Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

basketball-933173.jpg

NBA: Cavaliers Takımı 2025 Kia Beceri Yarışmasını Kazandı

• Admin
Gönderi tarihi:

2025 Kia Beceri Yarışmasının Tamamı

• Admin
Gönderi tarihi:

Victor Wembanyama ve Chris Paul NBA All-Star etkinliğinden yuhalandı ve diskalifiye edildi

San Antonio Spurs ikilisi Victor Wembanyama ve Chris Paul, daha iyi bir zaman elde etmek için kuralları esnetmeye çalıştıkları için 2025 NBA All-Star etkinliği sırasında Beceri Yarışması'ndan diskalifiye edildi.

Yarışmanın şut bölümünde, Spurs ikilisi gerçek bir şut atmak yerine topları sahaya düşürerek rafı hızla boşalttı ve bu da Chase Arena kalabalığından yüksek sesle yuhalamalara yol açtı. Daha sonra Team Spurs, Wembanyama ve Paul'e katılımcıların geçerli şut denemeleri yapmaları gerektiğini göstermek için bir kural kitabı çıkaran bir NBA yöneticisi olarak diskalifiye edildi.

Fransız pivot, bu küstah fikri kendisinin bulduğunu ve bunun diskalifiyeye yol açacağını bilmediğini söyledi. Wembanyama, "Yani, harika zaman geçirdik," diye savundu. "Rakamlar kendi adına konuşuyor."

Wemby, hilenin istenmemesinden ve Team Spurs'un devam etmesine izin verilmemesinden dolayı hayal kırıklığına uğramadığını söyledi. "Gelecekte kazanmak için daha çok fırsatım olacak."

Team Cavaliers'tan Evan Mobley ve Donovan Mitchell sonunda yarışmayı kazandılar ve final turunda Team Warriors'tan Draymond Green ve Moses Moody'yi geride bıraktılar. Adil ve dürüst bir şekilde kazanmalarına rağmen Mitchell, Wembanyama ve Paul başarılı bir şekilde başarmış olsaydı Mobley ile aynı hileyi kullanacaklarını söyledi.

"Eğer diskalifiye edilmeselerdi, dürüst olmak gerekirse muhtemelen aynı şeyi yapardık," dedi Cavs guardı. "Kazanmak için oyna, sanırım."

Mobley, "İlk turumda benzer bir şey yapmaya çalıştığımı hissediyorum ama gerçek bir şut gibi görünmesini sağladım. Ama bu pek işe yaramadı, bu yüzden stratejimi değiştirdim." diye ekledi. İkinci All-Star Cumartesi etkinliğinde Miami Heat guardı Tyler Herro, 3 Sayılık Atış Yarışması'nda Milwaukee Bucks yıldızı Damian Lillard'ı tahtından indirdi.

Kaynak: The Mirror US

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.