Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

^^^^^zeyynepp^^^^^

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

gözlerden söz etmişken;

gözlerin bir içim su

içim yandı doğrusu

öpeyim gözlerinden

kalmaz gönül korkusu

:whistling::hug:

bu arada annecinin keki tavaya yapışmış hala tavayı kaşıklıyormuş :w00t:

• Cevaplar 406
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

komşu teyze o senin oğlunun yaramazlığından kaynaklanıyo <_<

senin oğlun bi tencere şerbeti dökmeseydi etrafa,üstüne,başına hiç te çorapları yapış yapış olmazdı -_-

anneciğimide :hug: kıskanıyosun sen galiba benim annemin 10 parmağında 10 marifet vardır :wub::rolleyes::):grin:

Gönderi tarihi:

demek benim pembe ayakkabımın altındaki tabaka sizin şerbet yüzünden..:crying: yolda yere yapışıp kaldı da,orda bırakıp gitmek zorunda kaldım..:crying: size tazminat davası açıcaz annemlen :angry:

zeynepcim,çok sıcakkanlısın,seni çok sevdim :hug: anı defterin de hayırlı olsun..:clover:

miscellaneous_229.gifroos71eiqd6.gif

Gönderi tarihi:

açın açın tazminat davasını nasılsa biz kazancaz annemle <_< malikanemizi o güzelim köşkümüzü kardeşinle mahvettin :angry:

suç bizde değil ki senin kardeşin döktü şerbeti bence sen önce onun kulaklarını bi güzel çek :D

leylam,sende öylesin bende seni çok sevdim :hug: böyle hemen kanım kaynadı sana :flowers:

Gönderi tarihi:
Aşk Olsa Gerek

Öyle bir tutkuluydun ki hayata başlarken?

Şimdiyse küçücük bir çiçek teselli ediyor seni?

Aradaki o büyük boşluğun adı,

Aşk olsa gerek?

birazda Cezmi'ye ne dersin:)

çok güzel oldu derim ;)

hayatımızdakı boşluğu dolduran küçük bir buse,tatlı bir söz ya da davranış,güzel bi mesajsa... aşk bunun adı :):clover:

Gönderi tarihi:

Çok güzel yemek yapıyor bu kız ilgilenenlere duyrulur :lol:

Ne zaman sarma yapcaz :P

Gönderi tarihi:

anam anam sardunum ve onun hırpani ve prizde parmakları en az iki saat :blink: kalmış saçlı ve beyinli çocukları :w00t: gelmişler burda bideneme saldırıyor bide beni çekiştiriyolarmış.. :glare:

ama kimin kızı o :hug: hepinizle başa çıkmış işte.. :laughing:

canem zeynebim biraz çabuk oldu bende şaşkınım ama :blink::w00t: seni seviyorum :hug:

bu sevdiğim dizelerde senin için olsun.. -_-

Dünyayı yağlamak lazım

Paslandı düzgün dönmüyor

Aya gidip bakmak lazım

Buradan bir şey görünmüyor

Dersler aldık yine saldık

Bile bile akılsız kaldık

Sabunla bu kirler çıkar sandık

Sığ denizlere balıklama daldık

İnsan gerceği ararken biz rüyalarda sevişirken

Herkes kendine sararken biz bahçelere daldık

İnsan güzeli incitirken biz eski zamanda yaşarken

Herkes maskesini boyarken biz çimlere uzandık

Gönderi tarihi:

gel bize evde kimse yok batırabiliriz her yeri :D

Gönderi tarihi:

ayyy kim gelmiş ziyarete :hug:

ben hepsinin üstesinden geldim annem kime çekmişim ki böyle :wub:

çok kısa bi zaman oldu tanışalı ama kanım kaynadı hemen bende seni seviyorum :hug:

şiir içinde teşekkür ederim :wub::clover:

Gönderi tarihi:

istanbulda ne güzelse onu en iyi sen bilirsin ben bilmem güzel gönlünden ne gelirse kabülüm :) sağol :clover:

bekliyorum da burda özel pist yok napcaz :unsure: maalesef genel pistlere inmek zorunda kalıcan tüh :(

Gönderi tarihi:
ben teşekkür ederim güneşli gece :clover:

iyi paylaşımlar dilerim forumda :)

Paylaşımlar kiminle paylaşıldığına bağlıdır. Güzel paylaşımları güzel insanlara kötü paylaşımları da kötü insanlara yaparsınız. Sizinle güzel paylaşımlar oluşturacağımızdan şüphem bulunmamakta... ;)

Gönderi tarihi:
Paylaşımlar kiminle paylaşıldığına bağlıdır. Güzel paylaşımları güzel insanlara kötü paylaşımları da kötü insanlara yaparsınız. Sizinle güzel paylaşımlar oluşturacağımızdan şüphem bulunmamakta... ;)

teşekkür ederim :):clover:

bu forumda arkadaşlık dostluk namına çok iyi insanlarla tanıştım sende böyle insanlarla tanışırsın umarım :clover:

Gönderi tarihi:
teşekkür ederim :):clover:

bu forumda arkadaşlık dostluk namına çok iyi insanlarla tanıştım sende böyle insanlarla tanışırsın umarım :clover:

Umarım... B)

Gönderi tarihi:
Umarım... B)

bence kendini iyi bir şekilde ifade edip tanıttıktan sonra neden olmasın :clover: burdaki insanların çoğu arkadaş canlısıdır sende iletileri okuduysan az çok görmüşsündür ;):clover:

Gönderi tarihi:
bence kendini iyi bir şekilde ifade edip tanıttıktan sonra neden olmasın :clover: burdaki insanların çoğu arkadaş canlısıdır sende iletileri okuduysan az çok görmüşsündür ;):clover:

Emin ol bunları çok iyi biliyorum ( Nerden diye sorma B) ) Göreceğiz bakalım çok teşekkürler zeyynepp...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.