Misafir rua Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 bende erkeklerden hoşlanmıyorum ne hoşlanıcam onlardan ya, uyuslar... benim silahımla beni vurdun ha alacağın olsun rua elbet ben bunun intikamını alırım... ama sen de zor soru sormuşsun sevgili sardunyam: "e hadi söyle bakalım" diye cümleye başlayınca hafiften bir tırsma duygusu bastı beni öyle intikam falan... ne kadar kötü şeyler bunlar Alıntı
Misafir rua Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 bi kere dünya görüşüm paralel olacaklaik olacak, akılcı olacak, kompleksiz olacak kendine güvenecek ama muhtevazi olacak komik olayım derken komik duruma düşmeyecek rahat olacak benide rahat bırakacak zevk sahibi olacak, çok okuyacak boş konuşmayacak, kararlı olacak bunlar olursa muhteşem olur ama bütün bunlara sahip ama Atatürkçü değilse almayım. Sevgili BlackCADY, bu kadarcık mı? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 ama sen de zor soru sormuşsun sevgili sardunyam: "e hadi söyle bakalım" diye cümleye başlayınca hafiften bir tırsma duygusu bastı beni öyle intikam falan... ne kadar kötü şeyler bunlar yahu ben tırsıtmak için söylemedimdi baktım ki sen serzenişte bulunmuşsun e hadi madem sende söyle dedim sende söylemişsin... intikam intikam intikam öyle çiçekle savuşturamazsın beni... yaktım ateşi dumanı görüyormusun? Alıntı
Misafir rua Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 yahu ben tırsıtmak için söylemedimdi baktım ki sen serzenişte bulunmuşsun e hadi madem sende söyle dedim sende söylemişsin... intikam intikam intikam öyle çiçekle savuşturamazsın beni... yaktım ateşi dumanı görüyormusun? evet, senin taraftan bir duman kokusu geliyor sen bunu biliyor musun? (belki bu işe yarar) Günler gelir geçer bulutlardan Son bir şarkı söyler mor kuşlar Rüzgar biter yağmur başlar gökten Uyanır toprakta sardunya Tutmasa düşecek dünya Yuvarlanır kör boşluğa Sarmış avutmuş koynunda Yeşil bir gün toprak ana Kapıyı çalınca birgün sardunya Kal kal kal deme bana sakın bana Yanmış yıkılmış bahçelerde gün Neye yarar eski bir şarkı Bahçelerinden taşıyor sabah Gidelim en uzak toprağa Yol ver ezilmesin dünya Yol ver geçsin martılara Yol ver güneşe ve suya Çocuklara şarkılara Kapıyı çalınca birgün sardunya Kal kal kal deme bana sakın bana Alıntı
Misafir rua Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 bak şinci: bayan dediğin evde oturur, öyle her işe bulaşmaz. herşeyi merak etmez, bilgi, kültür gibi şeyler bayanlar için zararlıdır. evlenince başını bağlar yine evde oturur. 15 yaşında evlendirmek uygun olur çünkü bu yaştan sonra gözleri açılıyor. gözler açılınca ilk bahsettiğimiz noktaya tezat oluşturacak durumlar ortaya çıkıyo. evde oturan bayan sıklıkla boş zamanlarında "kimin eli kimin cebinde", "kim bu bizi gözetleyen", "esranın tenceresi", "tencerenin dibi kara" gibi tv programlarını izlemelidir. asli görevi cocuk yapmak, büyütmek, yemek yapmak, sofra hazırlamak, bulaşık yıkamak, evi temizlemek vs. dir. ideal bayan budur. ideal bayan bu bahsettiğimiz işler dışında hiçbir şey yapmaz, merak etmez, sormaz, öğrenmez. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 bence her kadının gönlünde bir Kürşat Başar yatar... romantik, kültürlü, espirili, seviyeli, yakışıklı, karizmatik, kibar, duygulu... veeee zeki... kürşat başar seray severin peşinde karabaş olmasaydı kürşat avucunu yalardı.kürşatın bu özellikleri seray hanımı elinde tutmak için yetmedi. sonuçta seray hanım hakan altun bak dikkati oku AL-TUN u tercih etti.kadında denge diye bişey yok.karakter diye bişey yok. çizgi yok.kriterler günün çorbası gibi günlük değişiyor.kürşat gibi bi adamla çıktıktan sonra hakan altunla da çıkabiliyor.bunun altında herkesten ama herkesten toplumun her kesiminden 7 den 77 ye herkesten ilgi görüp egossunu tatmin etme hırsı yatıyor. seray sever kürşatı çok kıskanç olduğu için terk etti. ve bunu da bi röpörtajında söyledi.bizaat okudum. erkek ne kadar klas olursa olsun, kadın tavuk gibidir. her yeri eşelemek zorunda hisseder. her böcüğü yemek zorunda hisseder. seray severin hırsı kürşat başar gibi klas ve güzel bi abimizin bile terk edilmesine yol açıyor.kadın ilgiye karşı doyumsuz ve aç gözlü.ilgi görme kanallarını tıkarsanız kürşat başar bile olsanız terk eder .hiç gözünüzün yaşına bakmaz. aileler kızlarına hiç bi şekilde güvenmemekte ve kısıtlamaktadırlar. sebebi kadının kendini her gördüğü ortama dalmak zorunda hissetme ve her gördüğü adamla laubali olup yedek klubesine atma huyu yüzündendir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.