Φ anamaslı Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2009 lise hayatım çok harika idim okul birincisi olmasamda ilk beşte sayılırdım.ilk aşklarımı lisede yaşadım. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2009 Hey gidi günler heyy..Lise hayatı bu kadarmı güzel geçer..Kız meslek lisesinde olma avantajlarını,rahatlığını çok güzel yaşadım.. Bölümde okuduğumuz 9 kızdık,okulumuzun fotoğrafçısı vardı her saniyemizi fotoğraflama şansımız oldu..9 kız çok kafa dengiydik..Süper zamanlarımız geçti.Öyle ki her ay 7 arkadaşla hala görüşüyoruz..İçimizde kayınvalide, anneanne olanlar var.. Öğretmenlerimiz bizi çok severdi,arkadaş gibiydik. 1 Nisan da öğretmenler başımıza ne gelecek diye sınıfımıza girmeye korkarlardı Bir o kadarda derslerimiz süperdi,içimizde takdirsiz,teşekkürsüz yoktu.. Hala görüşüyor olmamız bu güzelliğe delil sanırım.. Keşke geriye dönme olsa da o 3 yılı tekrar yaşayabilsek..Hepimiz geçen 3 yılı çok özlüyoruz.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.