Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl Yazar ooo kızlar süper olmuş burası ellerinize sağlık ya sormayın cins bir müşterim var onunla uğraşıyorum kaç saattir
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 19 yıl tabi canım var öyle cinsler , adamı çileden çıkarırlar ama yinede sabırlı davranmak lazım
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 19 yıl Birde ben ohhh çok şükür diyebilseydim Focal nerde kaldı bizim börekler
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 19 yıl Yazar neyli istersiniz kızlar börekleri şu sıralar işler yoğun koşturuyorum sizinlede karşılaşamıyorumbörekler en kısa zaman da gelecek hiç merak etmeyin
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 19 yıl Yazar nerde bende o hüner bir dahaki sefer siz yaparsınız ben yerim
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 19 yıl bizde senin gibi hazır alırız o zaman nolcak biz çalışan bayanlarız focalcim uğraşamayız öyle elde açma börekle, ama istersen yufkadan yapabilirim
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 19 yıl Düşünüp bize ikram etmen yeterli Kankim mutfağı savaş alanına çevirmeden birde mantı yapsan bize
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 19 yıl Yazar sizinki tenbel işi olacak yani neyse onu bulamayanlarda var
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 19 yıl kankim olaaarr mantıda yaparım ben ama bükmeye yardım ederseniz
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl hiç mantı yapılırken görmedin mi focalcim yaaa hamuru kare kare küçük küçük kestikten sonra her bir parçaya kıyma koyulur bu hamurlara mantı şekli verebilmek için dört köşesi birleştirilir.... bu işleme bükme diyoruz yemesi kolay tabi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.