın bedellerini ödemelerini istemiyorum. Bu sözleri, insanların robotlardan öğrenecekleri çok şeyleri olduğunu ortaya koymuyor mu? Jazz ise asıl favorimdi ama filmde ne yazık ki öldü... Hayat tarzı çok hoşuma gidiyordu; "Eğer bir şeyi tarz ile yapmıyorsan, yapmaya değer değildir" diyen bir Robo-Rocker... Alta özellikle rahmetli Jazz'ın resimlerini koydum... Megatron'un ise canilik anlayışı ne kadar olumsuzsa da tutarlı: Megatron: İnsanoğlu yaşamayı hak etmiyor. Optimus Prime: Kendi seçimlerini yapmayı hak ediyorlar. Megatorn: Sen de onlarla beraber öleceksin! Durma onlara katıl ve öl! Hala zayıflık için savaşıyorsun, bu yüzden kaybediyorsun. Autobot'lardan BumbleBee çok iyi bir karakter mesela Ama Decepticon'lardan Barricade'nin üzerinde yazan yazı dehşet verici: "to Punish and Enslave... - Cezalandır ve Köleleştir..." Bence çocukluğumuzu hatırlatacak müthiş bir film... Çizgi filmlerden uyarlama Filmler arasında en çok hoşuma gidenlerden...
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl Admin-- Bir arkadaşım vardı, transformers oyuncakları biriktirirdi... Aklıma o geldi Onun dogumgününde asla düşünmedim ne alsam acaba diye Film Müzikleri için
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Bir arkadaşım vardı, transformers oyuncakları biriktirirdi... Aklıma o geldi Onun dogumgününde asla düşünmedim ne alsam acaba diye Bana kuzenim BumbleBee'nin oyuncağını vermişti orta okula giderken. Kaybetmiştim. Ama o zaman avucuma sığacak kadar küçüktü. Şimdi ise üç parmağımın ebatlarından bile küçük olurdu eğer kaybetmeseydim... Çok pratikti o oyuncak, çok güzel şekil değiltiriyordu. Birdaha hiç bulamadım... Çok özlüyorum kendisini...
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 17 yıl Transformers ta ki o değişim esnasındaki seslerden kafa yememek elde değildi,prodüksiyon mükemmel ama kısaydı aslında belkide kısada değildide insans daha uzun olmasını istiyordu sanırım,megatronlar daha manyaktı kanatimce tamam elemanlar bizi kurtarmak istediklerden muhabbetşinast ve nüktedandılar ama o uçaktan bozma adı aklıma gelmeyen var onu alaşağı etmek her baba yiğidin harcı değil kendileri sözüm meclisten dışarı yağlı güreşe başlasa kısa zamanda çok büyük yerlere gelir.
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 17 yıl Bu filmde dişe dokunur tek şey Megan Fox... Manita güzel şimdi inkar edilmez... Onun haricinde vasat bir Amerikan yeniyetmesinin ergenlik sorunları üzerinden giden çocukluk hayallerinin devamı niteliğinde bir film. Beni açmadı. Sırf Spielberg ucundan kıyısından karışmış diye gittim. Yapımcısı Spielberg olan her yapıma istisnasız gözüm kapalı ve kimseye sormadan gitmişimdir ve hiç pişman olmadım. Biraz Spielberg fanatiğiyimdir. O ve James Cameroon zirveleri yakalayıp sinemayı bıraktıktan sonra şu an umudum Peter Jackson'da ama onun da pek sesi çıkmıyor. Bilimkurgu diye açlıktan ölmek üzereyim...
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Bu filmde dişe dokunur tek şey Megan Fox... Manita güzel şimdi inkar edilmez... Onun haricinde vasat bir Amerikan yeniyetmesinin ergenlik sorunları üzerinden giden çocukluk hayallerinin devamı niteliğinde bir film. Beni açmadı. Sırf Spielberg ucundan kıyısından karışmış diye gittim. Yapımcısı Spielberg olan her yapıma istisnasız gözüm kapalı ve kimseye sormadan gitmişimdir ve hiç pişman olmadım. Biraz Spielberg fanatiğiyimdir. O ve James Cameroon zirveleri yakalayıp sinemayı bıraktıktan sonra şu an umudum Peter Jackson'da ama onun da pek sesi çıkmıyor. Bilimkurgu diye açlıktan ölmek üzereyim... Hımm... O zaman benimkisi çocukluktan gelen bir hayranlık sanırım... Voltran, Transformers, Robotek gibi çizgi filmler çocukluğumu süsleyen ve BilimKurguya ilk adımları attıran çizgi filmlerdi... Transformers'ı beğenmediyseniz şimdi yakında Voltran ve Robotek'i de çekecemişler. Robotek'te başrolde Tobey Maguire oynayacakmış... Umarım bai bunlar sizi tatmin eder Ama açıkçası Transformers'ı ben beğendim
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl Admin Transformers bugün seyrettim... Çocuklukların kendini değiştiren robotları dünyayı kurtarmaya çalışıyorlar... Kurgu çok kötü, buda filmin gidaşıtını değiştirmiş ama genede çok kötü diyemiyorum Tengeriin'in dediği gibi çocukluktan kalma bir güdü bize çok güzel bir filmdi dedirtmek istiyor... Boş zamanınız varsa seyredin, yoksa sadece çocukluğunuzun hayali objelerini tekrardan görmemiş olacaksınız... Ve filminden kesitler: Saygılar
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl Yazar Transformers bugün seyrettim...Çocuklukların kendini değiştiren robotları dünyayı kurtarmaya çalışıyorlar... Kurgu çok kötü, buda filmin gidaşıtını değiştirmiş ama genede çok kötü diyemiyorum Tengeriin'in dediği gibi çocukluktan kalma bir güdü bize çok güzel bir filmdi dedirtmek istiyor... Boş zamanınız varsa seyredin, yoksa sadece çocukluğunuzun hayali objelerini tekrardan görmemiş olacaksınız... Saygılar Sayın Admin... Zaten filmi çocukluğunda bu çizgidiziye hayran olanlar çok beğendi Bu çizgidizi zamanında genç olanların pek bir tat almaması normal E ne de olsa kuşak farkı var di mi ama? Şaka bir yana gerçektende o elimizde evirip çevirip robota dönüştürdüğümüz Ve çizgi filmde o değişirken çıkardıkları sesleri hayranlıkla dinlediğimiz karakterleri görmek çok ayrı bir zevk. Yapımcılar bunu bildikleri için sanıyorum kurguda fazla yoğunlaşmadılar bu açıdan haklısınız. Ancak ikincisi geliyor sanırım filmin ve senaryosunun çok daha doyurucu olacağını düşünüyorum... Açıkçası söylemek gerekirse hala filmde robotların transform oldukları sahneleri tekrar tekrar açıp izliyorum...
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 17 yıl Sayın Admin...Zaten filmi çocukluğunda bu çizgidiziye hayran olanlar çok beğendi Bu çizgidizi zamanında genç olanların pek bir tat almaması normal E ne de olsa kuşak farkı var di mi ama? Şaka bir yana gerçektende o elimizde evirip çevirip robota dönüştürdüğümüz Ve çizgi filmde o değişirken çıkardıkları sesleri hayranlıkla dinlediğimiz karakterleri görmek çok ayrı bir zevk. Yapımcılar bunu bildikleri için sanıyorum kurguda fazla yoğunlaşmadılar bu açıdan haklısınız. Ancak ikincisi geliyor sanırım filmin ve senaryosunun çok daha doyurucu olacağını düşünüyorum... Açıkçası söylemek gerekirse hala filmde robotların transform oldukları sahneleri tekrar tekrar açıp izliyorum... Tengerinnnnnn bu çizgi dizi yayınlanırken ben de gençtim(epey genç ama ) Ne demek istiyosun sen şimdi hııııı
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 17 yıl Yazar Tengerinnnnnn bu çizgi dizi yayınlanırken ben de gençtim(epey genç ama )Ne demek istiyosun sen şimdi hııııı Valla bilemiyorum yani... Sayın Admin ile Sayın DemirEfe'ye söyledimdi ben Yani filmden zevk almamaları normal, Ne de olsa ben izlerken, ağzı açık ayran budalası gibi izleyecek kadar küçüktüm o çizgidizi'yi Yoksa kimseye "İhtiyar" dediğim yok, Aa! Ne münasebet!...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.