Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 17 yıl Admin Bunu Sweet Child O'Mine binlerce defa dinlesem gene yetmiyor... 'Bana çocukluğumu hatırlatıyor' anlatırken bile kendi çocukluğum aklıma geliyor DEEP PURPLE de cabası
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar Bunu Sweet Child O'Mine binlerce defa dinlesem gene yetmiyor... 'Bana çocukluğumu hatırlatıyor' anlatırken bile kendi çocukluğum aklıma geliyor DEEP PURPLE de cabası Sayın Admin... Müzik zevkimiz benziyor mu ne!? "Sweet Child O'mine"ın hastasıyım ben
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 17 yıl Admin Sayın Admin... Müzik zevkimiz benziyor mu ne!? "Sweet Child O'mine"ın hastasıyım ben Hard Rock, Senfonik Rock, Klassik Müzik denince akan sular duruyor benim için...
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar Hard Rock, Senfonik Rock, Klassik Müzik denince akan sular duruyor benim için... Klasik Müzik mi dediniz? Hayatta inanmam! O zaman alın size benden ufak bir kıyak: Buradaki tüm parçaları indirin Benim favorim Chopin ve Bach
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 17 yıl Admin-- Klasik Müzik mi dediniz? Hayatta inanmam! O zaman alın size benden ufak bir kıyak: Buradaki tüm parçaları indirin Benim favorim Chopin ve Bach Harika teşekkürler... harika, süper muhteşem... teşekkürler...
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 17 yıl Yazar harika, süper muhteşem... teşekkürler... Bak bu sensin... =><=
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.