Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl Admin Geleceğe Dönüş -I-II-III (1985 - 1989 - 1990) - Back to The Future - I-II-III Belkide dünyayı en çok etkileyen ve insanların ufuklarını en çok genişleten filmler diyebiliriz. İnsanlar bu filmleri seyrettikten sonra gelecek ve geçmiş üstünde uzunca düşündüler ve bu filmşer tarihteki yerini aldı. Özellikle Michael J. Fox filmdeki adı ile Marty herkes çok sevdi. Film deli-dolu bir araştırmacı olan Doc Brown (Christopher Lloyd) un geleceğe ve geçmişe insan gönderme denemeleri üzerine kurulmuş ve bunun için Marty McFly (Michael J. Fox) seçmesi daha doğrusu zorunlu olarak seçmesi ile başlıyor. Traji-komik bir platformda eğlenerek seyredebileceğiniz çok güzel bir film. Tabiki geçmişe giden Marty bazı şeyleri değiştirecektir ve bunlar gelecekte problem olarak karşısına çıkma olasılığı olan şeyler olduğundan devamını filmi izlediğinizde çözmek üzere bırakıyorum... Kaçırmayın... Yönetmen: Robert Zemeckis Oyuncular: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover, Thomas F. Wilson, Claudia Wells, Marc McClure, Wendie Jo Sperber, James Tolkan, Billy Zane In this long-time favorite, eccentric inventor Doc Brown (Christopher Lloyd) turns a DeLorean into a time machine that inadvertently sends his young friend Marty McFly (Michael J. Fox) back to 1955. Not only is Marty stuck in the past, but he also risks throwing the time-space continuum for a real loop when he disrupts his parents' destiny. It's a race against time (literally!) to get them to pucker up -- and to get him back to 1985! Director: Robert Zemeckis Cast: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover, Thomas F. Wilson, Claudia Wells, Marc McClure, Wendie Jo Sperber, James Tolkan, Billy Zane
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl Sayın Admin... Yıktınız perdeyi eylediniz viran... Videolar bölümüne bu filme ait iki şarkıyı koymuştum... Küçüktüm o zamanlar. Bu film yeni çıkmıştı. Sağolsun Star televizyonu "Parliament Sinema Gecesi"nde bu filmleri pek çok kere yayınlardı. "Geleceğe Dönüş" üçlemesine ben "Jules Verne"ü borçluyum... Bu film sayesinde merak sardım Jules Verne'e. "Denizler altında 20000 fersah" "Arzın merkezine seyahat" "İki yıl okul tatili" "Ay'a seyahat" "Seksen günde devr-i alem" Bu film benim hayal gücümü depreştiren filmdir. O yaşlarda Zaman Makinesi icat etmeye bile koyulmuştum. Dr. Emmet Brown idolümdü. Filmin her repliğini ezberlemiştim nerdeyse. "Gelecek daha yazılmadı, onu siz yazacaksınız..." Mesela hani Marty McFly "Çılgın Köpek Biff"i alt ettiği sahne var ya? Hani karnına bir demir levha koyuyor? O sahne, Marty McFly'ın o filmde takma ismini kullandığı "Client Eastwood"un "Bir Avuç Dolar - Fistful Of Dolars" adlı filminin bir sahnesidir. (yanlış hatırlamıyorsam:)) Hele bu filmin çizgi filimine bayılırdım. Üç filimde vardı bende ama sağolsun kuzenim canına okudu hepsinin. Kaybetti...
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 16 yıl hazırlayan arkadaşıma emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim inşallah aradığım seslendirmeye ait olan dır bu film yoksa 12 yıldır aramaya devam ettiğim bu filmi başka bir yerlerde daha arayacağız teşekkürler bu filmin ilk dublajlı olanı varsa bu sitede her hangi bir arkadaşımızda lütfen benle bir bağlantı kursun bir küçük msj atsın [email protected] ilk dublajında RÜŞTÜ ASYALI ve YEKTA KOPAN beraber seslendirme yapmıştı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.