Φ yesilsu Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 hemende yanlış anlamışsın .. okunuyodu orasıda noktalamışlar hani tımarhanede yatarlar falan onlardan yazoyodu kıs yanlış anlama allahım y a valla tek sensin yanlış anlayan Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 hemende yanlış anlamışsın .. okunuyodu orasıda noktalamışlar hani tımarhanede yatarlar falan onlardan yazoyodu kıs yanlış anlama allahım y a valla tek sensin yanlış anlayan Yoo ben yanlış fln anlamadım..orası noktalanmadan önce görmüş ve de gülmüştüm Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 haa bende yanlış anladın sandım ya Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 kızların alıştığı klasik bir erkek tipi var. daha tanışmadan yazan, tanıştıktan sonra da kene gibi yapışan ,sürekli pişmiş kelle gibi gülen ve mide bulandırıcılık derecesinde iltifat eden,tombaladan ne çıkarsa hesabı aynı anda 30 kişiye yazan bi tip .. tam bi ..........ve hoşlandığım kızları hep onlara kaptırmışımdır.hiç onları sevmiyoruz demeyin tapıyosunuz. ..hiç o adam değilim.çoğuyla hoşlanıırm hiç tanışamam. çünkü karşı taraf bana karşı hep buz adamdır hiç bi elektirk hissetmem.benim doğal halim çok soğuk bi tip..karşı tarafı çok isteksiz görünce ben de hi,ç bişey yapmam ve hoşlandığım kızları bırak tavlamayı çoğuyla tanışamam bile.kendim olduğum için hep kaybediyorum ben.bence kadın kendi olan adamı eleme yaparken zorlanmamak için istiyor.kendimiz olmamız değil, onların istediği adam kriterlerine uymamız gerekiyor.tesadüfen hanfedindinin kriterlerine uymuyorsan istediğin kadar ediz hun ol.seni abi gibi görüyorum ,ay sevgilime anlatamadığım şeyelri sana anlatıyorum ayol der. Evet çoğu kızlar bunu istemiş olabilir ama hepsini aynı kefeye koymamak lazım dimi ,hatta aynı kefeye koyup yeşilsuyunda üzerine gitmemek lazım dimi taunus , sende o kızların o erkeklerden hoşlandığını bile bile niye üzerlerine gitmemen gerekir GİTMİYCEKSİN öyle kızlar eglenilecek olabileceğini görmen lazım ve pencereni açınca direk bir yere odaklanmıycaksın siz erkelerin tek zaafı ve kayıbı %100 güzelliğe endekslenmiş olmanızdır ve karşınızdakini %100 yüz doğru insan olduğunu düşünmenizdir sonra yanılmanızdır o büyüye o kadar çok kapılıyorsunuzki sizin dibinizdeki insannları görmüyorsunuz buna %90 dahil sözlümde beraber yakınınızdaki insanları görmüyorsunuz ...kızlarda da en büyük hata paraya ,pula,yakışıklılığa kapılıp kalıbına göre insanları seçmemiş olmalarıdır bu bir insanda bence en büyük eksikliktir insanları tanıyamıyorlar sonrada üzülüyorlar ,ağlıyor sızlıyorlar o yüzden ilk önce insan kendi olmalı doğal olmalı İNSAN olmalı tercih edilir edilmez orası tartışılır 3 kişinin beyenmediğini 5 kişi beyenmiycek diye bir şeyde yok dimi ama şuda bir gerçek derlerya eskiden kalma bir söz her kör topalın bir alıcısı vardır diye çıok doru , sen kendin ol gerisini bırak onlar düşünsün....senide çok sevecek hoşlanıcak insanlar çıkıcaktır sevgilis olduğu halde bile üzerine geliyorlarsa hiçde donuk değilsin demekki öle deilmi diyorsunya kız msn her akşam yazabiliyor yazıyor demekki birilerininde ilgisini çekebiliyorsun kötümser bakma bewnce ... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 şimdi taunasa ben yazmıştımya en fazla reddedilirsin diye ..sen daha yeni tanımışsın o insanı ve reddedilsende fazla takmaman lazım ..ama ben senin gibi değilim.. özellikle sevgili manyağı değilim anladınmı taunas... julyana ; sen çok haklı konuşuyosun taunas beni anlamadan üzerime geliyo bu yaptığı çok sinirime dokunuyo..yani şimdi ağzımdan kötü bişi çıksa benim ,için kötü olucak ben bu yüzden bu çocuğa yazmak istemiyorum bi derdin varsa taunas benle ÖM at bana daha rahat konuşuruz ok.. ben sıkmıyorsam canımı, senin sıkmaya hakkın yok taunas Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 yeşilsu senın için gerçekten çok zor bı durum,ama şunu bılmelısınkı her zaman beterın beterı vardır..senın için sadece bıraz zaman gerekıyo kendını okadar sıkmana gerek yok sadece bıraz zaman ..belkıde bu daha hayırlıdır senın için bunu bılemezsın ..ya ewlenıp 2 yıl sonra yarılsaydınız yanı onu tanıdıktak sonra ozaman dahamı ıyı olurdu ozaman daha fazla acı çekerdın ..bunun için kendını fazla yıpratma her şeyı zamana bırak..emınım bıtecektır zor olur ama ınan bıtmez deil... bır hıkaye sana,,, haylaz bır oğlu olan bır baba varmış..bu babanın oğlu her gun ınsanlarla kavga edermiş ve kımsenın sözunu dınlemezmiş.bır gun babası oğlundan bır şey yapmasını ıstemış ve oğlu bunu kabul etmiş.babanın ısteği şuymuş..50cm karelık bır tahta vermiş. ve kavga ettiği herkes için bu tahtaya bır civi çakmasını istemış.gun gelmiş tahtada çivi çakacak yer kalmamış.çocuk bır an ben ne yapıyorum dıye duşunmuş ve artık kavga etmıyormuş.babasına gelerek artık kavga etmedığını sölemış.ve babasıda ondan kavga etmediği her gun için bır çivi çıkarmasını ıstemış.en sonunda tahtada çivi kalmamış,ve çocuk gururlu bır şekılde tahtayı alarak babasına getırmış! baba bak tahtada çivi kalmadı demiş.babasıda ona tahtada çivi yok ama İZLERİ DURUYOR demiş..bu hıkaye her ınsanın başına gelir ama o farklı şekıllerde gelir ama bakış açılarına gore değişir önemli olan bu olayları diğer ınsanlara yansıtmamaktır...ve bunları dunyanın sonu olarak düşünmemektır.çivilerin izi kaybolmayacaktır.ama önemli olan o çivileri tahtayı kırmadan çıkarmaktır...saygılarımla....... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 anlattığın hikaye için sana teşekkür ederim ..dediğin gibi tahtada çivilerin izi duruyo hala.. ama yaşanılanlar okadar zor ki anlatamam sana. sen beni tanıyorsun biraz kenan aslında kafama takmamaya çalışsamda olmuyor herzaman kafamın bi köşesinde bu sorunlar, çıkarıp atması kolay olmuyo.. ben duygusal bi insanım ve o olmayınca ister istemez dünyanın sonu sanıyorum bu düşüncelerimi bazen yensemde yine olmuyor.. ama düzeleceğime inanıyorum er yada geç biticek ve ben ilerde çok mutlu olacağımıda biliyorum Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 şimdi taunasa ben yazmıştımya en fazla reddedilirsin diye ..sen daha yeni tanımışsın o insanı ve reddedilsende fazla takmaman lazım ..ama ben senin gibi değilim.. özellikle sevgili manyağı değilim anladınmı taunas... julyana ; sen çok haklı konuşuyosun taunas beni anlamadan üzerime geliyo bu yaptığı çok sinirime dokunuyo..yani şimdi ağzımdan kötü bişi çıksa benim ,için kötü olucak ben bu yüzden bu çocuğa yazmak istemiyorum bi derdin varsa taunas benle ÖM at bana daha rahat konuşuruz ok.. ben sıkmıyorsam canımı, senin sıkmaya hakkın yok taunas Güzelim boşver sen onu sen kendi doğrularından emin ol herkez olaylara onun gibi bakacak die bişiy yok ,,,,herkezin bakış açısı farklı onun için canını sıkımana gerek yok o kendince doğruyu söylüyor herkezin doğrusu kendine yanlışıda boşver iii ol tamammı sen bana ö.m at bakayım niye ablanın sözünü dinlemiyorsun Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 yeşilsu senın için gerçekten çok zor bı durum,ama şunu bılmelısınkı her zaman beterın beterı vardır..senın için sadece bıraz zaman gerekıyo kendını okadar sıkmana gerek yok sadece bıraz zaman ..belkıde bu daha hayırlıdır senın için bunu bılemezsın ..ya ewlenıp 2 yıl sonra yarılsaydınız yanı onu tanıdıktak sonra ozaman dahamı ıyı olurdu ozaman daha fazla acı çekerdın ..bunun için kendını fazla yıpratma her şeyı zamana bırak..emınım bıtecektır zor olur ama ınan bıtmez deil... bır hıkaye sana,,, haylaz bır oğlu olan bır baba varmış..bu babanın oğlu her gun ınsanlarla kavga edermiş ve kımsenın sözunu dınlemezmiş.bır gun babası oğlundan bır şey yapmasını ıstemış ve oğlu bunu kabul etmiş.babanın ısteği şuymuş..50cm karelık bır tahta vermiş. ve kavga ettiği herkes için bu tahtaya bır civi çakmasını istemış.gun gelmiş tahtada çivi çakacak yer kalmamış.çocuk bır an ben ne yapıyorum dıye duşunmuş ve artık kavga etmıyormuş.babasına gelerek artık kavga etmedığını sölemış.ve babasıda ondan kavga etmediği her gun için bır çivi çıkarmasını ıstemış.en sonunda tahtada çivi kalmamış,ve çocuk gururlu bır şekılde tahtayı alarak babasına getırmış! baba bak tahtada çivi kalmadı demiş.babasıda ona tahtada çivi yok ama İZLERİ DURUYOR demiş..bu hıkaye her ınsanın başına gelir ama o farklı şekıllerde gelir ama bakış açılarına gore değişir önemli olan bu olayları diğer ınsanlara yansıtmamaktır...ve bunları dunyanın sonu olarak düşünmemektır.çivilerin izi kaybolmayacaktır.ama önemli olan o çivileri tahtayı kırmadan çıkarmaktır...saygılarımla....... aslında o kadar güzel bir örnek vermişsinizki çok doğru bu sözleri banada çok söylerlerdi beni kimse niye anlamıyor diye başlardım zırlamaya ama gördümki bu örnekle dahada bir güzel pekişmiş ..... teşekkürler .... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 aslında o kadar güzel bir örnek vermişsinizki çok doğru bu sözleri banada çok söylerlerdi beni kimse niye anlamıyor diye başlardım zırlamaya ama gördümki bu örnekle dahada bir güzel pekişmiş .....teşekkürler .... konu nereye taşınmış ama .. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 evet maalesef taunas yüzünden Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 bunun erkeği yada hatunu die ayırmak yanlış bence... insan seviyorsa edebilir evlilik teklifi eşit değilmiyiz ama ben her zaman şunu bilir şunu sölerim.. evlilik öncesi olan her ne varsa iki taraf içinde zararın neresinden dönersen kardır meselesidir.. çünkü tanımamışsın ki bu duruma düşmüşün, eğer tanımış olsaydın zaten bunlar başına gelmezdi.. ama ne olur ayrılırsın biter sonuçta bağlayıcı birşey yok.. ama evli olmuş olsan yada daha başka çocuk mesela yada yıllar geçmiş o zaman iz kalır insanda bence çivi çivi söker die boşuna dememişler Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 yeşilsum ben bıraktığımdan beri baya yol kat etmişsin...bence yavaş yavaş unutacaksın.buda senin için deişik bi anı olarak kalacak.hem zaman geçtikçe bize acı veren nice şeye sonradan gülmüyormuyuz?zaten arkadaşlar sana gereken yorumu yapmışlar.da bi arkadaş var burda baya bi muhalefet.çözemedim bu ezikliğin sırrını çok darbe almış da hırsını başkasından niye çıkarmaya çalışmış onu çözemedim .neyse yha sen takma kimseyi.bence seni çok güzel şeyler beklio.bak benim 6. hissim kuvvetlidir. Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 konu nereye taşınmış ama .. evet sana soralım nereye Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Evet çoğu kızlar bunu istemiş olabilir ama hepsini aynı kefeye koymamak lazım dimi ,hatta aynı kefeye koyup yeşilsuyunda üzerine gitmemek lazım dimi taunus , sende o kızların o erkeklerden hoşlandığını bile bile niye üzerlerine gitmemen gerekir GİTMİYCEKSİN öyle kızlar eglenilecek olabileceğini görmen lazım ve pencereni açınca direk bir yere odaklanmıycaksın siz erkelerin tek zaafı ve kayıbı %100 güzelliğe endekslenmiş olmanızdır ve karşınızdakini %100 yüz doğru insan olduğunu düşünmenizdir sonra yanılmanızdır o büyüye o kadar çok kapılıyorsunuzki sizin dibinizdeki insannları görmüyorsunuz buna %90 dahil sözlümde beraber yakınınızdaki insanları görmüyorsunuz ...kızlarda da en büyük hata paraya ,pula,yakışıklılığa kapılıp kalıbına göre insanları seçmemiş olmalarıdır bu bir insanda bence en büyük eksikliktir insanları tanıyamıyorlar sonrada üzülüyorlar ,ağlıyor sızlıyorlar o yüzden ilk önce insan kendi olmalı doğal olmalı İNSAN olmalı tercih edilir edilmez orası tartışılır 3 kişinin beyenmediğini 5 kişi beyenmiycek diye bir şeyde yok dimi ama şuda bir gerçek derlerya eskiden kalma bir söz her kör topalın bir alıcısı vardır diye çıok doru , sen kendin ol gerisini bırak onlar düşünsün....senide çok sevecek hoşlanıcak insanlar çıkıcaktır sevgilis olduğu halde bile üzerine geliyorlarsa hiçde donuk değilsin demekki öle deilmi diyorsunya kız msn her akşam yazabiliyor yazıyor demekki birilerininde ilgisini çekebiliyorsun kötümser bakma bewnce ... çok güzel özetlemişsiniz, tebrik ederim, saygılar Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 çok güzel özetlemişsiniz, tebrik ederim, saygılar rica ederim , kabullenmesekte çogu zaman bunlar acı GERÇEKLER .... Taunus herkezi aynı kefeye koyuyor hata bencew Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 bunun erkeği yada hatunu die ayırmak yanlış bence... insan seviyorsa edebilir evlilik teklifi eşit değilmiyiz ama ben her zaman şunu bilir şunu sölerim.. evlilik öncesi olan her ne varsa iki taraf içinde zararın neresinden dönersen kardır meselesidir.. çünkü tanımamışsın ki bu duruma düşmüşün, eğer tanımış olsaydın zaten bunlar başına gelmezdi.. ama ne olur ayrılırsın biter sonuçta bağlayıcı birşey yok.. ama evli olmuş olsan yada daha başka çocuk mesela yada yıllar geçmiş o zaman iz kalır insanda bence çivi çivi söker die boşuna dememişler egso cum tabiki yanlış buyüzden evlenme teklifini ben yaptınm ama maalesef ki olmadı...evet dediğin gibi çivi çiviyi sökecek yeşilsum ben bıraktığımdan beri baya yol kat etmişsin...bence yavaş yavaş unutacaksın.buda senin için deişik bi anı olarak kalacak.hem zaman geçtikçe bize acı veren nice şeye sonradan gülmüyormuyuz?zaten arkadaşlar sana gereken yorumu yapmışlar.da bi arkadaş var burda baya bi muhalefet.çözemedim bu ezikliğin sırrını çok darbe almış da hırsını başkasından niye çıkarmaya çalışmış onu çözemedim .neyse yha sen takma kimseyi.bence seni çok güzel şeyler beklio.bak benim 6. hissim kuvvetlidir. teşekkür ederim umarım haklısındır elfrencim Alıntı
Φ anaksasis Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 merhaba yeşilsu çoktandır foruma giremiyorum işlerimin yoğunluğu malum gülgüzeli sen reddeilecek bir insanmısın o arkadaş senin kıymetini bilememiş,her zaman şöyle bir gerçek vardır var olanın nazarımızda hiç bir kıymeti yoktur lakin iş onu yitirmeye gelince anlarız asıl kıymetini emin ol biraz sabır gösterirsen o da senin bu büyüklüğünü anlıycak eee hiç bir bayan kolay kolay evlenme teklifi etmez arkadaş tavsiyelirine uy bence hepsi çok güzel yanında olduğunu belirtmiş bi ben kalmıştım ben de geldim tamolduk hoşçakal saygıyla Nehir.... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 canımsın ya seni seviyorum nehirimm... işlerinin yoğun olduğunu biliyorum tabi ama bana hiç zaman ayırmıyorsun konuşamıyoruz..neyse ben reddedilecek bi insan değilim ama bak reddedildim seni seviyorum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.