Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

arkadaşar biraz sıkışırmısınız lütfen.....ben geldim de :P interneti....sonrası forumları yeni keşfetmiş biriyim...pek çok şey öğreneceğim sanırım..sizlerlede paylaşacağım çok şey var....sinemayı çok severim...geçen yıl kayağa başladımve bayıldım....yüzmeye bayılırım hemde saatlerce.....rakı ve balık derim...müzik derim... :wub: sonaaa aşk derim..bazen melankoliğimdir bazen coşkulu,bazen dürüstümdür bazen sahtekar,bazen doğruyla işim olur bazen yalanla,bazen antisosyalimdir günlerce bazen coşkumdan korkarlar,tutunamayanları severim,sahiciyi severim,kim olduğunun farkında olanı severim,nerden gelip nereye gideceğini bilenleri severim,almak için vermeyenleri severim.Uzatmadan bende siz gibiyim korkularım,sevinçlerim,tedirginliklerim,üzüntülerim,arkadaşlarım,dostlarım,dost olduğunu sandıklarım var.Yalnızlığımı severim,ama yalnızlıklarından sıkılan kimselerden çok sıkılırım....Böle işte,biraz uzun oldu galiba....merhaba.....

• Cevaplar 58
  • Görüntü 7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
  • Yazar
:) saol sleons ....bu ne hız be kardeşim daha göndermedim bile:)......:P:):)
Gönderi tarihi:

Hoşgeldin

sevgiler

Gönderi tarihi:
  • Yazar

......hoşbulduk be yaw....ne güsel bir yermiş bura be....sevgiler diyen kardeşime sevgilerimi gönderiyorum,hoşgeldin diyen kardeşime hoşbulduk diyorum,made in turkey sen ayıl bi...o zaman sölerim sölicemi :P ....saygıyla kalın.......

Gönderi tarihi:

Selam vakana!

Dost var mı yaw oralarda?Neresi peki sizin mekan?

Ben yıllardır bekledim de kendimden başka beni düşünen ve seven birisi gelmedi.

Çooook da kendimi sevmem canımmm,yanlış anlamayın nolur!

Bu aralar yalnızlara pek tahammülünüz yoksa olmaz deyin yeter. :whistling:

Yunus'un ve Mevlana'nın yolunda yalnızlıktan sözetmek güzel de dünya haliyle hiiiiç çekilmiyor.

Neyse fazla ütülemeden kalın sağlıcakla. :thumbsup:

Tarih: Düzenleyen: Ayşegül Öztekin

Gönderi tarihi:

Vakan hos geldin....

Yunus'un ve Mevlana'nın yolunda yalnızlıktan sözetmek güzel de dünya haliyle hiiiiç çekilmiyor.

Aysegül sende hos geldin... güzel tespit.....

Gönderi tarihi:

VAKANA VE AYŞEGÜL HOŞGELDİNİZ :clover:

Gönderi tarihi:

HOŞGELDİN :clover:

YA BEN HERŞEYİ SONRADAN GÖRÜYORUM PARDON :stuart:

Gönderi tarihi:

,made in turkey sen ayıl bi...o zaman sölerim sölicemi :P ....saygıyla kalın.......

dua ette ben senin için hiç ayılmayam........ -_-:shuriken:

Gönderi tarihi:

hoşgeldin kardeşim... :clover:

Gönderi tarihi:

hoş geldin arkadaş

Gönderi tarihi:
  • Yazar

made in turkey birazdaha aç kardeşim ....pek anlamadım...şaka yaptığını zannediyorum eğer deilse özelden bana ulaş....

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:

hoşgeldin vakana :clover:

Gönderi tarihi:

ya bu arada vakana sana değil di bu sözüm yani şimdi bi yanlış anlama olmasın üstümdeki zat-ı muhtereme idi...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.