Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl senin hoş gelebilme ihtimalin varmı kiii yok mu vakana nın hoş geldiği kesin ama
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl neysee ...... vakana zaten hoş gelmiştir hoş davranılmamıştır kırmışlardır onu bence...
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl neysee ...... vakana zaten hoş gelmiştir hoş davranılmamıştır kırmışlardır onu bence... vakana umursamamıştır onları o müşfik insanı kırmak kolay olmamalı
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl ben sadece geldim vakana hoş geldi nasıl gelirsen gel........bizene.......
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl nasıl gelirsen gel........bizene....... konuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorum ilhan irem
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl konuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorum ilhan irem konuşursan göz yaşların seni boğacak...........................
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl arkadaşar biraz sıkışırmısınız lütfen.....ben geldim de sıkışmak ne demek senin gibiler genelde beklenen durumunda olduğundan yerleri zaten hazırdır
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl bazen dürüstümdür bazen sahtekar,bazen doğruyla işim olur bazen yalanla bu cümle?
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl geçen yıl kayağa başladımve bayıldım ankara elmadağ da değil mi
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl dpgville doldurmuşun burayı sadece sana forum periliği yapıyorum buraya doldurmuş olmak için yazmadım
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl hoşbulduk perilerin hep iyilik yaptığını mı düşünüyorsun kızmıyorum tabş bu sayfaya kin karıştırmam
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.