Φ Senyour Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Aşağıda maddelerle analtılan durumların tedavisi yokmuş) 01-Kardan Adama Tekme Atma Veya Bozmaya Calışma 02- Yeni Atılmış Bir Betona Basma Veya İsim, Numara Yazma 03- Gazete ve Dergilerdeki Resimlere Sakal, Bıyık ve Gözlük Yapma 04- En İyi Arabayı Ben Kullanıyorum Zannetme 05- Cep Telefonu Kullanımının Yasak Olduğu Yerlerde İllede Tel İle Konuşma 06- Kar Topunun İcine Buz Koymak 07- Belediyenen Duraklara Koyduğu Saatleri Söküp Duvar Saati Yapma 08- Kumsalda Deve Güreşi Yapma Hastalığı 09- Şahin Marka Arabayı Doğan Görünümlü Yapma 10- Ağaçlara ve Banklara Kalp ve İsim Baş Harfi Kazıma 11- Dersini Calışıp Sınıfını Geceni İnek Sayma 12- Mesleki Ünvanımızı İngilizce Söyleme 13- Tiki Olanların Tiki İle Kasıtlı Uğraşma 14- İskambil Kağıtlarından Kule Yapan Birinin Kulesini Bozma 15- Cep Telefonu İle Bağıra Bağıra Konuşma Hastalığı 16- Reklam İcin Asılan Afişleri Yırtma Hastalığı 17- Tuvalet Duvarını Defter Sanma 18- Otobüs Duraklarına "Ateşli Sevişirim Beni Ara" yazma 19- Trafikte Bizi Gecen Arabayı Yakalayıp İllede Gecmeyi Bi B.k Sanma 20- Sinyal Verir Vermez Şerit Değiştirme. Olası Bir Kazada Sinyal Verdik Görmedinmi Deme 21- Ara Yoldan Ana Yola Cıkacak Araca Yol Vermeme 22- Ünlü Birini Görünce Ona El *********** 23- Ünlü Birini Görünce Fotoğraf Cektirip Samimi Havası Verme 24- Yaşamadığımız Bi Olayı Yaşamış Gibi Anlatıp Ona Kendini Bile İnandırma 25- Otobüs Durağa Yanaşınca İlle Ön Kapıdan İnme Hastalığı 26- Otobüs Koltuklarını Yırtma ve Üzerlerine Yazı Yazma 27- Minibüs Şöforüyseniz Begenmesen Bile Mutlaka Kral Fm Dinleme 28- Kırmızı Işıkta Beklerken Yeşil Işık Yanar Yanmaz Konraya Basma 29- Trafikte Beklerken Burun Karıştırma(Cok Severim ) 30- Kimsenin Bilgisi Olmayan Bi Konuda İleri Geri *********** 31- Faturaları Hep Son Gününde Ödeme 32- Kar Yağınca Eve Bolce Ekmek Alma 33- Meydana Konan Güvercinlerin Üzerine Koşup Onları Kacırma 34- Evlilerin Bekarlara Sakın Ha Evlenme Demesi 35- Aynı Filme Giden İnsanların Filmden Cıktıktan Sonra Filmi Birbirlerine Anlatması 36- Eline Silah Gecen Birinin Hemen Silahla Şaka Yapması 37- Arabayla Yolda Giderken Tanıdık Birini Görünce Üzerine Sürme 38- Takım Elbise Giyince Elini Cebine Sokma Hastalığı 39- Takımı Galip Gelince Havaya Silah Sıkma 40- Meslek Arkadaşlarına Mesleki Şakalar Yapma Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 34- Evlilerin Bekarlara Sakın Ha Evlenme Demesi Ben evlenin diyorum,demek ki tedavim var Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 ben bekarken evlenmeyin hatta evlilerede yazik size diyorum tedavim asla olamaz... olabilir.. fakat bu konuyu eğer bir gün evlenecek olursan o zaman tekrar değerlendirmek gerek Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Aşağıda maddelerle analtılan durumların tedavisi yokmuş) 01-Kardan Adama Tekme Atma Veya Bozmaya Calışma Biz yapardık eve girerdik ısınmaya.. Kusen gelir tekmeyi çakardı.. 05- Cep Telefonu Kullanımının Yasak Olduğu Yerlerde İllede Tel İle Konuşma Konuşmam mesaj çekerim.. 13- Tiki Olanların Tiki İle Kasıtlı Uğraşma Gıdıklamak.. 15- Cep Telefonu İle Bağıra Bağıra Konuşma Hastalığı En gıcık olduklarımdan biri.. Zaten insan neye sinir olursa burnunun dibinde bitermiş.. 19- Trafikte Bizi Gecen Arabayı Yakalayıp İllede Gecmeyi Bi B.k Sanma Bu çok komik oluo yalnıs.. 26- Otobüs Koltuklarını Yırtma ve Üzerlerine Yazı Yazma Yazısız bi tane otobüs bulamazsın.. 29- Trafikte Beklerken Burun Karıştırma(Cok Severim ) İiigreennçç 34- Evlilerin Bekarlara Sakın Ha Evlenme Demesi Bak biz evlendik de noldu.. Aklın varsa evlenme.. Oku da kocanın eline bakma.. ( Günde kaç kez duydugumu ben bile bilmiorum ) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Aşağıda maddelerle analtılan durumların tedavisi yokmuş) 02- Yeni Atılmış Bir Betona Basma Veya İsim, Numara Yazma 18- Otobüs Duraklarına "Ateşli Sevişirim Beni Ara" yazma 24- Yaşamadığımız Bi Olayı Yaşamış Gibi Anlatıp Ona Kendini Bile İnandırma 27- Minibüs Şöforüyseniz Begenmesen Bile Mutlaka Kral Fm Dinleme 29- Trafikte Beklerken Burun Karıştırma(Cok Severim ) 35- Aynı Filme Giden İnsanların Filmden Cıktıktan Sonra Filmi Birbirlerine Anlatması 37- Arabayla Yolda Giderken Tanıdık Birini Görünce Üzerine Sürme 38- Takım Elbise Giyince Elini Cebine Sokma Hastalığı 40- Meslek Arkadaşlarına Mesleki Şakalar Yapma Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.