Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl ne demek benim yasima gore Erbay simdi bak benimde hosuma gitti dinlemeyimi yani Selamlar
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl Yazar yok efendim 23 ten yukarsına dinletmiyoz... iyi dinlemeler...
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl yok efendim 23 ten yukarsına dinletmiyoz... iyi peki oyle olsun bakalım... Selamlar
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl bu şarkıyı uzun zamandır dinlemiyodum çelik__söyle yarim kim daha çok seviyor bu güzel paylaşımın için saol erbay
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 17 yıl Yazar bu şarkıyı uzun zamandır dinlemiyodum çelik__söyle yarim kim daha çok seviyor bu güzel paylaşımın için saol erbay bişi değil efem... devam edelim....
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 17 yıl Yeni Türkü - Telli Turna Klibini bulamadım.. Bu da benim çocukluğumdan olsun.. Nerde yüksek bi yer bulup ( ki genellikle masa ) çıkarak, sanatçı edasıyla elimde mikrofon (çiçek) la söylemiş olduğum, dilimden düşmeyen şarkı.. -------------------------------- Yonca Evcimik - Abone Bu da 2. sınıfta 23 Nisan'da oynadığımız şarkı.. Nasıl severdik.. Yağmur altında az prova yapmadık Bir de kıyafetlerimiz vardı ki 17-18 yaşındaki insan rahatça giyebilirdi.. Pantolonun paçalarını ikiye katlamıştık ancak olmuştu üzerimize Geçen senelere kadar hala oluyordu o elbise bana
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 17 yıl Ferdi Tayfur - Fadime'nin Düğünü Bu adamı ve şarkılarını hiç sevmem ama bu istisna olsa gerek..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Modern TALKİNG - You're my heart Modern Talking - Cheri Cheri Lady
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 17 yıl Yonca Evcimik - Bandıra Bandıra --------------- Bu video klip de aklıma akşam Sans ile olan muhabbetimizden geldi.. bknz: Kayıp Balık Nemo Yonca Evcimik - 8:15 Vapuru
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.