Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Sweet Child O'Mine Dont Cry Nowember Rain Paradise City Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Bunu Sweet Child O'Mine binlerce defa dinlesem gene yetmiyor... 'Bana çocukluğumu hatırlatıyor' anlatırken bile kendi çocukluğum aklıma geliyor DEEP PURPLE de cabası Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Bunu Sweet Child O'Mine binlerce defa dinlesem gene yetmiyor... 'Bana çocukluğumu hatırlatıyor' anlatırken bile kendi çocukluğum aklıma geliyor DEEP PURPLE de cabası Sayın Admin... Müzik zevkimiz benziyor mu ne!? "Sweet Child O'mine"ın hastasıyım ben Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Sayın Admin... Müzik zevkimiz benziyor mu ne!? "Sweet Child O'mine"ın hastasıyım ben Hard Rock, Senfonik Rock, Klassik Müzik denince akan sular duruyor benim için... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Hard Rock, Senfonik Rock, Klassik Müzik denince akan sular duruyor benim için... Klasik Müzik mi dediniz? Hayatta inanmam! O zaman alın size benden ufak bir kıyak: Buradaki tüm parçaları indirin Benim favorim Chopin ve Bach Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Harika teşekkürler... Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Admin-- Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Klasik Müzik mi dediniz? Hayatta inanmam! O zaman alın size benden ufak bir kıyak: Buradaki tüm parçaları indirin Benim favorim Chopin ve Bach Harika teşekkürler... harika, süper muhteşem... teşekkürler... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 harika, süper muhteşem... teşekkürler... Bak bu sensin... =><= Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.