Φ Senyour Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Kadin: Ben olursem ne yaparsin? Tekrar evlenir misin? Adam : Hayir. Kesinlikle hayir !! Kadin: Neden?? Evli olmak hosuna gitmiyor mu!!?? Adam : Oyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor. Kadin: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki?? Adam : Tamam. Tamam. Evlenirim. Kadin: (yuzunde uzgun kirgin bir ifadeyle)Evlenirsin.. Adam : (ne diyecegini bilemez ve azicik kizgin bir iç çeker) Kadin: Onunla bizim yatagimizda mi yatarsin? Adam : Baska nerde yatilabilir ki?? Kadin: Benim resimlerimi kaldirip yerlerine onun resimlerini koyar misin?? Adam : Sanirim bu yapilacak en uygun sey olur. Kadin: O zaman onun benim ayakkabi koleksiyonumdan Ayakkabilar giymesine de izin verirsin....?? Adam : Hayir onun ayaklari 37 numara... Kadin: ......................? !!! Adam : Haas....s................!!! (ben neden bu kızlara yol gösteriyorum ) Alıntı
Φ VERBS Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 KARDEŞ SAĞOL TAKTİK GÜZELMİŞ HEMEN UYGULAMALIYIM Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 cok ıyıydı.aslında kızlara ogrettıgın ıyı oluyor. onlarda karsısındakı ınsanı ıyı tanısın uzulmesın sonradan.sonucta onlarında duyguları var bızım gıbı.bız nasıl haketmıyorsak onlarda haketmıyor haketmedıgımız seylerı.sagol kardes Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 güzel bir taktik,aklımızda bulunsun,uygulamasak da... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 :D bazen erkekler tutamıyo ağzında lafı kaçıyo işte Alıntı
Φ crocus_1907 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 hihi! :D çok güzeldi gerçekten yaa!! çok beğendim! adam da çok güzel kaçırmış ağzından ama! :D saol arkadaşım! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.