Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 17 yıl Admin Tünel (2000-2001) Der Tunnel - The Tunnel Uzun zamandır seyretmek istediğim bu Alman filmini sonunda seyrettim 1960'larda Almanya'nın Berlin şehrinin bir duvarla ayrılması ve insanların Batı Berline kaçış öykülerinde kullandığı bir Tünel üzerine kurulmuş film fena sayılmaz. Özellikle filmin akıcılığı bir tünel ve hapisten kaçış tarzı film olmasına nazaran çok iyi kurgulanmış ve iyi yapılmış diyebilirim... Özellikle filmin beklenmedik aksiyonlar için alternatifler sunması enteresan bir yapımcının elinden çıktığını gösteriyor. Ünlü bir Alman yüzücüsünün üzerine kurulan kurgu, onun kaçışı ve ardınan kız kardeşini kaçırma isteği ile devam ediyor. Ayrıca bir kişiden daha söz etmek istiyorum Mehmet Kurtuluş. Almanya doğumlu bir Türk olan Mehmet Kurtuluş çok güzel oynamış... Filmdeki kaptilist öğelere dikkat edin diyorum, özellikle medyanın kaçış bölümüne ilgisini dikkatle izleyin... Bu filmi kaçırmayın diyorum... Yönetmen: Roland Suso Richter Oyuncular: Heino Ferch, Nicolette Krebitz, Sebastian Koch, Alexandra Maria Lara, Claudia Michelsen, Felix Eitner, Mehmet Kurtulus, Heinrich Schmieder, Uwe Kockisch, Karin Baal, Rainer Sellien Set in the 1960s, decades before the fall of the infamous Berlin Wall, The Tunnel chronicles one of the most daring escapes to freedom. East German championship swimmer Harry Melchior's (Heino Ferch) defection entailed willpower and a forged passport. But to get his sister Lotte and others out, he has to team up with a motley crew to dig a 145-yard tunnel to East Berlin -- and, of course, ferry everyone back to safety. Director: Roland Suso Richter Cast: Heino Ferch, Nicolette Krebitz, Sebastian Koch, Alexandra Maria Lara, Claudia Michelsen, Felix Eitner, Mehmet Kurtulus, Heinrich Schmieder, Uwe Kockisch, Karin Baal, Rainer Sellien
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.