Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
:P bende erkeklerden hoşlanmıyorum :w00t: ne hoşlanıcam onlardan ya, uyuslar... :whistling:

benim silahımla beni vurdun ha alacağın olsun rua elbet ben bunun intikamını alırım... :shuriken::devil::P

:lol: ama sen de zor soru sormuşsun sevgili sardunyam: "e hadi söyle bakalım" diye cümleye başlayınca hafiften bir tırsma duygusu bastı beni :unsure:

öyle intikam falan... ne kadar kötü şeyler bunlar :gul::sweatingbullets:

• Cevaplar 55
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
bi kere dünya görüşüm paralel olacak

laik olacak, akılcı olacak, kompleksiz olacak

kendine güvenecek ama muhtevazi olacak

komik olayım derken komik duruma düşmeyecek

rahat olacak benide rahat bırakacak

zevk sahibi olacak, çok okuyacak

boş konuşmayacak, kararlı olacak

bunlar olursa muhteşem olur

ama bütün bunlara sahip ama Atatürkçü değilse almayım. ;)

Sevgili BlackCADY, bu kadarcık mı? :stuart:

Gönderi tarihi:
ama sen de zor soru sormuşsun sevgili sardunyam: "e hadi söyle bakalım" diye cümleye başlayınca hafiften bir tırsma duygusu bastı beni

öyle intikam falan... ne kadar kötü şeyler bunlar :gul::sweatingbullets:

yahu ben tırsıtmak için söylemedimdi :P baktım ki sen serzenişte bulunmuşsun e hadi madem sende söyle dedim sende söylemişsin... -_-:D

intikam intikam intikam :shuriken: öyle çiçekle savuşturamazsın beni... :chris:

yaktım ateşi dumanı görüyormusun? :w00t:

Gönderi tarihi:
yahu ben tırsıtmak için söylemedimdi :P baktım ki sen serzenişte bulunmuşsun e hadi madem sende söyle dedim sende söylemişsin... -_-:D

intikam intikam intikam :shuriken: öyle çiçekle savuşturamazsın beni... :chris:

yaktım ateşi dumanı görüyormusun? :w00t:

evet, senin taraftan bir duman kokusu geliyor :lol:

sen bunu biliyor musun? (belki bu işe yarar) :unsure::innocent:

Günler gelir geçer bulutlardan

Son bir şarkı söyler mor kuşlar

Rüzgar biter yağmur başlar gökten

Uyanır toprakta sardunya

Tutmasa düşecek dünya

Yuvarlanır kör boşluğa

Sarmış avutmuş koynunda

Yeşil bir gün toprak ana

Kapıyı çalınca birgün sardunya

Kal kal kal deme bana

sakın bana

Yanmış yıkılmış bahçelerde gün

Neye yarar eski bir şarkı

Bahçelerinden taşıyor sabah

Gidelim en uzak toprağa

Yol ver ezilmesin dünya

Yol ver geçsin martılara

Yol ver güneşe ve suya

Çocuklara şarkılara

Kapıyı çalınca birgün sardunya

Kal kal kal deme bana

sakın bana

Gönderi tarihi:

bak şinci: bayan dediğin evde oturur, öyle her işe bulaşmaz. herşeyi merak etmez, bilgi, kültür gibi şeyler bayanlar için zararlıdır. evlenince başını bağlar yine evde oturur. 15 yaşında evlendirmek uygun olur çünkü bu yaştan sonra gözleri açılıyor. gözler açılınca ilk bahsettiğimiz noktaya tezat oluşturacak durumlar ortaya çıkıyo. evde oturan bayan sıklıkla boş zamanlarında "kimin eli kimin cebinde", "kim bu bizi gözetleyen", "esranın tenceresi", "tencerenin dibi kara" gibi tv programlarını izlemelidir. asli görevi cocuk yapmak, büyütmek, yemek yapmak, sofra hazırlamak, bulaşık yıkamak, evi temizlemek vs. dir. ideal bayan budur. ideal bayan bu bahsettiğimiz işler dışında hiçbir şey yapmaz, merak etmez, sormaz, öğrenmez.

Gönderi tarihi:
bence her kadının gönlünde bir Kürşat Başar yatar... :grin:

romantik, kültürlü, espirili, seviyeli, yakışıklı, karizmatik, kibar, duygulu... veeee zeki... :thumbsup:

kürşat başar seray severin peşinde karabaş olmasaydı kürşat avucunu yalardı.kürşatın bu özellikleri seray hanımı elinde tutmak için yetmedi.

sonuçta seray hanım hakan altun bak dikkati oku AL-TUN u tercih etti.kadında denge diye bişey yok.karakter diye bişey yok. çizgi yok.kriterler günün çorbası gibi günlük değişiyor.kürşat gibi bi adamla çıktıktan sonra hakan altunla da çıkabiliyor.bunun altında herkesten ama herkesten toplumun her kesiminden 7 den 77 ye herkesten ilgi görüp egossunu tatmin etme hırsı yatıyor.

seray sever kürşatı çok kıskanç olduğu için terk etti. ve bunu da bi röpörtajında söyledi.bizaat okudum.

erkek ne kadar klas olursa olsun,

kadın tavuk gibidir. her yeri eşelemek zorunda hisseder. her böcüğü yemek zorunda hisseder.

seray severin hırsı kürşat başar gibi klas ve güzel bi abimizin bile terk edilmesine yol açıyor.kadın ilgiye karşı doyumsuz ve aç gözlü.ilgi görme kanallarını tıkarsanız kürşat başar bile olsanız terk eder .hiç gözünüzün yaşına bakmaz.

aileler kızlarına hiç bi şekilde güvenmemekte ve kısıtlamaktadırlar. sebebi kadının kendini her gördüğü ortama dalmak zorunda hissetme ve her gördüğü adamla laubali olup yedek klubesine atma huyu yüzündendir.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.