Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Admin Sessiz (2005) The Quiet Seyrettiğim güzel filmlerden birisi diyebilirim. Yetim ve sağır olan bir kızın kendisini evlatlık edinen aile içindeki dramını anlatan çok etkileyici bir film. Babasını kaybeden Dot (Camilla Belle) annesinin eski arkadaşı tarafında evlatlık edilecektir. Aile kendi içinde sorunlar yaşamakta ve kızını taciz eden bir baba ile ilaç altında yaşayan bir anne öyküsü ile devam edecek... Dot (Camilla Belle) dikkat çekmek istiyorum, ileride çok büyük sinema filmlerine imza atacağını düşünüyorum ve yüzündeki masumluğun altında barındırdığı o bakış bu filmde verdiği karekter ve kendine özgü bir oyunculuk... Kaçırmayın derim... Filmdeki en önemli sahne Dot'ın kendisini Bethoven'le özdeşleştirmesi ve onun yaşam öyküsünü kendi yaşam öyküsü ile karşılaştırarak isteklerini rüya kurması veya gerçeğe uygun tanımlamalar yapması... Ayrıca filmde Dot tarafından sessiz konuşturma yöntemi ile çok güzel sözler söylenmektedir... A recently orphaned deaf and mute teen learns disturbing facts about her adoptive family in director Jamie Babbitt's visceral drama. After losing her father, Dot (Camilla Belle) goes to live with her dysfunctional godparents (Edie Falco and Martin Donovan) and their rebellious daughter Nina (Elisha Cuthbert). Before long, each is entrusting the silent Dot with shameful secrets they assume will be kept private. But Dot has secrets of her own ... Director: Jamie Babbit Cast: Camilla Belle, Elisha Cuthbert, Martin Donovan, Edie Falco, Shawn Ashmore, Shannon Marie Woodward, Ken Thomas, David Gallagher Ve filmden sahneler:
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.