Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 17 yıl KUYU I karanlığı geziyorum odamda içimdeki ışığı/nı ezerek soğuk ve hasta ürpertilerin sesini dinliyorum sonra da… aşka dair bir fısıltı dolanıyor hummalı dünyalar yorgun rüyalar ülkesinde çıkmıyor yazgımı saran veba çıkaramıyorum kendimi bir delinin attığı kuyudan giymişim boşluğunu acının yüreğime yazgıma urba diye uyuyan ve uyuşan yanıma kuyu benim taş benim deli ben II yontulan yüreğim hüznün kalesi karanlığı odamın çırpındıkça batıyor iğnesi yaşamın ey kalbim yontulan dünya uyanan baharın sesini dinle gülümse. Münir Çakmak
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 17 yıl hoşbuldum canım çok şükür klavyem sağlam artık olleyyy yaşasın yupppiiii canım ablam
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 17 yıl KUYUI karanlığı geziyorum odamda içimdeki ışığı/nı ezerek soğuk ve hasta ürpertilerin sesini dinliyorum sonra da… aşka dair bir fısıltı dolanıyor hummalı dünyalar yorgun rüyalar ülkesinde çıkmıyor yazgımı saran veba çıkaramıyorum kendimi bir delinin attığı kuyudan giymişim boşluğunu acının yüreğime yazgıma urba diye uyuyan ve uyuşan yanıma kuyu benim taş benim deli ben II yontulan yüreğim hüznün kalesi karanlığı odamın çırpındıkça batıyor iğnesi yaşamın ey kalbim yontulan dünya uyanan baharın sesini dinle gülümse. Münir Çakmak ablacım ne güsel şiirler hayata hep gülümseyerek bakmak gerekir...ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın çünkü bu hayat bizim için ve dönüşü yok
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 17 yıl o kadar çok sipariş verdinki herkese zeynepcim sonunu iyi görmüyorum hiç
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 17 yıl gerçekten mi o zaman ben baklavaların birazını yer birazını buzluğa koyarım canım istedikçe yerim
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 17 yıl gerçekten mi o zaman ben baklavaların birazını yer birazını buzluğa koyarım canım istedikçe yerim
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. seninde bayramın kutlu olsun canım mutlu bir bayram geçirmen dileğiyle...
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl Yılların yaprak misali döküldüğü, sevginin eridiği, insanın öz değerini yitirdiği, şu alemde, güzelliğini yitirmeyen Nadide İnsanlara. İYİ BAYRAMLAR..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl Yılların yaprak misali döküldüğü,sevginin eridiği, insanın öz değerini yitirdiği, şu alemde, güzelliğini yitirmeyen Nadide İnsanlara. İYİ BAYRAMLAR.. sanada iyi bayramlar ErdalAktaş...güzel,mutlu ve sevdiklerinle beraber bir bayram geçirmen dileğiyle....
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl Çocukken güzeldir bayramlar... Çok güzeldir de bayramlar, yine de en çok çocukken... Hep başa dökülen kolonya, bir süre sonra avuç içine dökülmeye başlarsa, çocukluğun bittiği anlaşılır... Ama hep güzeldir bayramlar... Barışmak için, hatırlamak için, gitmek için, gelmek için fırsattır... İYİ BAYRAMLAAARRRRR.
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl ayyyy bayram şakerlerinin güselliğine bak renk renk hepsi ne de güseller teşekkür ederim redblack seninde bayramın kutlu olsun
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 17 yıl güzellik seninde bayramın kutlu olsun çok düşüncelisin sağol meleğim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.