Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
siz diğer yazılarıma denk gelmediniz sanırım.. benim bu tarz konularla,anlatılarla işim olmaz... bana ayet bulun hadis değil..

hadis e dayanarak İslam a dayatma yapılamaz,ayete dayanarak hadis seçilir... dayanağında Kuran olmayan,ayet olmayan bir konu beni ilgilendirmez... bu konuları okuyup okuyup İslam ı anlamaya çalışanlar sizlersiniz.. biz ise Kuran ı okuyup okuyup İslam ı anlamaya çalışanlarız... bana onun bunun kitaplarıyla değil, inandığım yüce İlah ın, inandığım kitabıyla gelin...

İslam Kuran kadarıyla İslamdır,İslam başkadır,müslüman başkadır,mümin başkadır.. insan yaşamına bakarak din anlaşılmaz, dine bakılarak karşıdaki insanın ne olduğu anlaşılır olsa olsa..

soydaşlığımızla...

O görüntüdeki hadis Diyanetçe bastırılan hadis kitabından alıntıdır. Sayın Ayşenin hadisleri ( Anlattıkları ) en doğru ve şüphesiz olanıdır.

http://img233.imageshack.us/my.php?image=aise9yandaew3.jpg

yalan olsa bu hadisi diyanet basmaz. Ben diyanetin yalancısıyım.

• Cevaplar 51
  • Görüntü 5,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
O görüntüdeki hadis Diyanetçe bastırılan hadis kitabından alıntıdır. Sayın Ayşenin hadisleri ( Anlattıkları ) en doğru ve şüphesiz olanıdır.

http://img233.imageshack.us/my.php?image=aise9yandaew3.jpg

yalan olsa bu hadisi diyanet basmaz. Ben diyanetin yalancısıyım.

latifciğim bak o hadis tam aksine hz aişenin karşı çıktığı hadislere örnek olarak verilir genelde...

hz aişe çok zeki bir annemizdir...peygamberimiz iyi ki onunla evlemiş....

sen yine de bu forumda hadislerle değil kuranla gel...aramızda ortak bir kelime olsun...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.