Zıplanacak içerik

Bill Gates, Melinda Gates'ten boşanmanın "en çok pişman olduğu" hata olduğunu söylüyor

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Bill Gates, Melinda Gates'ten boşanmanın "en çok pişman olduğu" hata olduğunu söylüyor

missing-you.jpeg

Bill Gates, Melinda French Gates'ten boşanmasını hayatının en büyük pişmanlığı olarak gösterdi.

69 yaşındaki milyarder, The Sunday Times'a verdiği röportajda samimi bir itirafta bulundu. 2021'de Melinda'dan boşandıktan sonra "şimdi daha neşeli" olduğunu ancak evliliğinin nasıl sona erdiğinden memnun olmadığını paylaştı.

"En çok pişman olduğum hata buydu" dedi.

Microsoft CEO'su hayatında başka başarısızlıklar da yaşadığını söylese de boşanmasının "listenin başında" olduğunu söyledi.

2023'ten beri Paula Hurd ile birlikte olan Gates, "Başkaları da var ama hiçbiri önemli değil" diye ekledi. "Boşanma olayı benim ve Melinda için en az iki yıldır berbattı."

Bill, yine de eski sevgilisiyle iyi geçindiklerini ve sık sık "birbirlerini gördüklerini" söyledi.

"Üç çocuğumuz ve iki torunumuz var, bu yüzden aile etkinlikleri oluyor. Çocuklar iyi durumda. İyi değerlere sahipler," diye açıkladı. Çift 1994'te evlendi. Üç çocukları artık yetişkin: 28 yaşındaki Jennifer, 25 yaşındaki Rory ve 22 yaşındaki Phoebe.

Gates, röportajda boşanmayı neyin tetiklediğine dair hiçbir ayrıntıya girmedi, ancak 2021'de evlilik sırasında bir çalışanla ilişkisi olduğunu itiraf etti.

Gates, Melinda ile ayrılmadan önce, 2019'da Manhattan'daki bir ıslahevinde kendi canına kıyan hükümlü pedofil Jeffrey Epstein ile de birkaç kez görüştü. Gates, adamların küresel sağlık girişimleri hakkında konuştuklarını ancak Epstein'ın yardım vaatlerine güvenilemeyeceğini anladığında toplantıları durdurduğunu söyledi.

Melinda Gates daha sonra 2022'de CBS Mornings'te Gayle King'e kocasının Epstein ile ilişkisinin boşanmalarında rol oynadığını söyledi.

New York Times'ın bir kitap yazarına, 2013 yılında Manhattan'daki evinde Epstein ile "tam olarak bir kez" görüştüğünü ve bunun kendisini "rahatsız ettiğini" söyledi.

Yaralı askerler için yapıldığı iddia edilen cam gözbebekleri koleksiyonundan, mermer merdiveninde kışkırtıcı şekilde giydirilmiş kadın figürlerinden ve ünlü erkeklerin imzalı fotoğraflarından oluşan bir duvardan rahatsız olduğu bildirildi.

CBS'ye Epstein'ın "iğrenç" ve "kötülüğün kişileştirilmiş hali" olduğunu söyledi.

Yine de Melinda Gates, bunun "tek bir an veya belirli bir şey olmadığını" açıkladı, "sadece sağlıklı olmadığını fark ettiğim ve sahip olduğumuz şeye güvenemediğim kadar orada olan bir nokta geldi."

Bill daha sonra bu yorumlara değinerek CBS News'e "Melinda'ya ve ailemize verdiğim acı için her zaman üzgün olacağımı" söyledi.

Şunları ekledi: "Melinda'ya ve dünyadaki kadınların ve kızların hayatlarını iyileştirmek için yaptığı her şeye hayranım ve vakfımızda birlikte yapmaya devam ettiğimiz çalışmalardan dolayı minnettarım."

Haziran 2024'te — Melinda Bill & Melinda Gates Vakfı'ndan ayrıldıktan bir ay sonra — boşanmasını bir kez daha düşünerek, özel ayrılıktan dolayı minnettar olduğunu belirtti.

Pandemi sırasında ayrılık sürecini atlatmak hakkında Time ile yaptığı bir röportajda, "Bize özel olarak yapılması gerekenleri yapma mahremiyeti sağladı," dedi. "Biliyorsunuz, boşanma konusunda tam bir karar vermeden önce ayrıldım. Ve bunu hala çocuklarla ilgilenmeye çalışırken, hayatınızı nasıl çözeceğinize dair belirli kararlar alırken özel olarak yapabilmek — Tanrıya şükür."

Ayrılığı yaşandığında, hem Bill & Melinda Gates Vakfı ile yaptığı işin hem de ailesinin aklında olduğunu kabul etti.

"Üç çocuğumu çok düşündüm," dedi. "Ama kesinlikle vakıf üzerindeki etkisini düşündüm. Bunlar en büyük üç kova: ben, çocuklar ve vakıf. Ve ben, diğer tarafa geçtiğimizde -ben kendi tarafımda geçtiğimde- tüm bu parçaların sağlam olduğundan emin olmak istedim."

Ayrıca, ayrılığının ne kadar zor olduğuna rağmen hayatında iyi bir yerde olduğundan da açıkça bahsetti.

"Boşanmak korkunç bir şey. Sadece acı verici. Birine ihtiyacınız olduğunu anladığınızda korkunç oluyor," dedi ve boşanmanın "korkunç bir şey" yerine "zor bir şey" olduğunu açıklayarak kendini düzeltti.

The Independent, bağımsız düşünceli kişiler için küresel haberler, yorumlar ve analizler sağlayan dünyanın en özgür düşünceli haber markasıdır. Güvenilir sesimize ve olumlu değişime olan bağlılığımıza değer veren, bağımsız düşünceli bireylerden oluşan büyük bir küresel okuyucu kitlesi oluşturduk. Değişimi gerçekleştirme misyonumuz, bugün olduğu kadar hiçbir zaman önemli olmamıştı.

Kaynak: The Independent

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.