Φ molina Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 aahhaa tamam canımm:) yardıma ihtiyacın olursa burdayız Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 "konuyu annamadım yha.neyi tartışıoduk.siz ikinizin arasında ne var?yeşilsu?braweheart" aramızda bişey yok efran sorunda burda zaten aramızda bişeyin olmaması hımm.yardım edelim.aranıza bişe yapalım?nası fikir şekerim? Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 teşekkur edrım çok düşüncelisin efran ... burda olmanız varlığınız yeter... molına hem bağırıon sonrada "yardıma ihtiyacın olursa burdayız"dıon.. help me ??molına Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 ya bakma dengesiz olduguma şeker gibiyimdir:) aranız nasıl oldu Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 ya bakma dengesiz olduguma şeker gibiyimdir:) aranız nasıl oldu molinacım cidden ne var bunların arasında?ben hala çözemedimde... Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 aşıklar ama zıt kutuplar:) Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 aşıklar ama zıt kutuplar:) hadi be iiama zıt kutuplar birbirini çeker.saadet yakın desene Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 yokbe arkadaşlar öle bişey yok zaten olamazda onun sevdiği birisi var ve onu gerçekten çok sevio benle ilgili bişey yok ölesine takılıoz zaman başka türlü nasıl gecsin dimi onunla bununla gırgır şamata vs..dimi ama öle diilmi şekerkız (şeker gibiyimdir:) " zıt kutuplar:)" bu konudada haklısın bende öle dıom zıt kutuplar çeker aynı kutuplar iter...biz hangi taraftayız onu bılmıom ama?? aramızda bişey yoktukı zaten yane kötü deildi normal bi seyir halinde idi ölede devam edio:D Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 hoppalaaaa:D ne şimdi o sözler, cilveler neydi. Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 yokbe arkadaşlar öle bişey yok zaten olamazda onun sevdiği birisi var ve onu gerçekten çok sevio benle ilgili bişey yok ölesine takılıoz zaman başka türlü nasıl gecsin dimi onunla bununla gırgır şamata vs..dimi ama öle diilmi şekerkız (şeker gibiyimdir:) " zıt kutuplar:)" bu konudada haklısın bende öle dıom zıt kutuplar çeker aynı kutuplar iter...biz hangi taraftayız onu bılmıom ama?? aramızda bişey yoktukı zaten yane kötü deildi normal bi seyir halinde idi ölede devam edio:D yeme bizi sende.belli bişe varda adı yok... hoppalaaaa:D ne şimdi o sözler, cilveler neydi. cilveler?ben kaçırdım o kısmı sanırım yha... Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 kızlar nie sıkıştırıyonuz millet yanlış anlıcak cilve naz kızlara mahsus erkekler yapmaz ,neyse odur derrrmişimmmm.. "yeme bizi sende.belli bişe varda adı yok... "sizi yiyemem canım tatlı çekmio bakın bunu cidden diom aramızda bişey yok.isterseniz bide zeynebe sorun dıcem ama soramazsınız çünkü o bir süre nete giremicek (bende bu durumdan istifade edıom hah çaktırmayın).ya ben nie ciddi olmak istesemde olamıom anlamadım bugun bende var bişey ama hadi hayırlısı... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 işte ben burdayım... aramızda çok şeyler var kızlar..kenan bana aşık ve bi ara bendde ona aşık olmak üzereyken kendimi frenledim..kenan çok iyi biri benim içinde önemi çok büyük..geçen pazar birlikteydik..ama bakıyorumda benim yokluğumdan faydalanıyo ama yemezler.. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 yeşilsucum wallahi bu kenan denen arkadas şiddetle aramızda bişi yok dio... aahaa al iştee erkek değilmiiiiiiii Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 ahanda yakalandık ya hani bukız uzun süre girmicekti nete ne çabuk geldiyaw.. "aahaa al iştee erkek değilmiiiiiiii" molina erkeğim ama kötü bişey yaptığımı sanmıyorum ... doğruları konuşmaktan başka..... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 molinacım sen boşver dediğin gibi erkek o beni prenses peri sanıyo ne hata yapsam geri sarıyo mitolojiden biri sanıyo bendekide saç o taç görüyoo kenan yakaladım seni hadi konuşş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.