Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 cimcimem bu atkı senin icin hani takmıştın kışın bir ara atkı örmeye sen yorulma diye düsündüm 4 tane atkı örmüştüm kışın nerdende aklına geldı kısss Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 bu cadıyı tanıyom sankim... beni mi bilmem ama cadı kelımesi tamamiyle doğru Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Vefalı Cimcimem benim.. çok özledim seni.. canım ablacım ben de çok özledım senı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 ya zeyynep kardes bı ara benım oralara gelmıssın kusura bakma o sırada evde yoktum o yuzden:)neyse artık bır daha kı sefere... unutma ha cayını sen getırıcen.bızım burda kendın pısır kendın ye olayı var:) misafire iş mi yaptırıyosun sercan olmadı bak bu Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Sen diledigin kaday kaç kıymısı başlıklı kız o şapkalı şeyi bana verene dek hep seninle olabilirim içindeki şirinliginle birlkte olmanı diliyorum ZEYNEP teşekkür edrim yayamaz ama şapkamı vermem o benim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 özlettin kendini cimcime belki erimeden dondurmanı yemeye gelirsin dondurma ablacım çok teşekkür edrim erimeden yetiştim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Bıcırığım bayramın kutlu olsun balonlara bak bayıldım teşekkür edrim ablacım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 4 tane atkı örmüştüm kışın nerdende aklına geldı kısss unutur muyum hic cimcime kışın msnde ortak konumuz ben sana tez derken ay mavi öttü aman islmeye üsendim atkı bitti digerine başlıycam dedigini unutur muyum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 :grin: atkı makinesi mi alsam ne yapsam Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 cimcimeemm ben geldim gelirken de sana ne getirdim . Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 Suyun Kızı Mayası sırlar içinde sırlar barındıran Hudutsuz bir umman Sırrına eren bildiğini dilinden Gördüğünü gözünden sakınır Yaratılışı nemli Özlerin özü bengisu gibi Suret-i Bakanın kendi aks-i Firuze rengi fikr-i firâr eder seyredeni Kuytulukların da hazin yosunları İnciye gebe istiridyeleri / pul pul sevgilileri vardır Sel olup aktığın da Salkım söğüdü döller bedenin de Tatlıdan acıya içsel yolculukları vardır Halka halka Saf ve billür yanıyla Su da ………kırılır …………….yanar ……………………donar Özlerin özü gözyaşı gibi İki arada bir dere de Kimine makber / kimine rahmet Devr-i âlemin de Âfet-i âb,âteş-i sûzân’dır Bu şiir kendisine âb-nâme’dir Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 zeynom cimcimemm nerdesin senn yaa unuttun mu bizleri? tamam aşk güzel bir duygu ama dostlarını unutur mu insan ya ben seni cok özledim de kızgınlıgım ondan biraz Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 sardunyam canım ablacım şiir için çok telekkür ederim deniz kızı kuzum niye öyle diyosun ben yoğunum bu aralar ama gelıyorum sen yoksun Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 ben de özledım ablacım senı hem de çok çok çok Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 madem özledin nerdesinn sen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 bidenem nasılsın okulda bitiyor hadi iyisin Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 o kayıp şimciii canem yoğun buaralar anladın ya sen o yüzden ilgilenemiyor birazcıkk Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 madem özledin nerdesinn sen annem bu aralar yoğunum ondan gelemiyorum veee içalışmaya başladım yaz tatilini değerlendirmek lazım şu an işteyim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 bidenem nasılsın okulda bitiyor hadi iyisin ablacım bitti okul çok şükür tatildeyiz sınavlarda iyi geliyo küp şiker gibiyim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 o kayıp şimciii canem yoğun buaralar anladın ya sen o yüzden ilgilenemiyor birazcıkk denizim kızım canım arkadaşım çok özledim ben seni ya bi msn yapmamız şart oldu...okulunu bitirdin hayırlısıyla....darısı başıma bu arada aynı yoğunluk devam şikerim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 denizim kızım canım arkadaşım çok özledim ben seni ya bi msn yapmamız şart oldu...okulunu bitirdin hayırlısıyla....darısı başıma bu arada aynı yoğunluk devam şikerim yoğunluğunuzu yesinler şikerimmm yoğunmuş havaya bak evet bencede görüşelim bir ara tabi siz vakit bulabilirseniz şikerim okul bitecek tek dersim kaldı zeyno yaa napalım şans Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 tam dayaklıksın heeeee gece yarılarına kadra msn de takıl sonra yok sınıf yemeğiydi yok sınıf toplantısıydı gezersen böyle olur şikerim çok dövesim geldi seni ne yapsakki :lol: Alıntı
Φ fsaydin Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 yoğunluğunuzu yesinler şikerimmm yoğunmuş havaya bak evet bencede görüşelim bir ara tabi siz vakit bulabilirseniz şikerim okul bitecek tek dersim kaldı zeyno yaa napalım şans mrh Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 bir kere gece yarılarına kadar msn acık olabilir ama pc başında degildim ki hocaaa **** yaa ben napiyim 10 puan fazla verse ölürdü sanki neyse şikerim bir iki ay geç biter şans artıkın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.