Zıplanacak içerik

Bir kadın şöyle bir şey söylemiş: Bu 6 Yiyeceği Keserek 20 Kilo Verdim ve Göbeğimden Kurtuldum

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Bir kadın şöyle bir şey söylemiş: Bu 6 Yiyeceği Keserek 20 Kilo Verdim ve Göbeğimden Kurtuldum

lose-weight-fat.jpeg

Fitness etkileyicisi ve sertifikalı kişisel antrenör kadın, 20 kilo vererek ve inatçı karın yağlarından kurtularak vücudunu ve hayatını değiştirdi. Katie, yakın zamanda yayınladığı bir YouTube videosunda hedeflerine ulaşmasına yardımcı olan temel diyet değişikliklerini paylaştı. Kilo verme başarısının sadece egzersizle ilgili olmadığını; yiyecek seçimlerine daha fazla dikkat etmek ve günlük rutinine ekstra kalori ve şeker sokan belirli yiyecekleri kesmekle ilgili olduğunu açıkladı.

Kadın, tutarlılık, özveri ve küçük, sürdürülebilir değişiklikler sayesinde sadece kilo verme hedeflerine ulaşmakla kalmadı, aynı zamanda binlerce kişiye ilham kaynağı oldu. Bir zamanlar sağlıklı veya zararsız olduğunu düşündüğü bu altı belirli yiyeceği keserek Katie sonunda istediği sonuçları gördü. İşte ortadan kaldırdığı altı yiyeceğe ve bu küçük değişikliklerin nasıl büyük bir fark yarattığına bir göz atın.

1 Şekerli Kahve Kremasını Bıraktım

"Ben uluslararası bir zevk kızıydım ve bunu sadece bu markadan nefret etmek için söylemiyorum; sadece benim markamdı. Her gün kahvemde uluslararası zevk, Fransız vanilyalı kahve kreması kullanıyordum," diyor videoda. "Yani bu sabah 7:00'den önce 20 ila 25-gram şeker fazlalığıydı. Şöyle düşündüm, hadi buraya küçük bir fincan şeker ekleyelim ve 24-gram şeker günlük önerilen ilave şeker miktarıdır."

2 Lif ve Protein Barlarını Kestim

"Bu yüzden her gün lif barları veya protein barları yiyordum. Bunları sağlıklı olduklarını düşünerek öğün yerine kullanıyordum ama durum böyle değildi," diyor videoda.

"Bu barların çoğundaki sorun, gereksiz yere eklenen çok fazla içerik olması. Bu yüzden ideal olarak barlarımı 10 gram veya daha fazla protein, altı gram veya daha az şekerle sınırlamaya çalışıyorum ve bu tür içeriklere sahip, ayrıca içerik listesinde bir sürü kimyasal veya sahte şeker ve benzeri şeyler olmayan herhangi bir bar bulmak zor."

3 Gece Dondurulmuş Yoğurt Alışkanlığımı Bıraktım

"Üniversitedeyken, sokağımızın aşağısında bir yoğurt tarlası vardı ve o zamanlar dondurulmuş yoğurt vardı. Ve bu yüzden birkaç kez gittik ve sonra sadece devam ettik ve devam ettik. Neredeyse yürüyebildiğimiz her gece oraya gittik," diyor videoda.

"Şey, dondurulmuş yoğurtların çoğunun küçük bir fincanlık porsiyonunda 25-gram şeker var. Ve sonra, üstüne, bunun bir geçiş ilacı olduğunu hissettim. Bunu nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum. Sonra şöyle diyorsunuz, oh, biraz gram kraker, biraz granola, bu sağlıklı. Oh, biraz hindistan cevizi ezmesi. Sadece eklemeye ve eklemeye başlıyorsunuz ve aniden, ihtiyacım olmayan günde 500 ekstra kaloriye sahip oluyorsunuz."

4 Special K Diyetinden Vazgeçtim

"Special K diyetini hatırlayan var mı? Herkes? Kendimi mi ifşa ediyorum? Tamam, Special K gevreğini, marka gevreğini biliyorsunuz, bunların hepsini web sitelerinden kaldırdılar. Araştırdım, hiçbir şey bulamadım. Ama gerçek bir şeydi," diyor videoda.

"Temel olarak, günde iki öğünü Special K gevreğiyle değiştirmeniz fikriydi ve iki haftada altı kilo ve bir beden pantolon verebileceğinizi iddia ediyorlar."

5 Sebze Cipsi Atıştırmayı Bıraktım

"Sebze cipslerinin patates cipslerinden veya limonlu cipslerden çok daha sağlıklı olduğunu düşünerek kandırılmıştım. Buna takıntılıydım. Sebzelerdi, yanlış, yanlış, yanlış, yanlış. Hiç de sağlıklı olmadıklarını anlamam çok uzun sürdü," diyor videoda.

"Cipse dönüştürmek için geçmeleri gereken tüm süreç, temelde besinlerinin çoğunu yok ediyor. Ve geriye sadece sebze renkli bir patates cipsi kalıyor."

6 Akşam 9'dan Sonra Yemeyi Bıraktım

"Akşam 9'dan sonra yemeyi bırakmak zorunda kaldım. Ve sadece sihirli bir zaman olmadığını söyleyeyim. Yani, aman Tanrım, akşam 9'da yedide yemeyi bıraktığımı söyledi diye düşünmeyin. Bu benim için bir sorun değil. Hala akşam 9 olabilir, ki bu benim zamanımdı," diyor videoda.

"Kendime geceleri yemeyi bırakmak için bir zaman vermem gerekmesinin nedeni, sadece yemeye devam etmemdi. Bu istekler beni zihinsel veya fiziksel olarak vuruyordu ve onları nasıl kontrol edeceğimi gerçekten bilmiyordum. Sonuç olarak, saat 21:00'den sonra sağlıklı seçimler yapmıyordum."

7 Küçük Değişikliklerin Gücü

"Bunu yaptığımda, tüm şekerli ve sahte şeylerle kremaları kestiğimde diyetimden yüzlerce fazla kalori kesilmiş oldu. Tüm bu lifli barları ve tahılları ve sağlıklı olduğunu düşündüğüm tüm bu küçük şeyleri yemeyi bıraktığımda, aslında sonuç almaya başladım," diyor videoda.

"Evet, vücudumu hareket ettiriyordum, ama çılgınca bir şey yapmıyordum. Biliyorsunuz, günde 10 dakikayla başladım ve şimdi günde 30 ila 45 dakikaya çıktım. Ama biriken şey bu küçük şeyler."

Katie, bu değişiklikleri yaparak ve yiyecek seçimlerine dikkat ederek 45 kilo verebildi ve vücudunu dönüştürebildi. Onun hikayesi, beslenmemizdeki gizli aşırı kalori ve şeker kaynaklarını tespit edip ortadan kaldırmanın önemini vurguluyor.

Kaynak: Body Network

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.