Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 18 yıl Admin Gözlerimi ekrandan zor aldım - kalbim hep oralarada dolaştı - ve sözlerimi geri almıyorum işte... Sizde almayın - öylece inat edin - inadım inat diyiverin - offfffffffffffffffffffff Sözleri: Sözlerimi Geri Alamam Sözlerimi geri alamam Yazdığımı yeniden yazamam, Çaldığımı baştan çalamam, Bir daha geri dönemem. Akıyorsa gözyaşım kurumasın, Coşup seven gönlümse durmasın, Dost bildik anılarım çağırmasın, Bir daha geri dönemem. Hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da Her nefes alışımız bayramdı. Bir umuttu yaşatan insanı. Aldım elime sazımı. Yine aşınca çayın suyu boyunu Belki yeniden karşıma çıkacaksın. Göz göze durup bakınca Göreceğiz, Neyiz ve nerelerdeyiz, Bilemiyoruz Şimdi.
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 18 yıl Peki Gözlerimi ekrandan zor aldım - kalbim hep oralarada dolaştı - ve sözlerimi geri almıyorum işte...Sizde almayın - öylece inat edin - inadım inat diyiverin - offfffffffffffffffffffff Sözleri: Sözlerimi Geri Alamam Sözlerimi geri alamam Yazdığımı yeniden yazamam, Çaldığımı baştan çalamam, Bir daha geri dönemem. . . inadim inat istenildigi gibi diyorum harika bir parca bu cok tesekkürler.. ve kita kita, zaman zaman, yukariya cikariyorum... bakalim inadin sonu ne olacak.... ama unutmayalim lütfen inadim inat diyiverin ..deniliyor benim sucum yok yani... Saygilar eh biraz da inat olsun.. Gözlerimi ekrandan zor aldım - kalbim hep oralarada dolaştı - ve sözlerimi geri almıyorum işte...Sizde almayın - öylece inat edin - inadım inat diyiverin - offfffffffffffffffffffff Sözleri: Sözlerimi Geri Alamam Sözlerimi geri alamam Yazdığımı yeniden yazamam, Çaldığımı baştan çalamam, Bir daha geri dönemem. Akıyorsa gözyaşım kurumasın, Coşup seven gönlümse durmasın, Dost bildik anılarım çağırmasın, Bir daha geri dönemem. inadım inat diyiverin...deniliyor Saygilar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.