Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Dünyaya geldiğin bu özel günü kutluyorum canımın içi :clover: nice mutlu senelere inşallah..

güzellikler,mutluluklar herşey dilerim seninle olur.sen benim için çok değerlisin ve hep öyle olacaksın.

bugünü diğer günlerden güzel yapan tek şey senin dünyaya geldiğin gün olması.Taş Yüreklimin doğduğu gün :wub: nice yıllara canımın en tatlı yeri... :hug:

pasta yok diye üzülme olurmu,yapamıyorumda :D:blushing:

Gönderi tarihi:

doğum günün kutlu olsun taş yürekli :kek: iyiki doğdun :gul::gul::hediye::sorcerer:

Gönderi tarihi:
Dünyaya geldiğin bu özel günü kutluyorum canımın içi :clover: nice mutlu senelere inşallah..

güzellikler,mutluluklar herşey dilerim seninle olur.sen benim için çok değerlisin ve hep öyle olacaksın.

bugünü diğer günlerden güzel yapan tek şey senin dünyaya geldiğin gün olması.Taş Yüreklimin doğduğu gün :wub: nice yıllara canımın en tatlı yeri... :hug:

pasta yok diye üzülme olurmu,yapamıyorumda :D:blushing:

teşekkür ederim canımın istanbul köşesi :wub: nice mutlu yıllara hep birlikte inşallah ;)

Gönderi tarihi:

Doğum günün kutlu olsun.. Sevdiklerinle beraber nice senelere.. :clover:

Beceriksis Güsel :P

pasta3okns8.jpg

Gönderi tarihi:
Doğum günün kutlu olsun.. Sevdiklerinle beraber nice senelere.. :clover:

Beceriksis Güsel :P

pasta3okns8.jpg

teşekkürler NATALIA :clover: pasta güzelmiş ;)

Gönderi tarihi:

Hemşerim doğum günün kutlu olsun ALLAH sevdiklerinle huzurlu bir hayat geçirmeni nasip etsin...

Gönderi tarihi:

Sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı yıllara toprağım

7634IMG_5716.jpg

Gönderi tarihi:

dogum gunun kutlu olsun hayat boyu mutlu olasın :)

Gönderi tarihi:

doğum günün kutlu olsun :clover:

Gönderi tarihi:

doğum günün kutlu olsun,nica güzel seneler :hug::clover::w00t:

Gönderi tarihi:
Hemşerim doğum günün kutlu olsun ALLAH sevdiklerinle huzurlu bir hayat geçirmeni nasip etsin...

cümlemize toprağım amin :clover:;) sen nerelerdesin yav raslaşamıyoruz buaralar ;)

Gönderi tarihi:
Sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı yıllara toprağım

7634IMG_5716.jpg

teşekkürler toprağım sevgiler saygılar allah razı olsun :clover:

Gönderi tarihi:

nice mutlu yıllara.. :)

Gönderi tarihi:
dogum gunun kutlu olsun hayat boyu mutlu olasın :)

öyle kuru kuru kabul etmiyorum hane rakı hane visky :P hep beraber mutlu olalım kardeş sağolasın :clover:

Gönderi tarihi:
doğum günün kutlu olsun,nica güzel seneler :hug::clover::w00t:

acı çekmeye alışık ablacım özletiyorsun kendini :) teşekkür ederim güzel dilekler için ;):clover:

Gönderi tarihi:
dogum gunun kutlu olsun

teşekkür ederim hemfikirdaşım :clover:

seni çıkarabilmekte zorlaşmaya başladı he ;)

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

taş yüreğinin altında yufka gibi bir yürek yatan adam :) biraz geç kaldım ama doğum günün kutlu olsun :sorcerer: sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice senelere inşallah ;):clover:

Gönderi tarihi:

40 a merdıven dayadın hadiii :P en güzel yılları sevdiğinle beraber geçirmen dileğiyle,seni seviyorum hemşom :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.