Φ umit taskin Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 kelebek turu neanlama geldiğini biliyormusunuz? kelebekler nasıl yaratıklardır hiç düşündünüzmü? onların kaç gün veya yıl ömürleri vardır bilirmisiniz. yada turizmde '''kelebek tur'' nedemektir bilirmisiniz siz hiç kelebek oldunuzmu? kelebekler ne amaçla yaşarlar,neyi ararlar ve neyi bulurlar bilirmisiniz yada kuşlar neden göç ederler kutuplar nasıl bir yerdir ölen insanlar orda yokolabilirmi ölüsü kaç milyonyıldır bekliyordur buzulların içinde güneşe çıkarınca tekrar yaşarmı kutuplarda insan ölürmü kelebekler nereye gidiyor benim bir teknem var adı kelebek ne zamanca beni bekliyor seviyorum denizciliği yaaa heryer senin denizin gittiği heryer senin karalar sizin olsun.karılarda sisin olsun belalar bi r huzur vermiyorlar adama ben çocukları gençleri severim onlardan herşeyi ögrenirim ben bir oğlum var .it aynı babasına çekmiş kelebekliğe dönüşüyor şimdi artık ona bir tekne yapmalıyım önceki teknem gibi ama bu sefer bende gitcem onla karalar karılar sizin olsun yunuslar martılar beni bekliyor busefer bir kız çocuk istiyorum.benim kıraliçem ,beni anlıyabilecek bakalım benim kızımı taşıyabilecek anne bulabilirmiyim ben tekrar bir kelebeğim artık Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 ilginç bir paylaşım tşk ederim emeğine sağlık KELEBEKLER her zaman sevilmiştir zaten Alıntı
Φ umit taskin Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 benim hakkımda ogrenmek istediğiniz herşey http://www.freepatentauction.com/patent.php?nb=1682 buradan edinebilirsiniz burası tüm gençleri fikriolanları icatları olanları tüm dünyayı birleştirir buraya virüs falan giremez çok güvenli bir yerdir bütün dehaları veya delileri burda bulabilirsiniz valla çok ciddiyim para kazanmak istiyorsanız beni takip edin Alıntı
Φ umit taskin Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 idoltur -Star,Dünya Starları,Başkan,Sanatçı,Patron,idol turları -Öğrenci-Öğretmen Macera Turları -Tubitak Turları Yachting -Yelken,Surf,Deniz Sporları -Kaptanlık,Balıkçılık,Surveylik -Yat,tekne,marina,liman seçimi Organizasyon -Hospitality,Rehberlik -Seyehat bileti,Turizm Acenta organizasyonu -Yerli iletişimi,Kiralık ev,Rent Car,Limuzin www.idoltur.org idolstour & yachting & organizasyon Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.