Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Emin Çölaşan / Mutlaka Bir Göz Atın Bu Yazıya..

Bugün internette gazetelerin sitesine göz atarken Emin Çölaşan'ın yazısı dikkatimi çekti...Belki inanmayacaksınız ama 5 defa okumak zorunda kaldım..Yazı uslubunu ya da okumakta güçlük çektiğim için değil,okuduklarımın doğru olu olmadığına ve yazılanlara şok olduğum için... Gerçi Emin Çölaşan doğruluğundan emin olmadığı bir yazıyı paylaşıp,yayınlatmaz...

Nasıl bir yorum yapılması uygun olur diye düşünüp duruyorum fakat bu yazılanlara ne tarzda bir cvp vermek gerek bulamadım..Yazıyı copy-paste yapmadım çünkü forum kuralları için uygun olmayan bir kaç kelime değil aksine uygun olan hiç bir kelime yok..

Gönderi tarihi:

ben hiç şaşırmadım..

laik cumhuriyeti gömmemize az kaldı diyorlarya..

yolları açık zaten..

sözlerinde görüldüğü gibi örümcek ağlarının boyutuda ortada..

'’İlke ve inkılapların’ oluşturduğu bu manzara karşısında biz intikam yemini ettik.

Tek tek ve topyekun, hesabını bu dünyada görmek üzere Allah’tan memuriyet diliyoruz.''

Gönderi tarihi:

Bu yayınlar var ve daha da çoğalacak eminim. AKP ile artık önleri açıldı, ver yansın yapacaklar. Ancak AKP'nin bu durum karşısında sergileyeceği tutum önemlidir. Bakalım Tayyip ve tayfası tabanda ve tavanda bulunan bağnazlarla nasıl başa çıkacak ve en önemlisi başa çıkmak isteyecek mi. Fakat ben, başa çıkmak isteseler dahi başa çıkabileceklerini sanmıyorum. Çünkü tarikatlar, tekkeler vs. aldı başını gidiyor buna dur demek istese bile dur diyebilecek mi Tayyip efendi, göreceğiz bakalım. Kendilerini Kemalist sananlar da, kapıldım gidiyorum AKP'nin rüzgarına şarkısını söylemekten uyandıkları zaman deve hendeği çoktan atlamış olacak.

Gönderi tarihi:
Emin Çölaşan / Mutlaka Bir Göz Atın Bu Yazıya..

Bugün internette gazetelerin sitesine göz atarken Emin Çölaşan'ın yazısı dikkatimi çekti...Belki inanmayacaksınız ama 5 defa okumak zorunda kaldım..Yazı uslubunu ya da okumakta güçlük çektiğim için değil,okuduklarımın doğru olu olmadığına ve yazılanlara şok olduğum için... Gerçi Emin Çölaşan doğruluğundan emin olmadığı bir yazıyı paylaşıp,yayınlatmaz...

Nasıl bir yorum yapılması uygun olur diye düşünüp duruyorum fakat bu yazılanlara ne tarzda bir cvp vermek gerek bulamadım..Yazıyı copy-paste yapmadım çünkü forum kuralları için uygun olmayan bir kaç kelime değil aksine uygun olan hiç bir kelime yok..

evet ben bu yazıyı okuduğumda aynen senin yaptığın gibi acaba yanlışmı okuyorum diye birkaç kez daha okudum.

ve öğrendim ki Emin Çölaşan bugün hürriyet gazetesinden bu yazı yüzünden kovulmuş!!!

lütfen tepkisiz kalmayın.

Bir daha hürriyet gazetesi almayın-aldırmayın!!

Gönderi tarihi:

Hürriyet gazetesi almayin aldirmayin cok güzel yazmissin arkadasim keske öyle olabilseydi ama olmuyor o gazeteyi kimse almazsa Aydin DOgan eminimki ön sahifeye tamamen bir ciplak resim bastirip halki gazete almaya kiskirtir.Onlarin öyle dümenleri vardirki kandirabilecekleri toplumlar icin.Örnegin halki Erdogani secmesi icin kim kandirdi dersiniz,bugün gazetelerin mansetlerinde kocaman puntolarla hep GÜL ismi geciyordu,sözüm ona haber yaziyorlardi ama Gül'ün propagandasinida yaparak.Zaten Gül yazisini gören halk merak edip gazeteyi alacaktir bu kadar basit bu is.Gülle ilgili ne yaziyorlardi?Onu anlatmaya gerek yok sadece Gülü Laik yapmislardi o haberlerde.gerisinide siz düsünün artik.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.