Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl Admin Yeni Başlayanlar için Puccini (2006) Puccini for Beginners Elizabeth Reaser'ın bütün filmlerini izlemişimdir heralde! Bu kadının doğallığı beni kendine bağlıyor ve gözlerindeki o anlam yükü sanki yaşamın içinde başka bir yaşam yakalıyormuşsunuz hissine kaptırıyor sizi. Herneyse komedi türünde çekilmiş ama aslında bir drama olan film inanılmaz güzel. İnsan ilişkilerine cinsellik ve farklı tercihler penceresinden bakan yönetmen ikili ilişkiler ve cinsel tercihler demiş ve filmde Lezbiyen ama hala kafasındaki düşünceleri netleştirememiş bir tipi oynayan Allegra (Elizabeth Reaser) ise kendi tarzını size kabul ettirecek bir rol oynamış. Allegra kız arkadaşından ayrıldıktan sonra bir boşluğa düşecek ve neden yalnız olduğunu sorgulamaya başlayacaktır aynı zamanda karşı cinsten Felsefe okuyan Philip (Justin Kirk) le tanışacak ve hoşlanacaktır aynı zamanda da yeni arayışlarından vazgeçmeyecek ve bir kız arkadaşda bulacaktır. Tabiki küçük kasaba olan New York'ta bula bula Philip'in eski kız arkadaşına toslayacak ve böylece olaylar gelişecektir. Filmin güzelliği sesli düşünce dediğimiz yönetmenin tipleri sesli konuşturması ve tartışma yaratacak şeylerin açıkça söylenmesi diyebilirim... Ve filmin sonunda söylediği ve yazarını yanlış bildiği şiir... offf offff "The Heart is the Capital of the Mind - Emily Dickinson The Heart is the Capital of the Mind-The Mind is a single State-The Heart and the Mind together make A single Continent" "Kalp aklın başşehridir - Akıl bir eyalettir - Kalp ve Akıl bir araya geldiğinde bir kıta oluştururlar." Yönetmen: Maria Maggenti Oyuncular: Justin Kirk, Gretchen Mol, Julianne Nicholson, Elizabeth Reaser In this love-crazed comedy, commitment phobic Allegra (Elizabeth Reaser) is recovering from a breakup with her girlfriend but begins questioning her sexuality and sanity when she falls for a member of the opposite sex. Philip (Justin Kirk) is the tidy professor who romances the ambivalent Allegra while she also pursues Grace (Gretchen Mol), a straight, recently single woman. Director Maria Maggenti is the force behind this snappy screwball romp. Director: Maria Maggenti Cast: Justin Kirk, Gretchen Mol, Julianne Nicholson, Elizabeth Reaser
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl Sayın Admin... Gerçekten tam da benlik bir filmmiş... Mutlaka bulup izleyeceğim... Sanıyorum ki Lezbiyen kadının karmaşası anlatılıyor... "Neyim Ben?"i sorguluyor... Bu gibi filmler zaten tarzımdır... Ayrıca Şiirde müthişmiş hakikaten...
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Admin Sayın Admin...Gerçekten tam da benlik bir filmmiş... Mutlaka bulup izleyeceğim... Sanıyorum ki Lezbiyen kadının karmaşası anlatılıyor... "Neyim Ben?"i sorguluyor... Bu gibi filmler zaten tarzımdır... Ayrıca Şiirde müthişmiş hakikaten... Hiç kaçırma derim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.