Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 gözlerden söz etmişken; gözlerin bir içim su içim yandı doğrusu öpeyim gözlerinden kalmaz gönül korkusu bu arada annecinin keki tavaya yapışmış hala tavayı kaşıklıyormuş Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 canım annem aslında çok güzel yaparda ablam aramızda kalsın arada böyle kazalar oluyo Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 hadi ordan anneni bilmesem zaten oğulcuğumun egzocuğumun hala siniri bozuk yavrıımın, çorapları ise 40 su yıkadım ama o nası yapışkansa çıkmadı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 komşu teyze o senin oğlunun yaramazlığından kaynaklanıyo senin oğlun bi tencere şerbeti dökmeseydi etrafa,üstüne,başına hiç te çorapları yapış yapış olmazdı anneciğimide kıskanıyosun sen galiba benim annemin 10 parmağında 10 marifet vardır Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 demek benim pembe ayakkabımın altındaki tabaka sizin şerbet yüzünden.. yolda yere yapışıp kaldı da,orda bırakıp gitmek zorunda kaldım.. size tazminat davası açıcaz annemlen zeynepcim,çok sıcakkanlısın,seni çok sevdim anı defterin de hayırlı olsun.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 açın açın tazminat davasını nasılsa biz kazancaz annemle malikanemizi o güzelim köşkümüzü kardeşinle mahvettin suç bizde değil ki senin kardeşin döktü şerbeti bence sen önce onun kulaklarını bi güzel çek leylam,sende öylesin bende seni çok sevdim böyle hemen kanım kaynadı sana Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Aşk Olsa GerekÖyle bir tutkuluydun ki hayata başlarken? Şimdiyse küçücük bir çiçek teselli ediyor seni? Aradaki o büyük boşluğun adı, Aşk olsa gerek? birazda Cezmi'ye ne dersin:) çok güzel oldu derim hayatımızdakı boşluğu dolduran küçük bir buse,tatlı bir söz ya da davranış,güzel bi mesajsa... aşk bunun adı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Çok güzel yemek yapıyor bu kız ilgilenenlere duyrulur Ne zaman sarma yapcaz Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 aysum güzel yemek yapıyoruzda kıymetimizi bilen yok valla malzemeler hazır ne zaman yapsakki Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 anam anam sardunum ve onun hırpani ve prizde parmakları en az iki saat kalmış saçlı ve beyinli çocukları gelmişler burda bideneme saldırıyor bide beni çekiştiriyolarmış.. ama kimin kızı o hepinizle başa çıkmış işte.. canem zeynebim biraz çabuk oldu bende şaşkınım ama seni seviyorum bu sevdiğim dizelerde senin için olsun.. Dünyayı yağlamak lazım Paslandı düzgün dönmüyor Aya gidip bakmak lazım Buradan bir şey görünmüyor Dersler aldık yine saldık Bile bile akılsız kaldık Sabunla bu kirler çıkar sandık Sığ denizlere balıklama daldık İnsan gerceği ararken biz rüyalarda sevişirken Herkes kendine sararken biz bahçelere daldık İnsan güzeli incitirken biz eski zamanda yaşarken Herkes maskesini boyarken biz çimlere uzandık Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 gel bize evde kimse yok batırabiliriz her yeri Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 ayyy kim gelmiş ziyarete ben hepsinin üstesinden geldim annem kime çekmişim ki böyle çok kısa bi zaman oldu tanışalı ama kanım kaynadı hemen bende seni seviyorum şiir içinde teşekkür ederim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 kız aysum bekle geliyorum özel uçağımla yanındayım ne istiyorsun istanbuldan ne getireyim sana Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 istanbulda ne güzelse onu en iyi sen bilirsin ben bilmem güzel gönlünden ne gelirse kabülüm sağol bekliyorum da burda özel pist yok napcaz maalesef genel pistlere inmek zorunda kalıcan tüh Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 olsun aysum genel pisttende gelirim ben sen evin adresını ver bakem Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Özenerek seçmiş kelimelerini iletilerinde. Bir kısmını okudum çok güzel yazıların. Tebrik ve Teşekkür ederim zeyynepp... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 ben teşekkür ederim güneşli gece iyi paylaşımlar dilerim forumda Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 ben teşekkür ederim güneşli gece iyi paylaşımlar dilerim forumda Paylaşımlar kiminle paylaşıldığına bağlıdır. Güzel paylaşımları güzel insanlara kötü paylaşımları da kötü insanlara yaparsınız. Sizinle güzel paylaşımlar oluşturacağımızdan şüphem bulunmamakta... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Paylaşımlar kiminle paylaşıldığına bağlıdır. Güzel paylaşımları güzel insanlara kötü paylaşımları da kötü insanlara yaparsınız. Sizinle güzel paylaşımlar oluşturacağımızdan şüphem bulunmamakta... teşekkür ederim bu forumda arkadaşlık dostluk namına çok iyi insanlarla tanıştım sende böyle insanlarla tanışırsın umarım Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 teşekkür ederim bu forumda arkadaşlık dostluk namına çok iyi insanlarla tanıştım sende böyle insanlarla tanışırsın umarım Umarım... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Umarım... bence kendini iyi bir şekilde ifade edip tanıttıktan sonra neden olmasın burdaki insanların çoğu arkadaş canlısıdır sende iletileri okuduysan az çok görmüşsündür Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 bence kendini iyi bir şekilde ifade edip tanıttıktan sonra neden olmasın burdaki insanların çoğu arkadaş canlısıdır sende iletileri okuduysan az çok görmüşsündür Emin ol bunları çok iyi biliyorum ( Nerden diye sorma ) Göreceğiz bakalım çok teşekkürler zeyynepp... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 olur sormam neden acaba bişey değil... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Hayırlı Ramazanlar cnm Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 sanada hayırlı ramazanlar gece Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.