Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 çöldede ancak su aşerilir abla hoşgeldın klavyen oldu galiba Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 hoşbuldum canım çok şükür klavyem sağlam artık Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 KUYU I karanlığı geziyorum odamda içimdeki ışığı/nı ezerek soğuk ve hasta ürpertilerin sesini dinliyorum sonra da… aşka dair bir fısıltı dolanıyor hummalı dünyalar yorgun rüyalar ülkesinde çıkmıyor yazgımı saran veba çıkaramıyorum kendimi bir delinin attığı kuyudan giymişim boşluğunu acının yüreğime yazgıma urba diye uyuyan ve uyuşan yanıma kuyu benim taş benim deli ben II yontulan yüreğim hüznün kalesi karanlığı odamın çırpındıkça batıyor iğnesi yaşamın ey kalbim yontulan dünya uyanan baharın sesini dinle gülümse. Münir Çakmak Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 hoşbuldum canım çok şükür klavyem sağlam artık olleyyy yaşasın yupppiiii canım ablam Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 KUYUI karanlığı geziyorum odamda içimdeki ışığı/nı ezerek soğuk ve hasta ürpertilerin sesini dinliyorum sonra da… aşka dair bir fısıltı dolanıyor hummalı dünyalar yorgun rüyalar ülkesinde çıkmıyor yazgımı saran veba çıkaramıyorum kendimi bir delinin attığı kuyudan giymişim boşluğunu acının yüreğime yazgıma urba diye uyuyan ve uyuşan yanıma kuyu benim taş benim deli ben II yontulan yüreğim hüznün kalesi karanlığı odamın çırpındıkça batıyor iğnesi yaşamın ey kalbim yontulan dünya uyanan baharın sesini dinle gülümse. Münir Çakmak ablacım ne güsel şiirler hayata hep gülümseyerek bakmak gerekir...ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın çünkü bu hayat bizim için ve dönüşü yok Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 hoş buldum zeynep..nasılsın Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 iyiyim canım..defterlere bişeyler bırakayım dedim..geziniyorum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 ii yapmışsın hep beklerim seni kendi defterime Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 o kadar çok sipariş verdinki herkese zeynepcim sonunu iyi görmüyorum hiç Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 öyla abla ama olsun 3 gün bayramn tadını çıkarmka lazım Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 o kadar baklava yersen dünyayı gerçekten 3 günlük yaparsın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 gerçekten mi o zaman ben baklavaların birazını yer birazını buzluğa koyarım canım istedikçe yerim Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 gerçekten mi o zaman ben baklavaların birazını yer birazını buzluğa koyarım canım istedikçe yerim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. seninde bayramın kutlu olsun canım mutlu bir bayram geçirmen dileğiyle... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Yılların yaprak misali döküldüğü, sevginin eridiği, insanın öz değerini yitirdiği, şu alemde, güzelliğini yitirmeyen Nadide İnsanlara. İYİ BAYRAMLAR.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Yılların yaprak misali döküldüğü,sevginin eridiği, insanın öz değerini yitirdiği, şu alemde, güzelliğini yitirmeyen Nadide İnsanlara. İYİ BAYRAMLAR.. sanada iyi bayramlar ErdalAktaş...güzel,mutlu ve sevdiklerinle beraber bir bayram geçirmen dileğiyle.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 teşekkür ederim ilyada senin bayramında kutlu olsun Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Çocukken güzeldir bayramlar... Çok güzeldir de bayramlar, yine de en çok çocukken... Hep başa dökülen kolonya, bir süre sonra avuç içine dökülmeye başlarsa, çocukluğun bittiği anlaşılır... Ama hep güzeldir bayramlar... Barışmak için, hatırlamak için, gitmek için, gelmek için fırsattır... İYİ BAYRAMLAAARRRRR. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 ayyyy bayram şakerlerinin güselliğine bak renk renk hepsi ne de güseller teşekkür ederim redblack seninde bayramın kutlu olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 güzellik seninde bayramın kutlu olsun çok düşüncelisin sağol meleğim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.