Φ zaia Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 genelde asiri kiskancligin altinda yatan baska birseyler vardir. ya kisisel problem ya uyumsuzluk, ya da "tam mutlu olmamak" kadar basit olay. molina: kendine guvenmiyormusun? mutlulugun sevgiline mi bagimli? ve sevgilin seni mutlu etmiyorsa neden onunla kaliyorsun zaten? deli gibi asik olsaydin bu kadar dusunme alani bulamazdin herhalde. zannedersem daha gencsindir bayagi (iyi anlamda algila). bence zamanin varken once kendini bul, sonra da o tumunle asik olacagin insani bekle. kendini bulduktan sonra o gelir, kafani boyle seyler doldurmasina izin vermez. Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 bence erkekte aşık olmuyor.olduğunu zannediyor.bence insan bi kere aşık olur.yeniden aşık olduğunu söylüyorsa riskli.yha sana aşık değil canım yada diğer kıza hiç aşık olmamış... Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 ama bi erkek son sewgilisine sana aşığım dediyse. öbürsü bitmemişmidir? 19 yasında olan bişeyle 16 yasında olan bişey aynımıdır.. elfrenn nie öle dedin şimdi: Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 bence erkekte aşık olmuyor.olduğunu zannediyor.bence insan bi kere aşık olur.yeniden aşık olduğunu söylüyorsa riskli.yha sana aşık değil canım yada diğer kıza hiç aşık olmamış... bence ya dıger kıza asık olmamıs ya sana yani aynı anda ikinize aşık olamaz ki sorsana adam gibi çocuga kime aşıksıun dıye.. Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 ama bi erkek son sewgilisine sana aşığım dediyse. öbürsü bitmemişmidir? 19 yasında olan bişeyle 16 yasında olan bişey aynımıdır.. elfrenn nie öle dedin şimdi: işte güzelim aynen anladıın gibi.16 yaşında adam aşık olmamış demekki yoksa aşk dediğin bi kere olur.kendimden biliyorum. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 meliskocumm, en son 5 yıl once kalmış eski ilişkisi ama ona yaptıklarını bana yapmıyor ama biz cok tutkuluyuz hep kawga ediyoruzz.. delirtiuorm onu Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 meliskocumm, en son 5 yıl once kalmış eski ilişkisi ama ona yaptıklarını bana yapmıyor ama biz cok tutkuluyuz hep kawga ediyoruzz.. delirtiuorm onu devam et annem sen...çok başarılısın tebrikler. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 yaw elfren. sen daha bir diyosun ama dur hele belkide o buyuk aşk henüz yaşanmadı Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 yaw elfren. sen daha bir diyosun ama dur hele belkide o buyuk aşk henüz yaşanmadı belki.hatta belki o büyük aşk sen bile değilsinidr.o yüzden hiçbir aşka fazla bel bağlamamalı...zaman en büyük aşkı ortaya çıkarır. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 BELKİDE BİZİM Kİ TUTLULU AŞK,OCEKİ HUZURLU AŞKDI,SONRAKİ TATLI AŞK OLACAK ÇEŞİT ÇEŞİT Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 BELKİDE BİZİM Kİ TUTLULU AŞK,OCEKİ HUZURLU AŞKDI,SONRAKİ TATLI AŞK OLACAK ÇEŞİT ÇEŞİT belki sizin aşkınız bitecek senden sonra hayatının aşkıyla tanışşacak.fazla bel bağlama şekerim bu gönül işlerine.garantisi yok. Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 kenan kaç kere aşık oldun demişsin yeşilsu 3-4defa oldum ve ben bunu gayet normal buluyorum çünkü zaman gecer insanlar değişir hep aynı kalmazlar .. bı sebebpten dolayı ayrılmış olabılırler bu demek deildirki başkasını sevipte bidaha aşık olamazsın ??? ve fakat bu başlıkları gördükçe ve okudukça vahhh vahhhhh zavallı erkekler diyesim geliyor.. arkadaşlar neden böle wahladınızı anlamadım biraz açarmısınız lütfen..????? Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 wahh latanlar utansın Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 yazık şunlara ya vahlamayın boşverin onlar başlarının çaresine bakarlar canımm hıh Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 valla ben bir kere aşık oldum .başka bir şehirdeydi ama yaz tatillerinde görüşüyorduk. (kızla konuşucam diye en az 10 kere türkiyenin bir ucundan öbür ucuna gittim. ama hep yanında annesi babası ve abisi oluyordu konuşamadan dönüyordum.aksi gibi abisi de arkadaşımdı) kızın üniversite tercihlerini bile ben yapmışitım(bana yakın olsun diye hehehe) kızla konuşucam diye 10 ay boyunca yaşamadığım rezillik çekmediğim zorluk kalmadı. ve sonunda konuştum. herşeyimi paylaşabileceğim biri var ama neden başka biri olmasın demişti. o günden sonra duygusallıktan o kadar nefret ettim o kadar nefret ettim ki sonrasında ondan 10 kat güzel ve çekici kızlarla çıktım ama hiç birine aşık olamadım. ve zaman zaman aşık olunacak kızlarla karşılaşıyorum.%99 erkek arkadaşları falan çıkıyor.zaten hevesim kaçmış,aşık olamıyorum.. aslında iyi de oldu.aşık olmamak etkilemiş kıza ezilmemek demek.bir çiçek alıp o eskiden aşık kıza gidip teşekkür etmem lazım evet.sayesinde kimseye kapılmıyorum kapılsam da 3 günde geçiyo. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 valla hayatım boyunca 100lerce aşık erkek gördüm ama bir tane aşık kadın gördüm. bence türk insanının duygusal yapısı aşık olmaya uygun değil. kızlar aşırı ilgiden " vay be ben neymişim havalarındalar". bence, aşırı ilgiden sıyırıyorlar ve kendielrine aşıklar.kendine aşık olan insan kendinden başka kimseyi sevemez.o yüzden türk kadını aşık etmek imkansız denecek kadar zordur hatta imkansızdır. erkekler de ayrı bir alem. adam 30 yaşına gelene kadar 200 kişiden hoşlanır 192 sini sevgilisiyle ,nişanlısıyla kocasıyla görür, unutmak zorunda kalır,öyle adamda duygu mu kalır ya. 30 yaşına gelene kadar 30 kere red edilir.hepsini unutmak zorunda kalır.öyle adamda duygu mu kalır. bence türk insanı aşık olmaz.kadın kimseyi beğenmez, erkeğe ise yedirmezler. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 hergün birşey daha biter ve giderek acı vermez biten şeyler kayıtsız bir razıoluş başlar ve sıradan izler bırakır en büyük aşklar Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Simdi karsi cinse bir soru;Seneler boyu deli gibi seviyorum diyen sinekten bile kiskanan aramayinca küplere binen sensiz bir hayati düsünemiyorum diyerek erkegi dogduguna pisman eden bir kadin neden birdenbire *Ya bitsin artik ben hayatima bir ceki düzen vermek istiyorum diyebilir?ve sonrada sanki yillarboyu hic seviyorum dememiscesine beraber yasamamamiscasina tek bir sevgi sözü kullanmama sarti ile arkadas olalim diyebilir?*Simdi bu kadinin yaptigi insani yönden nekadar dogrudur ve siz kadin gözü ile buna ne dersiniz.Ayrica erkek enayilikmi yapmis oluyor seneler boyu bu kadinin gercek gibi rol oynamasina kanmakla.yoksa kadin hala sevdigi icin arkadas olarak kalalim demistir.Hadi bayan arkadaslara bir ev ödevi,cevaplayabilen ve isteyen lütfen cevaplasin. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 hemen cevaplayayım, onu yapan kadın baskasına coook tan aşık olmusdur.kurtulma cümleleridir bunlar Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 hemen cevaplayayım, onu yapan kadın baskasına coook tan aşık olmusdur.kurtulma cümleleridir bunlar molina sana açıkca bır şey söyleyeyım psikolojık yardım almak kötu bır sey degıldır dişine baktırır gıbı gıdebılırsın psikologa aslında psikiyatrıste gıt kı belkı hastaneye yatman gerekır o söyler yat ıstersen bı sure tedavı ol dıye kendını turk doktorlarına teslım et molına sınırsız sonsuz mutluluga kavusucaksın boylece bızım guzel forumumuzda o guzel kafanı yormamıs olacaksın hem tamam mı canım senı sevıyoruz bız Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 hemen cevaplayayım, onu yapan kadın baskasına coook tan aşık olmusdur.kurtulma cümleleridir bunlar Bencede,cünkü gercekten seven bir kadinin bu kadar kolay ve basit bir sekilde ayrilmasi mümkün degildir,hayatima ceki düzen vermem lazim lafi sadece bir kiliftir.Ve zavalli erkek ise yillar boyu ona kanmis olmanin ve onun tarafindan kullanilmis olmasinin acisini cekmek zorundadir,Kadin ise keyfini yasamaya devam edecektir. saygilarla Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 yaw melıskooo cidden benim rahatsızlıgıma bu kadar kafa yorman iyi:) ama öğrenciyiz seans 150 mılyon cicim zorlar biraz beni Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 yaw melıskooo cidden benim rahatsızlıgıma bu kadar kafa yorman iyi:) ama öğrenciyiz seans 150 mılyon cicim zorlar biraz beni Aa rica ederim canım, erkek arkadasına söyle seve seve verır o parayı molina sen o şarkıyı soyluyorsan bıle bu ılıskı bıtecektır gıderek acı vermez bıten seyler bıter buyuk asklar varoluslar baslar.... demek ıcınde dusuncen bu kı onu soyluyorsun. ılerde yenı askların olacak hep tarıh tekerrurden ıbaret olacak. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 bakıorumda deneyimli uye sıfatını cidden hakediosun sen.. harbi deneyimlisin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.