Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Rastlantı sonucu buldum bu güzide sitenizi gez gez bitmiyor neyse alışırız... Hoşbuldum şimdiden sağolun sağolun...

Gönderi tarihi:
İyi etmişsiniz hoşgeldiniz...

Teşekkür ederim...Karışık bir site kim düzeltmişse (daha doğrusu düzeltememişse) pek anlayamadım ama zamanla çözeriz...

Gönderi tarihi:

Yeni olduğun için öyle geliyordur zamanla alışırsın hoşgeldin ve bence iyi yaptın :clover::)

Gönderi tarihi:

Ne iyi ettin de geldin...

Bulursun, alışmadığın için sana öyle geliyor.. :):clover:

Gönderi tarihi:

Teşekkür ederim arkadaşlar. Fakat devamlı ''Aramıza hoşgeldin'' demeyin bunu değişik şekillerde açıklarsanız çok makbule geçeceğinden şahsım adına emin olduğumu belirtmek isterim.

Kimselerin arasına girmem hem günahmış öyle diyor Yaşar Nuri Bey ile Zekeriya Bey B)

Gönderi tarihi:
Kimselerin arasına girmem hem günahmış öyle diyor Yaşar Nuri Bey ile Zekeriya Bey B)

:lol:

Erbay, arkadaş da bizden :w00t: Dimi dimii.. :lol:

Gönderi tarihi:

:lol: yok canım mekruhtur mekruh :D

Gönderi tarihi:
foruma hoş geldin :)

iyi vakit geçirmen dileğiyle :clover:

Teşekkürler.

İyi vakit geçirmek cümlesi gerçekten çok önemli bir cümledir. İnsan vakti neden geçirmek ister? İşte fark burada... En iyi vakit öldürme sitesi ararken burayı buldum.

Vakit geçirelim (Güzel Vakitler)...

Gönderi tarihi:

butterflufpde6.gifHoşgeldinbutterflufpde6.gif

Gönderi tarihi:
Rastlantı sonucu buldum bu güzide sitenizi

Bizde yedik...

:D

Admin kardeş aynı bilgisayardan farklı niklerle girenleri tespit edince hepiniz *oku yiyeceniz...(Ben de dahilim sanki bu yiyicilere) :D

Gönderi tarihi:
Bizde yedik...

:D

Admin kardeş aynı bilgisayardan farklı niklerle girenleri tespit edince hepiniz *oku yiyeceniz...(Ben de dahilim sanki bu yiyicilere) :D

Üslubunuzda biraz aşırıya kaçmışlık sezdim... B)

Farklı nick dediğiniz olay da bende yok Sevgili cerenimo... B)

Yaram yok ki gocunayım... Demiş şair... B)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.