Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 17 yıl her öğrencinin bi sevdiği ders vardır benim matematik kimya ya sizin?
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 17 yıl Resim, Müzik, Psikoloji, Tarih, Felsefe, Coğrafya, Türkçe dersleri Lisedeyken en çok sevdiğim derslerdi. Avrupa ve Türk Tarihi ise genel olarak Üniversitede derslerini sevdiğim bölümlerdi ve Tarih Felsefesini özellikle çok severdim. Şimdi ise Eğitim Felsefesi, Gelişim ve Öğrenme dersleri gözde derslerim...
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl lisedeyken matemetikti şimdiyse genetikle ilgili dersleri seviyorum bu dönem genetik diye bi ders aldım merakla bekliyorum
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 17 yıl en cok sevdıgım ders bos derstı Bence de of pf bayılırdım bu boş derslere...
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 17 yıl fizik hariç hepsi diye düşünüyorum artık bi insan fizikden bu kadarda kalmaz ya 50 kişi sınava giriyor 7 - 8 i geçiyor oda 45 üzerinden diğerleri hep FF şimdi sorun bizdemi soruyu soranlardamı
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl Matematiği hep çok sevmişimdir.İkinci olarak fizik dersini severdim.
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 17 yıl Matematiği hep çok sevmişimdir.İkinci olarak fizik dersini severdim. aman ALLAH ım
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl en basta geometrı sonra da matematık cok severım. zaten durumumdan da bellı oluyo.
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 17 yıl durumunuzda ne olduğunu göremiyoruz ama,ne gibi bir durum acaba ??
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 17 yıl yanı bu derslerde kı basarımdan.hocalarımda begenır bu derslerımdekı durumumu.
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 17 yıl Çok iyi o zaman,ben de matematiği severim. sevmeye devam et cunku hayatımızın buyuk bolumu matematık uzerıne kurulu.ıstesekte ıstemesekte hayat bu.ılerıyı dusunuyorsan matematıkten vazgecme
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.