Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl başta fetullah gülenin said nursinin muridi olduğunu sölüyosun... bende kuvayı milliye kurulurken Atatürkün ve silah arkadaşlarının en az hatta aynı seviyede düşmanla uğraşmak zorunda kaldığı gibi ingilizlerin esiri altında kalan ingilizlerin her istediğini yapan istanbulda ki hükümetle uğraşmışlardır. mücadeleyi kazandıktan sonra yeni kurulan meclise konuşma yapması için said nursiyi çağırmıştır. hatta ilk meclisin önünde resimleri bile vardır. hatta doğunun bütün işlerinden sorumlu olmasını teklif etmiştir. buyur burdan yak!.. Birakikn kardesim bu kulaktan dolma gercek disi iddialari,gercekler baska seyi anlatiyor hemde belgeleri ile.Atatürk hakkinda cikarilan idam fetvasinin hazirlanisinda dönemin seyhülislaminin yaninda sizin Said vardi,bunlar kulaktan dolma degil belgeli delilerdir.Ayni sekilde Fetulah Gülenle ilgili cok belgeler mevcuttur,kimse keyif icin Gülen aleyhinde yazip konusmuyor. saygilarla
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl İkinci Malezya olma yolunda ilerliyoruz. Malezya ılımlı islama model oluşturuyor ve şimdi orada konuşulan konu çok komik geldi bana Rusyadan aldıkları savaş uçağına karşılık Rusyadan bir Malezyalıyı uzay gezisine götürmeleri konusunda anlaşmaya varılmış. Ve bu konuda çalışmalarda başlamış tek sorun Malezyalının uzayda nasıl ibadet edeceğiymiş. Dinin boyutuna bakınca insan bu zihniyete ancak gülüyor ama aslında gülünecek gibi değil bu düşünce tehlikeli bir düşünce dinde yozlaşmanın vardığı hat safhayı gösteriyor. Şimdi bir adam seyahate çıkınca seferi sayılmıyormu uzaya gidince seferi kabul edilmiyormu çok komik ya. Ve üstelik orada kıbleyi nasıl hesaplayacaklar bide yerçekiminin olmadığı yerde nasıl namaz kılacak yani adamlar uzay araştırmasına önem vermiyor ama uzayda nasıl namaz kılarımı düşünüyor. Komedya.
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl aynı kefeye koyduğumu da nerden çıkardınız?ben hiyerarşi var dedim.bir lideri var dedim.siz yazık ki daha cemaatinizden habersizsiniz.sorun abilerinize bakalım eceviti desteklemişler mi desteklememişler mi?ütopikmiymiş sorun bakalım.daha içinde bulundğunuz cemaati tanımıyorsunuz.abilerinizin size anlattıklarıyla yetiniyorsunuz.bir daha söylüyüyorum nur cemaatinin bi partiyi desteklediğini duymadım.ama zaman ve samanyolunun her zaman güçlünün yanında olup onları desteklediğini biliyorum gördüm.zamanında ecevit ve son iki dönemdir de akp.şahsiyetsizlik bu olsa gerek.bir çizgilerinin olmaması bu olsa gerek.çok pardon eklemeyi unutmuşum nur cemaatinin de katıkısı büyük.farklı bir başlıkta belirtmiştim.akp gençlik kolları gibi çalıştı cemaatiniz.siyasete girmeyip öğrenci yetiştirmek istiyorum diyen zatın öğrencileri.cevaplarınızın hiçbiri tatmin edici değil.hoş benim eleştirdiğim noktalar size göre de yanlış olmadığı için (tıpkı gülen gibi) anlaşamıyoruz.size göre Kur-an'ı Kerim hakkında konuşabilir hocanız bana göre konuşamaz. umulur ki doğru yola gelesiniz,yanlışın farkına varasınız.bu ılımlı İslam,diyalog ve hocanızın akıl almayacak sözleri başınız çok iş açacak burda olmazsa diğer tarafta. selametle kendi ifadelerinizden çıkarabileceğimiz gibi eleştirilerinizde tutarlı bir taraf yok bununla birlikte yorumlarımıda doğru düzgün okumadan gelişi güzel cevaplar verdiğinizide ispatladınız ben ayrı kefeye nasıl oluyoda koyuyosunuz diyorum siz aynı kefeden bahsediyosunuz cemaat konusunda yine bi karmaşa mı oldu yoksa bilerek mi yazıldı anlamadım... nur cemaati parti desteklemez diyosunuz sonra akpnin gençlik kolları gibi çalıştı diye bi ifade çıkıyo yine tutarsız bişey tutarsız birşey daha kuran hakkında konuşmıyan mı var? forumun diğer konularından pek haberin yok heralde kuran hakkında konuşmak bi müslümanın en tabi hakkıdır sordum abilere haklısın ben o döneme yetişememişim 28 şubat sürecini başlatmak için yoğun bi çaba içerisine girmişler kendileride zorluk çekecekler ama eceviti iktidara getirmek için biraz çileden bişey olmaz diye düşünmüşler... ya baya merak ettim başka kimleri desteklediniz diye sorunca cem sultana karşı beyaziti bile desteklemişler ya neler varmış ya yaptığın körü körüne eleştiriden başka birşey değil büyük ihtimal çevrende konuşulanları doğrumudur yalnışmıdır demeden sahipleniyosun
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl Birakikn kardesim bu kulaktan dolma gercek disi iddialari,gercekler baska seyi anlatiyor hemde belgeleri ile.Atatürk hakkinda cikarilan idam fetvasinin hazirlanisinda dönemin seyhülislaminin yaninda sizin Said vardi,bunlar kulaktan dolma degil belgeli delilerdir.Ayni sekilde Fetulah Gülenle ilgili cok belgeler mevcuttur,kimse keyif icin Gülen aleyhinde yazip konusmuyor.saygilarla yazdıklarım da kulaktan dolma değil solediklerimi o dönemi bilen herkes bilir. ama bilenler bilmemezlikten gelebilir. bahsettiğim olay sırasında ortalıkta şeyhuslam felan yoktu. **************
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl kendi ifadelerinizden çıkarabileceğimiz gibi eleştirilerinizde tutarlı bir taraf yok bununla birlikte yorumlarımıda doğru düzgün okumadan gelişi güzel cevaplar verdiğinizide ispatladınız ben ayrı kefeye nasıl oluyoda koyuyosunuz diyorum siz aynı kefeden bahsediyosunuzcemaat konusunda yine bi karmaşa mı oldu yoksa bilerek mi yazıldı anlamadım... nur cemaati parti desteklemez diyosunuz sonra akpnin gençlik kolları gibi çalıştı diye bi ifade çıkıyo yine tutarsız bişey tutarsız birşey daha kuran hakkında konuşmıyan mı var? forumun diğer konularından pek haberin yok heralde kuran hakkında konuşmak bi müslümanın en tabi hakkıdır sordum abilere haklısın ben o döneme yetişememişim 28 şubat sürecini başlatmak için yoğun bi çaba içerisine girmişler kendileride zorluk çekecekler ama eceviti iktidara getirmek için biraz çileden bişey olmaz diye düşünmüşler... ya baya merak ettim başka kimleri desteklediniz diye sorunca cem sultana karşı beyaziti bile desteklemişler ya neler varmış ya yaptığın körü körüne eleştiriden başka birşey değil büyük ihtimal çevrende konuşulanları doğrumudur yalnışmıdır demeden sahipleniyosun anlattıklarımı idrak etme noktasında zorluk çekiyorsunuz sanırım.hiyerarşi var diyorum aynı kefeye koymuyorum neyse nasıl anlamak istersen öyle anla. Nur cemaatinin desteklediğini duymadım ama sizin de belirttiğiniz gibi gülen cemaati bir Nur cemaati olma vasfını yitirmiştir.daha çok vatikandan yönetilmektedir.dolayısıyla siyasetle içli dışlı olmuştur.ben samanyolunda demirel için baba yazdıklarını duymuştum,sonra ecevit konusu gerçekten içler acısı.bu bile yeter aslında size.size değmeyen yılanı bin yaşatmışsınız yine.size karışılmasın da kim ne hale düşerse düşsün.bu hangi kitapta yazıyo?böyle cemaat olmaz. cem sultanı bilmiyorum ama şu anda abdyi israili desteklediğinizden şüphem yok.ılımlı islamın yılmaz savaşçıları. Kur-an'ı Kerim hakkında konuşmak aslında herkesin haddi değil ama konuşuluyo işte.keşke herkes haddini bilse.***********
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl İkinci Malezya olma yolunda ilerliyoruz. Malezya ılımlı islama model oluşturuyor.... . . merak ediyorum Malezya nasıl bir ülkedir,neye örnek oluşturur bizim ülkemizle benzerlikleri nelerdir,hangi süreçlerden geçmiştir siyasi,hukuki,toplumsal olarak bize mi benzemektedirler,bu ülkenin başına gelen nedir gelmesinin sebepleri nelerdir,bizim ülkemizde de aynı sebepler bulunmaktamıdır?
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl bazı arkadaşların namaz konusunda pek bilgisi olmadığı açık.seferi de olunsa namaz kılınır ama eksik kılınır.bi de başörtüsü konusunda da söylemiştim.din insanların tüm hayatlarını kapsar.uzaya da gitse,üniversiteye de girse,devlet kurumuna da girse de dininin sorumluluğunu yerine getirmek zorundadır.dolayısıyla bu işin komik bir yanı yoktur.bi de anlamadığım bişey var siz şeriat istemiyosunuz, ılımlı İslam istemiyosunuz ne istiyorsunuz?bu istediğinize model olarak bir ülke de gösterirseniz sevinirim.
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl Biz seriat istemiyoruz,biz ilimli Islamda istemiyoruz,peki sayin Diktas siz acaba ne istiyorsunuz,hep sorulmaz birde cevap verseniz memnun kaliriz. saygilarla
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl iyi de ne istiyosunuz sayın Politika.bunun ortasına da tahammül edemiyorsunuz.(türban meselesi,ya da insanların cuma namazları)ben isteyenin istediği yere istediği gibi girebildiği, isteyenin ibadetini yaptığı (istemeyenin yapmadığı),hiçkimsenin sırf eşi başörtülü diye işinden olmadığı ve ya ********** bir özgürlük ortamı istiyorum.ben özgürlük istiyorum.ama siz buna da karşısnız.siz biraz baykal a benziyorsunuz.ne istediğinizi de bilmiyorsunuz. ama yine de bişeye karar kılarsanız paylaşın seviniriz.
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl Bakin ne güzel acikladiniz ne düsündügünüzü vede istediginizi;Halbuki bu ülkede basörtme yasagi yoktur,ibadet yasagida yoktur,Cuma yasagida yoktur,ben hep giderim kimsede bana gidemezsin arkadas demedi.Basörtülülerin bildigin gördügüm kadari ile calisma konusundada bir problemleri yoktur,bugün bütün resmi daireler bütün özel isyerleri türbanli calisanlarla doludur basi aciklar ise parma sayisi kadar azdir.Yani bu iddialariniz bence biraz havanda su dögmeye benziyor.Herseyi,ne istediginizi cok güzel anlatmissiniz ama *84 yil öncesine dönelim demeyi unutmussunuz*Türkiyede sizin bahsettiginiz yasaklarin hicbirisi yoktur sayin Diktas!Türkyede bir inatlasma vardir hepsi bu,bu inatlasma genelde dinci kesimden gelmektedir,cünkü o dinci denilen kesim daha bir asrini dolduramamis olan taptaze Türkiye, Cumhuriyetini hazmedemediler 84 yildir ugras veriyorlar yikmak icin. Bu arada ben seriat istemedigimi söyledigim icin sanirim beni din karsiti olarak gördünüz ki degilim ve bu ancak beninle Allah arasindaki bir keyfiyettir.Ikincisi Ilimli islamada karsiyim cünkü Islamin ilimlisi diye bir ******** yoktur,Islamin ilimlisi ilimsizi olmaz,Islam Islamdir Allahin kitabinda nadil buyrulmussa Islam odur,Islami ilimli veya radikal gösterenler göstermeye calisanlar zaten müslüman degillerdir.Bu aynen *Dinler arasi diyalog ******** gibi birseydir.Yeryüzünde tek bir din vardir onun adida Islamiyettir.Türkiye Cumhuriyeti dinle yönetilmedigi icin bizlerin mevcut yasalara uyma gibi bir yükümlülügümüz vardir. Beni Baykal'a benzetmissiniz güldüm halbuki ben, Baykal'in bana benzedigini düsünürdüm hep.Ben Baykal'in siyasetini savunsamda savunmasamda sonucta o beni bagliyor ama müsterih olun ben Baykalcida degilim. saygilarla
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl bu ülkede başörtüsü sorunu olmadığını nasıl söylersiniz?siz nerde yaşıyorsunuz?en son ne zman devlet dairesine gittiniz?başı açık sayısı çok azmış.el insaf Allah aşkına biraz insaf. beni hiç ilgilendirmez dine karşı ya da din taraflı olmanız.ve dediğiniz gibi din Allah ile sizin aranızdadır.kimsenin size bişey dediği de yok.ılımlı İslam a bende karşıyım.ancak sizin gibi kimseye Müslüman değiller diyemem.(Ne demiştiniz din Allah ile kul arasındadır dışardan kimse bilemez kendinizle çeliştiniz sanki) inanın nasıl din ile ilişkiniz beni ilgilendirmiyorsa bu da hiç ilgilendirmiyor.bu da baykal ile aranızda saygılar
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl anlattıklarımı idrak etme noktasında zorluk çekiyorsunuz sanırım.hiyerarşi var diyorum aynı kefeye koymuyorum neyse nasıl anlamak istersen öyle anla.Nur cemaatinin desteklediğini duymadım ama sizin de belirttiğiniz gibi gülen cemaati bir Nur cemaati olma vasfını yitirmiştir.daha çok vatikandan yönetilmektedir.dolayısıyla siyasetle içli dışlı olmuştur.ben samanyolunda demirel için baba yazdıklarını duymuştum,sonra ecevit konusu gerçekten içler acısı.bu bile yeter aslında size.size değmeyen yılanı bin yaşatmışsınız yine.size karışılmasın da kim ne hale düşerse düşsün.bu hangi kitapta yazıyo?böyle cemaat olmaz. cem sultanı bilmiyorum ama şu anda abdyi israili desteklediğinizden şüphem yok.ılımlı islamın yılmaz savaşçıları. Kur-an'ı Kerim hakkında konuşmak aslında herkesin haddi değil ama konuşuluyo işte.keşke herkes haddini bilse.************** evet anlattıklarınızı anlamakta zorluk çekiyorum... ama bu sizin benim yazdıklarımı okumamanızdan kaynaklanıyo ben de ayrı kefeye koyduğunuzu solüyorum ama siz ********** gibi aynı kefeye koymadığınızı solüyosunuz lütfen yazdıklarımı ve sizinkileri iyice okuyun sürüyle yalnışlık var. takıldığım nokta hiyerarşi var diyorsunuz. hiyerarşide katı bir sistem mevcuttur. üsteki ne derse alttaki de onu yapmak zorundadır. ama siz ifadenizde gülen ile cemaatin elemanlarını ayrı kefeye koyuyosunuz. dikkat edin ayrı kefe diyorum. tuhaflık burda işte... ya nur cemaatinin akpnin gençlik kolları gibi çalıştığını siz solüyosunuz: ( pardon eklemeyi unutmuşum nur cemaatinin de katıkısı büyük.farklı bir başlıkta belirtmiştim.akp gençlik kolları gibi çalıştı...) buda parmaklarınızdan dökülen ayrı bi inci... şimdi israil için mi çalışıyo cemaat vatikan için mi? siz ikisi için diyosunuz ayrı bi tuhaflık burda israil: yahudi, vatikan: hiristiyan. diyecek birşey bulamıyorum bu konuda yine kulaktan dolma birşey... demirelin lakabı baba bunu stv de duymanız kadar normal birşey yok. ama siz burdan stvnin demirelci olduğunu çıkarıyorsunuz. olmadı şunuda söliyebilirsiniz bushun lakabı katil stv bunu kullandı diye bush taraftarı oldu. buda güzel bi çıkarım sizin mantığınızla... sizin cemaatlerin 28 şubattan sonra neler çektiğinden diğer şeylerde olduğu gibi haberiniz yok. o sıkıntılı dönemde kendilerini kurtarmakla uğraşmaktan başka bir dertleri yoktu... ayrıca gülen ecevit zamanında yurt dışına çıkmak zorunda kalmıştır. bole bi durumda cemaatin eceviti desteklemesi gibi bi durumu nasıl çıkartıyosunuz oda şaşılacak birşey bi partiyi iktidara getireceksin ve o parti seni yurt dışına çıkartacak garip gerçekten garip... tutarlı eleştiri bekliyorum ama gariplikten başka birşey yok!.. kuran hakkında konuşulabilineceği konusunda anlaşmışız ama siz güleni karalamak için bi koz olarak kullanıyodunuz... kötü körüne inanmıyorum işte sizin dediklerinizi ve sizin gibi yüzlerce kişinin solediklerini düşünüp muhakeme edip karar veriyorum ama ne yazık ki siz benim yazdıklarımı gelişi güzel okuyup yorum yapıyosunuz. ÖRNEK: ayrı kefe meselesi saygılar
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl buna biz göz yanılsaması diyebiliriz.bunun dışında mesela abileriniz ecevitin gerçekten desteklenmediğini söylüyorsa ne yazıkki yalan da söylemeye başlamışlar ki buna da yazık derim.bunu tüm Türkiye biliyoe fakat siz farkında değilsiniz.neyse sizin hiçbir abinizin gülenin söylediğini yapmamak gibi bir lüksü yoktur.mesela bir tanesi de çıkıp biz bu türban meselesinde niye susuyoruz demiyor, diyemiyor çünkü emir büyük yerden.bilmem anlatabildim mi?Nur cemaati akp gibi çalışıo derken burda kastettiğim gülen cemaatidir bunu siz de çok iyi anladınız.*********************. cemaatlerin 28 şubattan sonra ne çektiğinden nasıl bir değişime girdiğinden çok çok iyi haberim var. gülenin yaptığı korkaklığı hiçbir din alimi yapmamıştır.bakınız Süleyman Hilmi Tunahan hazretleri,Said-i Nursi hazretleri.hepsi kalmış ve direnmiştir kavgaları için.fakat gülen kaçmayı yeğlemiştir.hakkında bu kadar çok ajan denilmesi de bu yüzdendir heralde. ben stv den başka hiçbir muhafazakar kanalda (hoş siz stv yi bu kategoride değerlendiriyomusunuz bilmiyorum) demirel için baba dendiğini duymadım."zamanın adamı" deyimini duymuşunuzdur belki işte tam stv ye zamana uyan bir deyim.******** ******** kim güçlüyse onu destekleyen bir politika. evet size son olarak bikaç şey soracam bana bunları kanıtlayın daha da bişey söylemiyecem.ama lütfen çarpıtmayın.sadece sorulara yanıt verin. --gülenin abd ye israil e yönelik olarak onların zulm yaptığını,zalim olduklarını hadi onu da geçtik bin ladin e dediği gibi katil dediğini duydunuz mu?ben duymadım.siz de duymamışınızdır.size göre değil yaşadığımız dine göre ne kadar doğru bir davranış? --bu sapıkça Müslüman kadını gayri müslim biriyle evlendirmeye ne diyorsunuz?(dinimiz açısından bildiğiniz kadar) --ılımlı İslam hakkında ne düşüüyorsunuz? --diyaloğun doğruluğuna inanıyormusunuz? --Kur-an'ı Kerim sadece yazıldığı çağa mı indirilmiştir yoksa tüm çağlara Işık olarak mı gönderilmiştir? şimdilik bu kadar.bunların ceaplarını beklyorum.bir kere olsun çarpıtmayın.kıvırmayın.tam soruların karşılığını verin.
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl net cevap istemişsiniz veriyim -gülenin ona buna katil dediğini duymadım. her söylediği kitleleri etkileyen birisinden de bole bişey beklemem. imanın seviyelerini biliyorum yapacak hiç birşey yoksa en azından kalbinle buğz etmek zorundasın bunuda gülenin yaptığına adım gibi eminim yok o solemedi ama dediklerini harfiyen uyguladığını solediğiniz insanlardan bunu çokça duydum -dinen bi müslüman bir erkek kafir bir kadın ile evlenebilir. ama kadın evlenemez -ılımlı islam diye birşey olmadığı gibi radikal islam da yoktur -diyaloğun doğru olmadığını söyliyen birisine insan bile diyemem( ne yani karşı görüşlüyüz diye karşımızda kine yaşama hakkı vermiyecekmiyiz) -kuranın herçağa indirilmiş bir kitap olmadığı gibi bi ifade kullanmadım. tabiki indirildiğinden bugüne kadar ışık tutan biz müslümanları ayakta tutan kurandır herhangi bir çarpıtma yada kıvırma mevcut değil. mesele göz yanılmasıda değil. siz klişeleşmiş eleştirilerinizi daldan dala atlıyarak sıralıyosunuz. ve bende bunlar üzerinde hiç düşünmeden sebebini anlıyamadığım bi nefret ile yazdığınızı ispat ediyorum... mesela her türlü hakareti ettiğiniz gülene tutup din adamı diyorsunuz. size göre tek amacı durumu kurtarmak olan, islamla bağdaşmayan bi kanalada muhafazakar diyorsunuz sonra hakaret kabul edeceğim bi şekilde kıvırdın çarpıttın diye üste çıkıyorsunuz cemaatin akp gibi çalıştığını savunuyorsunuz şuan (sonra tersini solemeyinde) gündemi biraz takip ediyorsanız; akpnin anayasayı değiştirmeye çalışırken ençok eleştiri aldığı nokta türban meselesi değil mi? şimdi bu ne Allah aşkına türbana sahip çıkma değilmidir? buyrun burdan yakın! bu ülkede bişeylerin nasıl değişebileceğinizden haberinizde yok heralde ne yapacak cemaat sokaklara mı dökülecek devleti mi devirecek nasıl olacak bu türban meselesinin çözümü. buyrun engin bilgilerinizle çıkar bi yol sunun ya bu ecevit mevzuna harbi kafam takıldı tüm türkiye biliyo diyosunuz ama bu forumda bile gülene karşı o kadar insan varki ama ben sadece sizden duyuyorum ya demeden edemiyecem ama bi kıvırma olarak algılamazsınız inşallah. cemaatin alt tabakasını ayrı tutuyorum dediniz şimdi ise gülenin her solediğini yapmak zorundalar diye bi ifade çıkıyor. bu nedir şimdi ya nasıl olcak güleni sevmiyorsunuz ama onun her dediğini yapmak zorunda kalan alt tabakaya eyvallah diyorsunuz. garip söylemlerinizde biraz daha saygılı olursanız her türlü cevabı verebileceğimi belirteyim... saygılar
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 17 yıl bu ülkede başörtüsü sorunu olmadığını nasıl söylersiniz?siz nerde yaşıyorsunuz?en son ne zman devlet dairesine gittiniz?başı açık sayısı çok azmış.el insaf Allah aşkına biraz insaf.beni hiç ilgilendirmez dine karşı ya da din taraflı olmanız.ve dediğiniz gibi din Allah ile sizin aranızdadır.kimsenin size bişey dediği de yok.ılımlı İslam a bende karşıyım.ancak sizin gibi kimseye Müslüman değiller diyemem.(Ne demiştiniz din Allah ile kul arasındadır dışardan kimse bilemez kendinizle çeliştiniz sanki) inanın nasıl din ile ilişkiniz beni ilgilendirmiyorsa bu da hiç ilgilendirmiyor.bu da baykal ile aranızda saygılar Ben hep gidiyorum resmi dairelere,yoksa belediyeler resmi daire sayilmiyormu,örnegin gidin bIR *IDO*ya ve görün giselerde kimlerin calistigini, mecliste bile calisaN TÜRBANLI hanimlar var.Lütfen tutarli olalim ve gercek olarak elestirelim,ideolojik olarak degil. Müslüman ülkesi yani vatani icin calisir ugrasir,vataninin birlik ve bütünlügü icin caba sarfeder,eger birisi bunlari yapmiyorsa onun müslümanligi *EVET*tartisilir,ben kendi kendimi tekzip ettigimi sanmiyorum ve sözlerimin arkasindayim, **** saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.