Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Ben de öyle birşey demedimki zaten Sadece çeneme hakim olamadım Taş Yüreklinin kulakları çınlasın
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl olamaz ki zaten , yasak çünkü ,focal hergün buraya gelmek ve bizimle konuşmak zorunda
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Kim kriptex ben mi Focal mi Benden bahsediyorsan çok zorda Allah bir çene vermiş maazallah
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yağmurum sen dedin ya çeneme hakim olamadım diye..Bende sana sakın olma dedim... Allah sana bu çeneyi iyiki vermiş..Bugün sizinle moral buldum sağolun hepiniz..
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Saolasın canım ...İyi ki vermiş demi Moral bulmana sevindim umarım her günün böyle geçer
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Canım sende sağol.. Umarım birlikte günlerimiz hep böyle güzel geçer..
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl focal burası senin topiğin ama herkes kendi arasında konuşmuş sen nerdesin
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ben burdayım ama beni görmezden geliyorlarherkes kendi havasında burada be angelım
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl ya bişi sorcam millet neden bir bir gidiyor bir anlam veremedim birileri ortalığı karıştırıyor galiba
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar bilemiyorum bence gereksiz alınganlık var gibi aslında tavır çekip gitmekle alınmaz
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl ben burdayım ama beni görmezden geliyorlarherkes kendi havasında burada be angelım Seni görmezden mi geliyoruz Bak işte buna çok üzüldüm o kadar da kek yaptık yani
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Yazar buraları pastene yaparım diyordun ama pasta göremiyorum hani nerde
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Pastane , cafe, garson hepsi hizmetinizde Focalim Yeterki sen iste
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Yazar iyi de burası pastaneden çok restorant a benziyor ama olsun yinede teşekkür ederim sizler meleksiniz
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Yazar aslında ben biliyorum yemek saati yaklaştığı için böyle yaptın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.