Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Rastlantı sonucu buldum bu güzide sitenizi gez gez bitmiyor neyse alışırız... Hoşbuldum şimdiden sağolun sağolun... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 İyi etmişsiniz hoşgeldiniz... Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 İyi etmişsiniz hoşgeldiniz... Teşekkür ederim...Karışık bir site kim düzeltmişse (daha doğrusu düzeltememişse) pek anlayamadım ama zamanla çözeriz... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Yeni olduğun için öyle geliyordur zamanla alışırsın hoşgeldin ve bence iyi yaptın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Ne iyi ettin de geldin... Bulursun, alışmadığın için sana öyle geliyor.. Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Teşekkür ederim arkadaşlar. Fakat devamlı ''Aramıza hoşgeldin'' demeyin bunu değişik şekillerde açıklarsanız çok makbule geçeceğinden şahsım adına emin olduğumu belirtmek isterim. Kimselerin arasına girmem hem günahmış öyle diyor Yaşar Nuri Bey ile Zekeriya Bey Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Kimselerin arasına girmem hem günahmış öyle diyor Yaşar Nuri Bey ile Zekeriya Bey Erbay, arkadaş da bizden Dimi dimii.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 yok canım mekruhtur mekruh Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 foruma hoş geldin iyi vakit geçirmen dileğiyle Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 foruma hoş geldin iyi vakit geçirmen dileğiyle Teşekkürler. İyi vakit geçirmek cümlesi gerçekten çok önemli bir cümledir. İnsan vakti neden geçirmek ister? İşte fark burada... En iyi vakit öldürme sitesi ararken burayı buldum. Vakit geçirelim (Güzel Vakitler)... Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 hoşgeldin Teşekkürler, Teşekkürler, Teşekkürler... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 hoşgeldin arkadaşım Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 hoşgeldin arkadaşım Teşekkür ederim... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Rastlantı sonucu buldum bu güzide sitenizi Bizde yedik... Admin kardeş aynı bilgisayardan farklı niklerle girenleri tespit edince hepiniz *oku yiyeceniz...(Ben de dahilim sanki bu yiyicilere) Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 her geleni alıyorlar bu siteye .. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 içimizden biri evet..!!!ama hangimiz..? Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Bizde yedik... Admin kardeş aynı bilgisayardan farklı niklerle girenleri tespit edince hepiniz *oku yiyeceniz...(Ben de dahilim sanki bu yiyicilere) Üslubunuzda biraz aşırıya kaçmışlık sezdim... Farklı nick dediğiniz olay da bende yok Sevgili cerenimo... Yaram yok ki gocunayım... Demiş şair... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.