Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Nisan Admin Gönderi tarihi: 20 Nisan 2 m 18 cm boyundaki WNBA Draft Adayının Görüntüleri Dikkat Çekiyor 2025 WNBA draftı resmen geçmişte kaldı ve ligin yeni nesli artık nereye gittiklerini biliyor, eğitim kampı sadece bir hafta uzaklıkta. Bu yılki sınıfın, özellikle de yeni Dallas Wings guardı Paige Bueckers'ın ilgi odağı olmaya devam ederken, sosyal medyada farklı bir isim dalga yaratıyor. 17 yaşındaki bir fenomen olan Zhang Ziyu, çevrimiçi hayranların dikkatini çekti. WNBA draftına 2027'ye kadar katılmaya uygun olmayacak çünkü lig kuralları, uluslararası oyuncuların draft takvim yılında en az 20 yaşında olmasını gerektiriyor. Çinli pivot yakın zamanda FIBA U18 Kadınlar Asya Kupası 2024'te oynadı ve maç başına ortalama 35,0 sayı, 12,8 ribaund ve 2,8 asist üretti. Çevrimiçi ortamda dolaşan o turnuvadan öne çıkan anları. Hayranlar videoyu izledikten sonra tepkilerini paylaştılar. "17 ve 7'3 Kahretsin," dedi bir hayran. "7'3” …. Vay canına!" diye yazdı bir diğeri. "Ligde olmasını sabırsızlıkla bekliyorum, bu çok komik," diye ekledi bir diğeri. "7'3??? aman Tanrım hayır," dedi bir hayran. "W YAO MING OTW," diye ekledi bir hayran. "Angel Reese'e parasının karşılığını veriyor," diye yazdı biri. Ziyu daha önce bir gün "WNBA'de oynamayı" ve "maç sırasında bir kez smaç vurmayı" umduğunu paylaşmıştı. Bir profesyonel bunu şöyle tercüme etti: "WNBA'de oynamak istiyorum," dedi Ziyu. "Şu anki hedefim kesinlikle maç sırasında bir kez smaç vurmak. Daha büyük bir hedef Amerika'ya gidip WNBA'de oynamak olurdu. Şu anda çok uzak bir hayal ama gerçekten gitmek istiyorum." Kaynak: Athlon Sports Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.