Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Merhaba,

Mersinin Tarsus ilçesinde SINIF ÖĞRETMENLİĞİ YAPIYORUM.EVET OKULUM BİR KÖY OKULU DEĞİL.DOĞU BÖLGESİNDE DE DEĞİL.ANCAK ÖĞRENCİLERİMİN HEPSİ DOĞU İLLERİNDEN GÖÇÜP GELMİŞ,ÇADIRDA YADA TEK GÖZ ODADA YAŞAYAN DÜNYAYI SADECE KENDİ MAHALLELERİ KADAR ZANNEDEN HERŞEYDEN HABERSİZ YÜREKLER.ÖĞRETMEN OLARAK ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞSAKDA İMKANLAR ELVERMİYOR,ÇARESİZ BIRAKIYOR BİR YERDE.İŞTE O NOKTADA BU LİNKE YAZMAYI DÜŞÜNDÜM.BU, NE YAZDIĞIM İLK YER, NE DE SON YER OLACAK.YARDIMSEVER İNSANLARDAN OKUL VE ÖĞRENCİLER İÇİN YARDIM EDİLEBİLECEK NE OLURSA MALZEME AYIRTETMEDEN BEKLİYORUM.SAYGILARIMLA

Okulun Adresi:

EMİNE BORO İLKÖĞRETİM OKULU

TARSUS/MERSİN

Gönderi tarihi:
Merhaba,

Mersinin Tarsus ilçesinde SINIF ÖĞRETMENLİĞİ YAPIYORUM.EVET OKULUM BİR KÖY OKULU DEĞİL.DOĞU BÖLGESİNDE DE DEĞİL.ANCAK ÖĞRENCİLERİMİN HEPSİ DOĞU İLLERİNDEN GÖÇÜP GELMİŞ,ÇADIRDA YADA TEK GÖZ ODADA YAŞAYAN DÜNYAYI SADECE KENDİ MAHALLELERİ KADAR ZANNEDEN HERŞEYDEN HABERSİZ YÜREKLER.ÖĞRETMEN OLARAK ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞSAKDA İMKANLAR ELVERMİYOR,ÇARESİZ BIRAKIYOR BİR YERDE.İŞTE O NOKTADA BU LİNKE YAZMAYI DÜŞÜNDÜM.BU, NE YAZDIĞIM İLK YER, NE DE SON YER OLACAK.YARDIMSEVER İNSANLARDAN OKUL VE ÖĞRENCİLER İÇİN YARDIM EDİLEBİLECEK NE OLURSA MALZEME AYIRTETMEDEN BEKLİYORUM.SAYGILARIMLA

Okulun Adresi:

TARSUS/MERSİN

okulunuz ilk öğretim mi yoksa lise de war mı acaba ..benim elimde öss hazırlık kitapları war we yardıma ihtiyacı olanlara wermek istiyorum..bilgilendirirseniz sewinirim

Gönderi tarihi:
okulunuz ilk öğretim mi yoksa lise de war mı acaba ..benim elimde öss hazırlık kitapları war we yardıma ihtiyacı olanlara wermek istiyorum..bilgilendirirseniz sewinirim

merhaba

Okul Ilköğretim OKULU LİSE ÖĞRENCİLERİ YOK.ÖZELLİKLE HİKAYE KİTABI SIKINTIMIZ VAR.AYRICA OKULUN KÜTÜPHANESİ YOK.EĞER YETERLİ SAYIYA ULAŞABİLİRSE KÜTÜPHANE OLUŞTURMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.

İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER.

• 4 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Merhaba,

Okulun Adresi:

TARSUS/MERSİN

elimizden geleni yapmaya çalısacagız Allahın izniyle

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Tarsus daki okulumuza kitap harici her turlu, Kalem,Silgi okul arac gereceklerini ABD den yuklu olarak. Gumruk odenmemesi bakimindan hediye yardim mahiyetinde gonderecegiz.

Lutfen okulun tam adresi posta kodu ve okul mudurunun ismi telefonlariniz gibi gerekeli bilgileri vermeniz gerekmektedir.

Saygilarimla

TNS USA INC

Management

Gönderi tarihi:
Tarsus daki okulumuza kitap harici her turlu, Kalem,Silgi okul arac gereceklerini ABD den yuklu olarak. Gumruk odenmemesi bakimindan hediye yardim mahiyetinde gonderecegiz.

Lutfen okulun tam adresi posta kodu ve okul mudurunun ismi telefonlariniz gibi gerekeli bilgileri vermeniz gerekmektedir.

Saygilarimla

TNS USA INC

Management

Sayın TNSUSA google'da Emine Boro İlköğretim Okulu yazdım ve bilgileri sizin için aldım.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ:

Adres: Şahin Mah. Eski Meslek Yüksekokulu Yanı

TARSUS/MERSİN

Tel: +90 324 613 57 43

E - Posta: [email protected]

Gönderi tarihi:

Saygilarimla

TNS USA INC

Management

merhaba

teşekkür ediyorum ilginize.yardım yapacak kişiye nasıl ulaşabilirim acaba bilgi verirmisiniz?ulaşabileceğim telefon var mı?Çok mutlu oldum.Okul müdürünün ismi Soner Tanyeri

EMİNE BORO İ.O

ESKİ MESLEK YÜKSEK OKULU YANI

ŞAHİN MAHALLESİ

TARSUS MERSİN Sizden haber bekliyorum.

Gönderi tarihi:

ABD / Florida eyaletinin Turkiyeden 7 saat geride oldugunu unutmadan Pazartesi- Cuma gunleri 8:30 ile 6:00 arasi 954-237-3746 nodan 212 baglatabilirsiniz. Bizim aramamizi isterseniz lutfen telefonlarini adresimize birakin.

Veya direk [email protected] den ulasabilirsiniz.

Selamlar

TNS USA INC

Out Of Dealer manager

Bilgin Altintas

Gönderi tarihi:
ABD / Florida eyaletinin Turkiyeden 7 saat geride oldugunu unutmadan Pazartesi- Cuma gunleri 8:30 ile 6:00 arasi 954-237-3746 nodan 212 baglatabilirsiniz. Bizim aramamizi isterseniz lutfen telefonlarini adresimize birakin.

Veya direk [email protected] den ulasabilirsiniz.

Selamlar

TNS USA INC

Out Of Dealer manager

Bilgin Altintas

okulumuzun adres ve telefonunu yollamıştım ama yine yolluyorum.en kısa zamanda haber bekliyorum.

emine boro ilköğretim okulu

eski meslek yüksek okulu yanı

irtibat tel.0324 613 5743

SONER TANYERİ Okul Müdürü

TARSUS MERSİN

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
okulumuzun adres ve telefonunu yollamıştım ama yine yolluyorum.en kısa zamanda haber bekliyorum.

emine boro ilköğretim okulu

eski meslek yüksek okulu yanı

irtibat tel.0324 613 5743

SONER TANYERİ Okul Müdürü

TARSUS MERSİN

yaklaşık 1 aydır cevabınızı bekliyoruz. yardım gönderemiyorsanız bile haberdar etmenizi isterdik açıkçası,hayal kırıklığına uğrattınız

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Merhaba,

Okulun Adresi:

TARSUS/MERSİN

Sayın hocam okulun itiyaclarını belirlersenız bana bir mail olarak atabilriseniz özellikle kırtasiye itiyaçlarınızı .belirli bir ölçüde yardımcı olabilirim mail adresime

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Ben şanlıurfa nın halfeti ilçesine bağlı aşağı göklü ilköğretim okulunda görev yapmakta olan bir öğretmenim.25 öğrencim var .öğrencilerimin çoğu beklediğimden iyi performans gösteriyor.Onların durumu hakkında bilgi sahibi olunca velileriyle görüştüm. Sıkı sıkı tembihledim ne olur bu çocuğa ilgi gösterin okutun dedim. Veliler bana “durumumuz pek yok elde avuçta yok ilerde inşallah olursa göndeririz”dedi. Zaten öğrencilere bakınca az çok anlaşılıyor. Kalemlerinin boyu 5-6 cm, sosyal bilgiler, türkçe aynı defterde.. matemetik ve fen-teknoloji ise aynı defterde.. yeni bile değil geçen yılki defterleirnden boş kalan sayfalara yazıyorlar.... maddi güçleri zayıf olup zeki olan bu öğrenciler için elimden geldiği kadar özveride bulunuyorum ama artık bende yetişemiyorum.. yapılandırmacı eğitim ile dersleri işliyoruz. Sürekli birşeyler üretmek zorundalar. Bu yüzden kırtasiye harcamalarında zorluk çekiyoruz. Özellikle serbest okuma saatinde okuyacak hikaye kitapları yok. Sınıfımızın bir kitaplığı dahi yokeğer sizlerden hikaye kitabı ve kırtasiye yardımı alabilrsek çok çok minnettar olacağız.. sevgiyle kalın

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.