Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ne çabuk bitirdiniz size kaç gündür yemek vermiyorlar senin yeşim gökçe bedava çalışıyo galiba
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl Şeyyy ben nerdeyse 3 gündür hiçbişey yiyemiyordum Böreklerde güzel olmuştu Kızdın mı
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl Yazar hayır niçin kızayım daha önce söleseydin açkalmazdın bu kadar desene sende boşuna çalışıyorsun aldığın maaş seni bile doyuramıyor
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl Tşk ederim karizma olduğunuz kadar çok da naziksiniz Maaş konusuna hiç girmeyelim çünkü katil olmak gibi bir heves uyanıyor içimde Biraz rahatsızımda o yüzden
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl çok şükür diyelim yinede kankim bizden kötü olanları düşünmek lazım
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ama akşama kadar forumdasınız ne zaman çalışıyorsunuzki maaş versinler size
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl biliyoruz daha öncede söyledik, bizim işimiz bu, bize bilgisayarın karşısında oturcaksınız diyolar bizde oturuyoruz
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl benimde kendi işim değil gerçi burdayızda işimizi yapmıyor muyuz ? hayır tabi ki o kadar yetenekliyiz ki ikisini bir arada götürüyoruz
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl Yazar tabi bundan yöneticilerin haberi yok tamam ozaman maaşta yok size
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl Haklısn kankim Yöneticilerin neden haberi olsun ki işimiz yapıyormuyuz ? yapıyoruz O zaman No Problem
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl Reklam yok reklam yok kankim Gel bize gidelim Focal bizi istemiyor anlaşılan
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl Yazar yok istememek değilde aç kalmanıza gönlüm razı değil ben radyo 15 dinliyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.