Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl Admin Buz Devri 1 (2002) / Buz Devri -2 Erime Başlıyor (2006) Ice Age - Ice Age 2: The Meltdown Buz Devri 1 (2002) Acaba çocuklara veya bana buz devreni bundan daha iyi nasıl anlatabilrsiniz sorusu aklınıza geliyor ve cevabınızda bundan daha güzel kimse anlatamaz diyorsunuz. Seslendirenlere baktığınızda öncelikle kafanız karışıyor ve filmi izlerken kimin kim olduğu iddiasına giriyorsunuz. Küçük bir çocuğun kurtuluş öyküsü üzerine kurulan bu animasyon filmi herkesin izlemesi gereken küçük bir bilim dersine dönüşüyor ve güzelleşiyor... Mutlaka izleyin derim. Yönetmen: Chris Wedge, Carlos Saldanha Seslendirenler: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Goran Visnjic, Jack Black, Cedric the Entertainer, Stephen Root, Diedrich Bader, Alan Tudyk, Jane Krakowski, Lorri Bagley, Chris Wedge, Tara Strong With the impending ice age almost upon them, a mismatched trio of prehistoric critters find an orphaned human infant in this smash animated hit. Together, Manny the woolly mammoth (Ray Romano), Diego the saber-toothed tiger (Denis Leary) and Sid the giant sloth (John Leguizamo) become reluctant heroes and embark on an epic, hilarious journey to reunite the baby with his parents. Director: Chris Wedge, Carlos Saldanha Cast: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Goran Visnjic, Jack Black, Cedric the Entertainer, Stephen Root, Diedrich Bader, Alan Tudyk, Jane Krakowski, Lorri Bagley, Chris Wedge, Tara Strong Buz Devri -2 Erime Başlıyor (2006) Buz devri ve erime başlıyor ve erime başlangıcı ne demek öğreniyorsunuz. Birinicisi kadar güzel bir film. Hayvanların erime karşı hayvanların nasıl bir araya gelerek çare aradıkları üzerine kurulan bu animasyon kesinlikle çok güzel ve izlenmesi gereken bir yapıt... Kaçırmayın. Yönetmen: Carlos Saldanha, Seslendirenler: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Drea de Matteo, Queen Latifah Diego (voiced by Denis Leary), Manny (Ray Romano) and Sid (John Leguizamo) return in this sequel to the hit animated movie Ice Age. This time around, the deep freeze is over, and the ice-covered earth is starting to melt, which will destroy the trio's cherished valley. So, they must unite and warn all the other beasts about the desperate situation. Drea de Matteo and Queen Latifah also lend their voices. Carlos Saldanha directs. Director: Carlos Saldanha, Cast: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Drea de Matteo, Queen Latifah Not: Suheda'ya
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl Çizgi Filmlerin "Türkçe" seslendirilmesi bence sahip olduğumuz en güzel yeti... Bu kadar özgün ve bu kadar uygun bir dil var mıdır acaba dünyada... Çizgi Filmlerde Türkçeyi ve deyimleri, şarkıları öyle bir konduruyorlar ki, Gülmekten yerlere yatıyorum. Mesela Shrek 2'de Peri Anne "O Benim Dünyam"ı söylemişti, Ben yerlere yatmıştık gülmekten; Nasıl akıl etmişler diye... Buz Devri 1'de de "Yaylalar Yaylalar"ı söyletmişlerdi kuşlara... "Dünyanın sonu geldi; Buzullar buzullar..." Bu kadar kıvrak bir zeka olur mu yaa... Türkçe Dublaj Ölmesin...
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl Buz Devri 1 (2002)Acaba çocuklara veya bana buz devreni bundan daha iyi nasıl anlatabilrsiniz sorusu aklınıza geliyor ve cevabınızda bundan daha güzel kimse anlatamaz diyorsunuz. Seslendirenlere baktığınızda öncelikle kafanız karışıyor ve filmi izlerken kimin kim olduğu iddiasına giriyorsunuz. Küçük bir çocuğun kurtuluş öyküsü üzerine kurulan bu animasyon filmi herkesin izlemesi gereken küçük bir bilim dersine dönüşüyor ve güzelleşiyor... Mutlaka izleyin derim. Not: Suheda'ya Admiiiinnnn sen varya harikasıııınn... Nasıl mutlu oldum,çocuk gibi tekrar,tekrar izledim görüntüleri zaten birincisinin her karesini neredeyse ezbere bilirim. İzlediğim en güzel animasyondur Buz Devri 1 mutlaka izleyin özellikle çocuklara izletin... Manny (mamut) tembel Sid (bunun ne tür bir hayvan olduğunu çözemedim)kaplan Diego ve sincap Scrat,birlikte hareket etmenin önemini,bir amacın insana verdiği cesareti,dotluğun ve dayanışmanın güzelliğini ve sevginin nefreti nasıl yendiğini öyle güzel anlatıyor ki film küçükler kadar büyüklerinde ders alacağını sanıyorum..... Bir insan yavrusunu ailesine iade etmeye çalışan sid ve kandi ailesi insanlar tarafından avlanmış olduğu halde ona yardım eden bir mamut Manny ve onlara yol gösterme bahanesi ile aslında bebeği liderine yemek olarak götürme niyetinde ki ağır abimiz kaplan Diego,diğer tarafta tüm hayatını bir fındık tanesine adamış başına gelmeyen kalmayan sincap Scrat ünlü tiyatro sanatçılarının seslendirmesi ile mükemmel bir tad alarak izliyorsunuz.. Filmde benim favorim Sid s leri ş olarak telafuzu Manny'nin başına bela oluşu Diego ile olan diyalogları o kadar güzel bir karakter oluşturulmuş ki gülmekten katılıyorsunuz,bebeğin altını değiştirdiği sahne,gergedanların karahindibasını yiyip Manny'nin arkasına saklandığı sahne ooff o kadar çok varki...İzleyin beğenmezseniz gelin beni dövün... İkincisi süper.. Suheda mutlaka izlemelisin Canım benim izlemezmiyim hiç,vizyona girer,girmez gittim ama birincisi daha harika,sonuçta Admininde dediği gibi bilimsel bir ders aslında önce buz devri sonra küresel ısınma ile sular altında kalacak olan dünya... İkincisinde benim en çok sevdiğim sahneler iki keseli sıçanın Sid ve Diegoyu perişan edip Dieogunun "soran olursa elli yılanla savaştık hepside çıngıraklı idi dersin"dediği kısım var ya birde Sid'in Diegoya yüzme öğrettiği kısım vardı.. Çok güzel bir seri umarım devam eder...
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 17 yıl Bu sayfa hep önlerde olmalı çünkü önceki akşam hiç üşenmeden tekrar izledim.. Kendiniz mutsuzmu hissediyorsunuz alın size mutlu olmanın sırrı Buz Devri,atın DVD ye yanınıza bir iki ufaklık alınki onların o tatlı kahkahaları size hayat versin..(gerçekten çocukların gülmesi müthiş bir terapi) Tadını çıkarın..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.