Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Şu Polat mevzusundan yırttım galiba Galiba Focal işte senin kekin
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar teşekkür ederim beklediğime değecek galiba nefis görünüyor ama yeşim gökçe değildir umarım
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl kız yeşim ben sana demedim mi benden başka hiç kimseden emir almıycaksın diye
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl oh oh afiyet olsun hani benim çikolatalı kekim Kankim senin kekin damla çikolatalı teşekkür ederim beklediğime değecek galiba nefis görünüyor ama yeşim gökçe değildir umarım Mamüllerimizin hiçbirnin Yeşim Gökçe ile uzaktan yakından bir ilgisi yoktur bilginize...
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Focal ya senin kekten bir dilim alsam olurmu..nooooolurrrr Bende sana benim kekten vermek isterdim nefis olmuştu ama hepsini yedim.. Seninki süper görünüyo ama canım çekti.. Of ya patlayacammı ne???
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Döğüşmeden yeyin sakin olun hepinize yetecek kadar var Kriptexim sen yeterki kek iste ben sana her saat başı kek yaparım Polat kim desem sen kesin o da kim dersin demi Focal neye sevindin
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar yeşim gökçenin olmamasına bu arada polatın 3 milyon hayranı varmış gecem
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Hem Gecem de hem de kötü haber ver Yapılır mı bu bana Cidden o kadar var mı yandık desene
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Kesinlkle Bazılarına poaça yapmam gerekecek Aman banane yaaa Ağrımayan başımı ağrıtıyorum Nerde kalmıştık Focalim
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl kankim onlarıda kandırmanın bir yolunu bulmak lazım Tek tek gelin bea Nasıl olacak kankim polatın hayranlarında Hadi ya Yağmurum arada sırada meyveli pastada istesem olurmu?? Olur tabi ki Kriptxim
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Nasıl olacak kankim kankim şimdi polat imza günü yapıyor diye bi haber yaysak, o 3000 hayranın fazlası dediğimiz yere gelir ondan sonrasını sana bırakırım ben ne istiyorsan yap kuşum
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Focal , işler nasıl olsun işte bildiğin gibi Kankim mahpushane çeşmesini ezberleyim mi Durduk yerde beni katil yapcaksınız yaa Ama iyi fikir sakın kimseye söyleme ok
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl söylemem kuşum kanki o şarkıyı değilde mapushanelere güneş doğmuyoru ezberle ayyyy Allah korusun kankim valla şakası bile kötü
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Oy gardiyan gardiyan tabancamı ver bana Bir hainin yüzünden ceza verdiler bana Mahpushane çeşmesi yandan akıyor yandan Mahpusluk birşey değil yanıklı var bir yandan Duvarı deleyim mi yanına geleyim mi? Aç kapıyı gardiyan 3 altın vereyim mi? Şimdilik bu idare eder Walla şakası bile kötü be kankim Allah yardımcıları olsun Bu arada Focal Meudün ve Azizile açık ara fark attın tebrik ederim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.