Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl Admin Deja Vu (2006) Çok fazla sevdim diyemem ama konu çok enteresan, zaman yolculuğu ve kameranın geçmişi görünteleme açısından kullanımını açıklaması açısından enteresan bir film. Oyunculuk eh idare eder. Terör atağını olduktan sonra geriye giderek önleme tezi üzerine kurulmuş bir zaman yolculuğu klasiği... Boş zamanınız varsa izleyin derim... Yönetmen: Tony Scott Oyuncular: Denzel Washington, Val Kilmer, Jim Caviezel, Adam Goldberg, David Jensen, Jennifer Weston, Lara Grice, Bruce Greenwood Déjà vu -- that powerful but fleeting sense that you've been here, or met someone, before. ATF agent Doug Carlin (Denzel Washington) finds himself dogged by that feeling as he investigates a bombing on a New Orleans ferry. Should he shrug off the unsettling sensation, or can it help him unravel the clues he needs to save hundreds of innocent people from disaster? Directed by Tony Scott, this thriller also stars James Caviezel and Val Kilmer. Director: Tony Scott Cast: Denzel Washington, Val Kilmer, Jim Caviezel, Adam Goldberg, David Jensen, Jennifer Weston, Lara Grice, Bruce Greenwood
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 17 yıl Oyunculuğuna hayran gülüşüne aşık olduğum adam Denzel Washington.... Film son derece güzel ve akıllıca işlenmiş bir senaryo ile devam ederken sonlarına doğru Carlin'in zaman makinesine binip olayın ilk başlagınç anına gitmesi bir anda filmi basite indirgedi,sanki film değişti.. Bunun dışında bana göre fena film değildi,heyecan hiç düşmüyor özellikle sonlarında kalp krizi geçiriyorum sandım,durduk yerde basitleşen senaryo bu düşmeyen aksiyon sayesinde kendini kurtarıyor... Her ne kadar ısrarla tavsiye edilmesede izlenilebilir....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.