Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl Ratatouille Tür : Animasyon Yönetmen : Brad Bird Senaryo : Brad Bird Seslendirenler : Brian Dennehy, Ian Holm, Patton Oswalt, Brad Garrett, Janeane Garofalo Yapımcı : Brad Lewis Görüntü Yönetmeni : Robert Anderson, Sharon Calahan Müzik : Michael Giacchino Ramy adındaki bir fare, ailesinin tüm istemeyişi ve bir fare olarak yapılması imkansız olmasına rağmen, büyük bir Fransız aşçı olma hayalleri kuruyor. Kader Remy?yi Paris?in kanalizasyonlarına attığında, Remy kendini, yemek pişirme üstadı Auguste Gusteau sayesinde ünlenmiş bir restoranın altında buluyor. Eşsiz bir Fransız restoranının mutfağındaki hoşlanılmayan ve hatta kesinlikle istenmeyen bir misafir olmanın getirdiği tehlikelere rağmen, Remy?nin aşçı olma arzusu; tüm olayları alevlendirerek Paris?in yemek dünyasını tepe taklak eden inanılmaz bir üstünlük mücadelesi başlatır. Filme oğlumla gittik ve itiraf etmem gerekirse uykusuz olduğumdan giderken filmde kaçamak şekerlemeler yapmayı hayal etmiştim Ama ne mümkün.Heralde damak zevkime düşkün oluşum ve mutfakta değişik lezzetler yaratma tutkumdan dolayı film beni hemen sarmaladı Bence çok başarılı bir animasyon.Fare fobiniz varsa gitmeyin diyecem ama yok siz eniyisi mi gidin belki fobinizi yenersiniz Film güzel mesajlar veriyor.İstenince herşeyin yapılabileceği,imkansızın olmadığı çok güzel işlenmiş...
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl Admin Güzel bir animasyon daha, belki bir farenin bu kadar akıllı oluşunamı yoksa ilişki içinde olduğu insanın farenin kendinden akıllı olduğunu kabul edinişinemi takılsak... Aslında en sevdiğim sahne Ramy'i kavanoz içine koyarak ırmağa atmaya götürdüğünde, atmaktan vazgeçmiştir çünkü farenin kendisi için pişireceğine inanmıştır. Ama Ramy kavanozdan dışarı çıktığında kurtulma içgüdüsü ile kaçmaya başlamıştır ve bir süre sonra animasyon harikası işe başlamaştır ve karanlıkta bir çift göz hareket etmektedir... İşte o gözler bir anda filme sizi dahil ederek hiç görülmemiş bir güzelliğe sizi götürmeye başlayacaktır... Kaçırmayın...
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl bende evde ızledım ama cok guzeldı gercekten. tavsıye edebılecegım bır anımasyon. ben burdan sunu anladım unlu ascı ustasının dedıgı gıbı (Auguste Gusteau) herkes ascı olabılır
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl Ben de evde izlemiştim bunu ilk başta animasyon filmi diye basit birşey olacağını düşünmüştüm. Başka bir işle ilgileniyordum sonra epey sardı iş güç bıraktım onu izledim Gerçekten çok güzel mesajlar taşıyor ve görsel anlamda insana büyük zevk veriyor
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl Bu animasyona annemi goturmeyi cok istemistim ama fare korkusu agir basmisti Gercekten insani hic slkmayan aksine icine girmemizi sagliyan guzel bir animasyon...Hayatta istedikten sonra hersey basarilir,imkansiz diye bir sey yokmudur acaba
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.