Gönderi tarihi: 20 OcakOck 20 Admin Araç Lastiklerinin Üzerindeki Saç Gibi Duran Şeyler Nedir? Tıpkı ölüm ve vergiler gibi, araba sorunları da sonunda herkesin başına gelir (en azından arabası olan herkesin), bu yüzden yakın zamanda güvenilir Subaru'mun motoru patladıktan sonra kendimi yeni bir araç ararken buldum. İnanılmaz derecede lekesiz boyaları ve lekesiz camları olan yeni araçların arasında dolaşmaktan keyif aldım. Parlak, simsiyah lastiklerin hepsinde dişlerden ve yan duvarlardan çıkan minik tüyler vardı, bu lastiklerin yeni olduğunun kesin bir işaretiydi. Sonunda lastiklerin yan duvarlarında tüyler olan ancak dişlerinde tüy olmayan kullanılmış bir araçta karar kıldım, bu da lastiklerin yeni olmadığını, ancak yenilenmiş olduğunu gösteriyordu. Bu tüyler nelerdir ve neden yeni lastiklerde daha fazla tüy bulursunuz? Bu yazıda, bunlar hakkında bilmeniz gereken her şeyi açıklayacağız. Lastiklerdeki Küçük Tüyler Nelerdir? Bazıları bu tüylere bıyık der, ancak lastik sektöründekiler bunlara daha sıradan isimler takarlar; örneğin, kalıp çıkıntıları, kapı izleri veya kıskaçlar. En uygun isim "vent spws"tur, çünkü bu isim size bunların gerçekte ne olduğunu söyler. Üretim süreci sırasında, bir lastiğe sertleşecek olan erimiş kauçuğun bir kalıba zorlanması gerekir. Havanın kauçuk ile kalıp arasında sıkışmasını ve lastiğin şeklini bozmasını önlemek için, kalıpta havanın kaçmasına izin veren küçük havalandırma delikleri bulunur. Basınç erimiş kauçuğu genişlettikçe, kauçuğun bir kısmının havalandırma deliklerinden dışarı fırlamasına neden olur ve kauçuk küçük tüylere veya havalandırma püskürmelerine sertleşir. Tüm Yeni Lastiklerde Kauçuk Tüyleri Var mıdır? Evet, lastik tüyleri üretim sürecinin gerekli bir yan ürünüdür. Sayısı, kalınlığı ve yapısı lastiğin türüne göre değişebilir, ancak tüm yeni lastiklerde bulunur. Lastik Tüylerini Çıkarmalı mısınız? Çıkarabilirsiniz, ancak çıkarmak zorunda değilsiniz. Lastik tüyleri lastik performansını etkilemez ve sonunda kendiliğinden aşınırlar. Görünüş konusunda titizseniz ve rahatsız edici buluyorsanız, parmaklarınızla çekebilir veya bir bıçakla kesebilirsiniz. Parmak yöntemi tercih edilir, çünkü muhtemelen keskin bir nesneyle lastiği kurcalamak istemezsiniz. Lastik Tüyleri Ne Kadar Süre (veya Kaç Mil) Sürer? Bir lastiğin dişlerindeki tüyler genellikle yaklaşık 100 mil sürüşten sonra hızla aşınır. Bu nedenle lastiğin yeni olduğunun oldukça güvenilir bir işaretidir. Ancak yan duvardaki tüyler çok daha uzun süre orada kalabilir, çünkü lastiğin o kısmı asla yola değmez. Ancak bu sürüş koşullarına bağlıdır. Kışın, karlı havada veya toprak yollarda araç kullanıyorsanız, buz, tuz ve toprak aşınması onları daha hızlı aşındırabilir. Ancak en kötü koşullarda bile bunun gerçekleşmesi için 10 veya 20 bin mil yol süresi gerekebilir. Lastik Tüylerim Aşınırsa Bu Ne Anlama Gelir? Tüyler lastiğin dişlerinden aşındığında, artık o lastiği yepyeni olarak kabul edememeniz dışında önemli bir şey ifade etmez. Ancak, yan duvardan aşındıklarında, lastiğin önemli miktarda hizmet gördüğü anlamına gelir. Tek başına, daha güvenilir göstergeler eşlik etmediği sürece, bu lastiği değiştirmeniz gerektiğinin bir işareti değildir, örneğin: Yan duvarda görünür çatlaklar; açıkta kalan çelik bantlar; sığ dişler (diş derinliğini bir peniyi ölçer olarak kullanarak kontrol edebilirsiniz); eşitsiz aşınmış dişler. SSS Bayiler eski lastikleri yeni gibi göstermek için nasıl yenilerler? Yapmadıkları bir şey, istisnai durumlar haricinde, dezenfektanlar gibi kauçuğa zarar verebilecek zararlı kimyasallar kullanmaktır. Motor sporları tutkunu ve lastik uzmanı Danny Stanford-Ravet bunu şöyle ifade ediyor: "Özel bağlamlar dışında lastiklerde dezenfektan kullanılmasını önermiyorum." Sadece genel bir araba temizliği yapıyorsanız, iyi eski sabun ve su veya ticari lastik temizleme ürünleri kullanmanızın daha iyi olacağını söylüyor. Devam ediyor: "Bununla birlikte, dezenfektanların iyi bir nedenden dolayı kullanıldığı durumlar da var! Örneğin, safari tarzı hayvanat bahçesi parklarında, dezenfektan birikintileri hastalıkların farklı alanlar arasında yayılmasını önlemeye yardımcı olmak için kullanılır." Subaru bayisindeki servis temsilcisi David Rivera'ya lastiklerinin bu kadar iyi görünmesini nasıl sağladıklarını sorduğumda, "Sadece Tire Bright kullanıyoruz." diye cevap verdi.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.