Φ VAKANA Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 arkadaşar biraz sıkışırmısınız lütfen.....ben geldim de interneti....sonrası forumları yeni keşfetmiş biriyim...pek çok şey öğreneceğim sanırım..sizlerlede paylaşacağım çok şey var....sinemayı çok severim...geçen yıl kayağa başladımve bayıldım....yüzmeye bayılırım hemde saatlerce.....rakı ve balık derim...müzik derim... sonaaa aşk derim..bazen melankoliğimdir bazen coşkulu,bazen dürüstümdür bazen sahtekar,bazen doğruyla işim olur bazen yalanla,bazen antisosyalimdir günlerce bazen coşkumdan korkarlar,tutunamayanları severim,sahiciyi severim,kim olduğunun farkında olanı severim,nerden gelip nereye gideceğini bilenleri severim,almak için vermeyenleri severim.Uzatmadan bende siz gibiyim korkularım,sevinçlerim,tedirginliklerim,üzüntülerim,arkadaşlarım,dostlarım,dost olduğunu sandıklarım var.Yalnızlığımı severim,ama yalnızlıklarından sıkılan kimselerden çok sıkılırım....Böle işte,biraz uzun oldu galiba....merhaba..... Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 hoşgeldin aramıza kardeş Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 saol sleons ....bu ne hız be kardeşim daha göndermedim bile:)...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 bende meydün ne olmuş...... ojjj geldün...... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Hoşgeldin sevgiler Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 ......hoşbulduk be yaw....ne güsel bir yermiş bura be....sevgiler diyen kardeşime sevgilerimi gönderiyorum,hoşgeldin diyen kardeşime hoşbulduk diyorum,made in turkey sen ayıl bi...o zaman sölerim sölicemi ....saygıyla kalın....... Alıntı
Φ Ayşegül Öztekin Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 (düzenlenmiş) Selam vakana! Dost var mı yaw oralarda?Neresi peki sizin mekan? Ben yıllardır bekledim de kendimden başka beni düşünen ve seven birisi gelmedi. Çooook da kendimi sevmem canımmm,yanlış anlamayın nolur! Bu aralar yalnızlara pek tahammülünüz yoksa olmaz deyin yeter. Yunus'un ve Mevlana'nın yolunda yalnızlıktan sözetmek güzel de dünya haliyle hiiiiç çekilmiyor. Neyse fazla ütülemeden kalın sağlıcakla. Tarih: 15 Aralık , 2005 Düzenleyen: Ayşegül Öztekin Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Vakan hos geldin.... Yunus'un ve Mevlana'nın yolunda yalnızlıktan sözetmek güzel de dünya haliyle hiiiiç çekilmiyor. Aysegül sende hos geldin... güzel tespit..... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 VAKANA VE AYŞEGÜL HOŞGELDİNİZ Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 HOŞGELDİN YA BEN HERŞEYİ SONRADAN GÖRÜYORUM PARDON Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 hoşgelmişsin vakana.... sevgiler Alıntı
Φ hunter02 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 slm vakana hoşgeldin aramıza Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 ,made in turkey sen ayıl bi...o zaman sölerim sölicemi ....saygıyla kalın....... dua ette ben senin için hiç ayılmayam........ Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 hoşgeldin kardeşim... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 made in turkey birazdaha aç kardeşim ....pek anlamadım...şaka yaptığını zannediyorum eğer deilse özelden bana ulaş.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 ne şakası kardaş.....yazına cvp verdim........ zuhahahhhhh Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 hoşgeldin vakana Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 hoşgeldin vakana asıl sen hoş geldin...... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 asıl sen hoş geldin...... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 ben sadece geldim vakana hoş geldi Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 senin hoş gelebilme ihtimalin varmı kiii Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 ya bu arada vakana sana değil di bu sözüm yani şimdi bi yanlış anlama olmasın üstümdeki zat-ı muhtereme idi... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.