Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl slm herkese arkadaşlar..ben daha önceleri geldim ama bu sayfaya ilk kez girdim baktım herkes yazmış bende yazım dedim .vatana millete hayırlı ola:d
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar teşekkur ederım elfren,,TANTRAS,yesilsu umarım sizinle bir çok şeyi paylaşırız
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar ayyy elfren inanki çok duygulandım..çok sıcak kanlısın teşekkur ederım .
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl hoşgeldinnn çok eğlenceli ve matrak bir forum olduğuna emin ol herkes çok sıcakkanlı
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl Yazar NAİAD öncelikle teşekkur ederım hoşbulduk.. dediğin gibi burda herkes bayağı samimi ve içten bu yüzden sıcak gelio insana
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl ösellikle ben dimi göçmen kızı (çaktırma öle de) benm çaktırmama gerek yok sen yeterince çaktırıosun canımıniçi tabe cnmm en sıcak yeşilsu
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl durun bi bakem.en sıcakkanlı benim onu bana dedi bi kere brawe heart.
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl Yazar bence arkadaşlar ensıcakkanlı kım görmek isteyen varsa (aynaya baksın )lütfen
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl bence arkadaşlar ensıcakkanlı kım görmek isteyen varsa (aynaya baksın )lütfen ohhh.sende herkesn gönlünü bir yapıon heee.az değilsin..
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl Yazar ohhh.sende herkesn gönlünü bir yapıon heee.az değilsin.. özellikle aynaya sen bak oldumu ???
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.