Gönderi tarihi: 9 OcakOck 9 Admin Elektrikli bir araçta dört tekerlekten çekişe ihtiyacınız var mı? Giriş dört tekerlekten çekiş bir nimet olabilir ama bu teknolojiye kar ve buzda bile ihtiyacınız yok çünkü kaliteli bir kış lastiği seti sizi beklediğinizden çok daha uzağa götürebilir ve ayrıca EVS'ler dört tekerlekten çekişi atlayarak aslında bazı büyük YENİ Volvo RWD Araçları faydalar bu avantajlar kaybolmadı 2024'te Volvo'da şirket, yaklaşık 25 yıldır ABD serisinde ilk arkadan çekişli araçları kullanıma sundu ve daha önce xc40 recharge ve C40 recharge olarak bilinen yeniden markalandılar ex40 ve ec40 şimdi sadece iki çekişli tekerleğe sahip olmalarına rağmen bu araçlar beni ve medyadan birkaç kişiyi Denver'dan Seattle'a 1300 Mil'den fazla bir mesafeye güvenli bir şekilde götürmek için gereken performansa ve çekişe sahipti ve bunu kaygan kış koşullarında sadece birkaç kısa günde yaptık ve bunu tahmin edebilir misiniz kimse yoldan kaymadı veya başka bir araca çarpmadı çünkü daha fazla kanıt durduramadı bir sonraki EV'nizi yapılandırırken tüm tekerlekten çekişi atlayabileceğinize dair beni yanlış anlamayın buraya AWD İçin Bir Durum benim yapacağım gibi tüm tekerlekten çekişi kötülemek sirk fıstığı şekeri o şey kesinlikle iğrenç dört çekişli Tekerleğe sahip olmanın sayısız faydası var kuru ödemede araç kullanımını iyileştiriyor hafif arazi sürüşünü mümkün kılıyor ve yağmurdan kar buz toza kadar çok çeşitli koşullarda Çekişi artırıyor hatta belki bir tank veya kamyon dolusu çiftlik sosu devrilse bile Maryland'deki yetkililer bir traktör römorkunun çiftlik sosu kazaya karışıp sos dökmesini söylüyor ve yaklaşık 75 galon dizel yakıt AWD'nin Dezavantajları tüm tekerlekten çekişli bir araç düşünmek için birçok neden var ama elbette dezavantajları da var özellikle EV'ler tercih edildiğinde dört tahrikli tekerlekler elbette ağırlığı artırır ve karmaşıklık genellikle çok maliyetlidir ve elbette genellikle elektrikli araç menzilinde büyük bir azalmayla birlikte gelir ön veya arkadan çekişe bağlı kalmak ve iyi bir kış lastiği seti almak size çok para kazandırabilir ve tam şarjla çok daha uzağa gitmenize yardımcı olabilir ve videonun büyüsü sayesinde Kış Lastikleri Cevap düzenleme artık kışın ortasındayız ve Volvo xc40 kendini bir Ford Mustang Mach e'ye dönüştürdü tahmin ettiğiniz gibi arkadan çekişli bir model kış lastikleri bu durumda 18 inçlik bir set Michelin X buz karları bu sezon takdire şayan bir performans gösterdi ve uygun lastiğin size ne kadar güven verebileceğini vurgulayamam ister çölde bir yarış pistinde arazi sürüşü yapın ister bu durumda karda ve buzda sürün kış lastikleriyle pratik olarak Everest Dağı'na tırmanabilirmişim gibi geliyor bu araçta fark şu ki dürüstçe telaffuz edilir yoğun karda ve buzda direksiyonu çevirebiliyorum, durabiliyorum ve hızlanabiliyorum dört tekerlekten çekişli ve dört tekerlekten çekişli pikap kamyonetlerden ve SUV'lardan daha iyi sadece dört mevsim lastikleri kullanan fark dikkat çekici ve hemen belli oluyor ki kış lastikleri büyük bir özgüven artışı sağlıyor ve dışarıda diğer sürücüleri her yerde kayıyor ve sürtüyor ama siz sadece hiçbir şey yokmuş gibi onların etrafından kolayca dolaşabilirsiniz ve bu sizi biraz kendini beğenmiş hissettiriyor çünkü onlardan çok daha fazla çekişe sahipsiniz en azından ben kendimi beğenmiş hissettiriyor şimdi tüm bunlar söylendiğine göre evet hâlâ dikkatli olmalısınız kış lastikleri bir mucize değil ama onlarla donatılmış araçlar kış lastikleriyle soğuk koşullarda çok daha iyi sürüş sağlıyor ve hey gerçekten çabuk olun bunun gibi daha fazla içerik ve araç incelemeleri Teknik özellikler Otomobil Fuarı ifşaları ve çok daha fazlası için eveve pulse YouTube kanalına abone olduğunuzdan emin olun Kar Lastiği İpuçları bu yüzden genel olarak şunu isteyeceksiniz Sıcaklıklar yaklaşık 40° Fahiş'e düştüğünde kış lastikleri takın ve bunun nedeni genellikle daha yumuşak bir kauçuğa sahip olmalarıdır bu da kar ve buzda daha iyi çekiş sağlar ancak kuru kaldırımda da daha iyi tutuş elde edersiniz ayrıca şimdi tersine sıcaklıklar genellikle ilkbaharda iyileştiğinde tüm mevsim veya yaz lastiklerinize geri dönmek isteyeceksiniz ve bunun nedeni kış lastiklerinizin daha sıcak sıcaklıklarda daha hızlı aşınacağıdır bu yüzden yaz veya tüm mevsim lastikleri ile kış lastikleriniz arasında geçiş yapmanın en kolay yolunun bu kış lastiklerini ayrı bir tekerlek setine takmak olduğunun farkında olun sonra arabanızı veya kamyonunuzu kaldırıp değiştirebilirsiniz ve hazırsınız ben bunu yapıyorum bunu yıllardır yapıyorum ve çok basit şimdi birçoğunuzun bunu yapmak istemediğini veya yapamadığını anlıyorum ve bu da gayet normal Kış lastiklerinizi ayrı tekerleklere taktırabilir ve bir lastikçiye götürebilirsiniz, onlar da sizin için takabilirler, eğer ayrı bir jant seti satın alacak bütçeniz yoksa kış lastiklerinizle birlikte kullanmak için bu dünyanın sonu değil, sadece onları alın lastikleri bir dükkana götürün ve onları mevcut jantlarınıza takabilirler hiç sorun olmaz ayrıca bu size çok pahalıya mal olmaz genellikle çok makuldür elbette ayrı bir jant setine sahip olmanın bir diğer faydası da karlı buzlu ve potansiyel olarak tuzlu olan yerlerde sürerken iyi jantlarınıza zarar vermemenizdir bu yüzden ayrı bir jant seti satın almanın bir diğer faydası da bunu da aklınızda bulundurun biliyorsunuz ki günümüzde ABD'deki birçok araç standart olarak dört mevsim lastikleriyle geliyor Peki Dört Mevsim Lastikleri? ve iddiaya göre yılın 12 ayında iyi performans gösterecek şekilde tasarlanmışlar ama benim deneyimime göre durum gerçekten öyle değil lastik şirketleri tüm mevsim ürünlerinin ne kadar iyi olduğunu övüp duruyorlar ama aslında sadece üç mevsim sevsimlik lastikler ilkbaharda iyi yazda iyi sonbaharda iyi ama sıcaklıklar düşmeye başladığında ve kar ve buzlanmaya başladığınızda gerçekten uygun bir kış lastiği setine geçmek isteyebilirsiniz çünkü tekrar ediyorum yarattıkları fark çok çok belirgin yani bu gibi arkadan çekişli bir arabada bile bu Wrangler sürücüsü Doğru Lastikleri kullanmıyorsa Jeep Wrangler gibi çok kolayca geçebilirsiniz işte bu kadar büyük bir fark yaratabilirler her neyse kış lastiği kürsümden ineceğim şimdi bu hikayenin ahlaki yönü şu ki bir elektrikli araç alışverişi yapıyorsanız mutlaka dört tekerlekten çekişli bir tane almak zorunda değilsiniz eğer bir alan kar buzu düzgün bir şekilde çalıştırır Potansiyel Tasarruflar bu durumda lastikler kış lastikleri tüm farkı yaratır ve tabii ki tüm tekerlekten çekişi atlayarak ön veya arkadan çekişle uygulanabilir şekilde önceden para tasarrufu yapacaksınız araç daha az karmaşıklığa sahip olacak ve muhtemelen biraz daha fazla menzile sahip olacaksınız bu yüzden dikkate almak isteyeceğiniz üç önemli fayda ama neyse biraz daha daha sıcak ve güneşli havalara geri dönelim bu bir harekete geçme çağrısını böyle yapıyorum umarım bunun için ortada kalırsınız sonraki Yukarı Buraya tıklayın güncellenmiş bir 2024 Volvo C40 şarjı ve xc40 şarjı kullandığım videoyu izleyin Amerikan Batısı boyunca destansı bir yolculukta ve hepsini kış lastikleriyle yaptık, doğru, tüm tekerlekten çekiş yok Kaynak: TDS
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.