Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl Yazar hoşgeldin sefalar getirdin HOŞBULDUK Hoşgeldiniz hoşbuldum hoşgeldin hoşbuldum
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Yazar hoşgeldin hoşbulduk benim smileyimi koymayı unutmuşsun gözümden kaçmadı bob unutkanlık değil bilerek koymadım ve zorunda olduğumu da sanmıyorum
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl ne bu şiddet bu celal ..... beni ters biri algılama o benim çok sık kullandığım bi smileydr. ama tepkini anlayamadım doğrusu
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 17 yıl Yazar ne bu şiddet bu celal ..... beni ters biri algılama o benim çok sık kullandığım bi smileydr. ama tepkini anlayamadım doğrusu o zaman kötü bi mizah anlayışın var demekki hoşgeldinn hoşbuldukk
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 17 yıl hoşgelidnnnnnnn bobb her gelen bişi getiririr burda sen ne getirdinnn
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 17 yıl Yazar hoşbuldkkkkkkk bende işe yarayan şeler yoktur genelde.sen ne istiyosun peki
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl aa baksen isteklerinizi getirmemiş bende dondorma istiyim nasıl olsa getirmicek naticim kızma senden istemeliydim ama
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.