Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

yeşilsu cum

bak benim de eski erkek arkadasımla 4 sene cıkmıstım

artık evlenmemız gerekır dıye düşünüyrdum ben de evl teklıf ettım :wub: aynı oldu

o da kabul etmedı sana yapılan gıbı

sonra bıraz daha sürdü yıne kabul etmedı sonra ne oldu ayrıldık

üstüne kaç sene gectı unuttum sayılır

yani inanki tam unutulmuyor onu bil ama o su an cektıgın acıyı da ılerde cekmıyorsun azalıyor o duygu

30 yasına kadar dedıklerı gıbı daha sen neleeeer göreceksın bunun kısa sürelısını belkı bır daha yasarsın bıle

demedı deme.

hayat ınsanlar ıcın

• Cevaplar 68
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
haklısın melisko ama zoruma gitti sadece onca yıldan sonra ben nasıl bir başkasıyla evlenirim yada ne bilim yapamam

çok seviyorum ama olmuyoo :(

:) olcak işte

öle bi unutucan ki ilerde o gelse sana ulen dicen ne yapsam acaba koca olur mu bundan diycen

:) cok ılgınc gelıyo sımdı sana bu dedıgım ama düşün işte

ben aynısını yasadım senden 1 sene daha uzun sürdü aynı sekılde kostum kostum pesınden köpek ettı benı resmen

tum aılem bızı evlencek bılıyodu ama bıttı

agladım agladım agladım bagardım durduk yerde sureklı agladım

2 sene gectı tertemız ...

zaman herseyın ılacıymıs derler ya ona ılac olamaz sanırsın öle bı gecıyo kı anlayamassın bıle

gecıcek ve sen sasıracaksın yaa bundan ıyı adamlar var hayret dıycen :)

ınanmıyosun ama dıyeceksın bunu ve o sana gerı dönmeyecek onu cıkar aklından

belkı yıllar sonra bana döndugu gıbı sana da gelır 2 sene gectı... ama ben kabul etmedım büyüklüğe bak

sen de görcen yaşıycan o büyüklüğü :wub: innnşalllahh tatlım

Gönderi tarihi:

çerez çimen ...hım güzel bi deyim hoşuma gitti. kesin kullanıırm ben bunu. şarküteri reyonu gibi bişey heralde bu.

yok be ne kızıcam. biz çerez çimenlik duygusunu kendimizi bildik bileli hissederiz, alışkın olduğumuz bişey.

pringles da güzel cipstir haa favorim. rufflers de 2. gelir.tuborgla iyi gider.

Gönderi tarihi:
ben de 100 kişiden hoşlanıyorum red edilip ***** olmayayaım diye 98 ini unutmak zorunda kalıyorum 2 tanesiyle güç bela konuşuyorum.onunda biri kesin red eder.. hep biz mi sevdiğimizi unutmak zorunda kalıcaz.biraz da siz sevdiğinizi unutmak zorunda kalın,

ne yani noolmuş hep biz mi *****l olucaz biraz da siz ***** olun..

seninle niye dalga geçeyim. hiç de dalga geçmiyorum.red edilmek çok onur kırıcı.hayat çok acımasız.biz 30 yaşına gelene kadar 30 kere yaşıyoruz bunu ve her defasında da karşı tarafın tercihelrine saygı duymak zorunda kalıyoruz.

noolmuş yani.kimse seninle evlenmek zorunda değil.sen de karşı tarafın tercihlerine saygı duymak zorundasın.

ama siz haftada 4 kişiden ilgi görüyosunuz. 2 günde unutursunuz.red edilince biizm gibi 1 yıl kimse suratına bakmasa nasıl unuturdun acaba.kızısınız yiyin için halinize şükredin.

Ya Taunus...

Niye bu kadar ümitsizsin be arkadaşım?

Bak hayat çizgilerle dolu...

Grid çizgilerimiz var tamam mı?

Sadece ne kadar büyük olduğunu bilmiyoruz ve diğer çizgilerin farkına o yüzden varamıyoruz.

Bir çizgiyi bitirebildiğinde, diğerlerini görmek o kadar kolay ki!

Hatta sen onları değil, onlar seni görüyor...

Merak etme kimse için "Silik" birisi değilsin, eminim...

Çünkü bir tek sen değil, hiç kimse öyle değil...

Sen hayatında bir şeylere nokta koyabilmeyi öğrendiğinde,

Etrafındaki güzellikleri öyle bir net görebiliyorsun ki...

Onlarda seni görüyor ve daha da netleşiyorsun, emin ol...

Varsa oynadığın bir oyun,

Zamanı gelene kadar keyfini çıkara çıkara oyna...

Zamanı geldiğinde noktanı koy gitsin.

Ha yoksa eğer, bir an önce aş kendini...

Herşey çok güzel oluyor, merak etme...

Gönderi tarihi:

taunas

gerçekten senin sorunların var neden kendini hala aşamıyorsun? benim peşimde 100 kişi koşsa nolur yani bununla övünmemmi lazım yani herkes bir değil tamam övünenlerde var ama ben bu ilişkşiyi 2 kişinin ilgisiyle unutacak bir insan değilim unutamam. benim onunla yaşadıklarımı sen kimseyle yaşayamazsın..biz seviyorduk ki ben hala seviyorum.. ama sen yanlış düşünüyorsun ve ben senin şu saçma laflarını okuyunca iyice sinirleniyorum..belki hayatta gerçekten kızlardan ilgi görmemiş olabilirsin ama bu sana benim ilişkime 'ohh dermiş gibi ''konuşma hakkını vermiyor...

diğer yazılarında sana yazdım aş kendini diye ama sen hala olduğun yerdesin ve bir adım bile ilerleyememişsin

ı'm sorry!

Gönderi tarihi:
ya anlamıyorum neden hep bu tür insanlar beni bulur ve bana acı çektirir

bu sorunun cevabı çok basit.ediz hunları sıkıcı bulup, inanılmaz zorluklar çıkardığınız için , onları ezim ezim ezdiğiniz %90 oranında red ettiğiniz için

ve mehmet ali erbilleri heyecan verici ve eğlenceli bulup tepenize çıkardığınız için bunları yaşıyosunuz genel olarak.

erkeklerin seçme özgürlükleri olmadığı için içlerine hiç sinmese de bulduklarına razı olmak zorunda kalmaları da bi etken.adam zamanında razı olmuş. ama içine sinmemiş ki evlenmek istememiş.gerçek bu.

Gönderi tarihi:
taunas

gerçekten senin sorunların var neden kendini hala aşamıyorsun? benim peşimde 100 kişi koşsa nolur yani bununla övünmemmi lazım yani herkes bir değil tamam övünenlerde var ama ben bu ilişkşiyi 2 kişinin ilgisiyle unutacak bir insan değilim unutamam. benim onunla yaşadıklarımı sen kimseyle yaşayamazsın..biz seviyorduk ki ben hala seviyorum.. ama sen yanlış düşünüyorsun ve ben senin şu saçma laflarını okuyunca iyice sinirleniyorum..belki hayatta gerçekten kızlardan ilgi görmemiş olabilirsin ama bu sana benim ilişkime 'ohh dermiş gibi ''konuşma hakkını vermiyor...

diğer yazılarında sana yazdım aş kendini diye ama sen hala olduğun yerdesin ve bir adım bile ilerleyememişsin

ı'm sorry!

benim sorunum kırk yılın başı birinden hoşlandığım zaman %96 ihtimalle erkek arkadaşı çıkması,

çıkmadığı zaman ise kalan %4 lük kesimin %50 ihtimalle red etmesi.yani kırk yılın başı birinden hoşlandığımda çıkma ihtimalimin %2 olması.

. bundan gerçekten çok sıkıldım.hayatımız daha. güçlü daha çekici, daha hoş bi adam olmaya çabalayarak geçti.ama kendi olma keyfii yaşayamadık.çünkü kendim olduğumda hiç bi zaman olduğum gibi kabul edilmedim.

peşimde 100 koşsa ne olur ne demek ya.

100 tane alternatifin olur.oooo piti piiiiitiiiii karamela sepeti,trazi lastik cimnastik der içlerinden beğendiğin birini seçersin nooluru mu var.siz peşinizde hiç kimse olmasaydı ölürdünüz heralde.

Gönderi tarihi:
benim sorunum kırk yılın başı birinden hoşlandığım zaman %96 ihtimalle erkek arkadaşı çıkması,

çıkmadığı zaman ise kalan %4 lük kesimin %50 ihtimalle red etmesi.yani kırk yılın başı birinden hoşlandığımda çıkma ihtimalimin %2 olması.

. bundan gerçekten çok sıkıldım.hayatımız daha. güçlü daha çekici, daha hoş bi adam olmaya çabalayarak geçti.ama kendi olma keyfii yaşayamadık.çünkü kendim olduğumda hiç bi zaman olduğum gibi kabul edilmedim.

100 tane alternatifin olur.oooo piti piiiiitiiiii karamela sepeti,trazi lastik cimnastik der içlerinden beğendiğin birini seçersin nooluru mu var.siz peşinizde hiç kimse olmasaydı ölürdünüz heralde.

Taunus var ya alemsin yaa...

Beni güldürdün ya daha ne diyim...

Bak öyle özellikle birini aramıcaksın ben sana söyleyeyim.

Hiç ummadığın bir anda,

Hiç ummadığın bir yerde çıkıveriyor karşına...

Ama şu olayı orantılara vurman hakikaten çok güzeldi...

Bak söyleyeyim evli olana bile rastlarsın, unutma...

Daha beterlerine rastlama derim ben...

Ayı-Çıtır olayı abicim bu olay...

Çözdün mü gerisi gelir,

Sen hiç merak etme...

Gönderi tarihi:

Taunus var ya alemsin yaa...

Beni güldürdün ya daha ne diyim...

Bak öyle özellikle birini aramıcaksın ben sana söyleyeyim.

Hiç ummadığın bir anda,

Hiç ummadığın bir yerde çıkıveriyor karşına...

Ama şu olayı orantılara vurman hakikaten çok güzeldi...

Bak söyleyeyim evli olana bile rastlarsın, unutma...

Daha beterlerine rastlama derim ben...

Ayı-Çıtır olayı abicim bu olay...

Çözdün mü gerisi gelir,

Sen hiç merak etme...

ya hocam verdiğim oranlar doğru mu yanlış mı. bence doğru.şansımız her zaman % 2.

evet ummadığım anda ummadığım biri çıkıyor ama ben sevgilisi var mı yok mu, bendne hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu anlayamadan uçup gidiyor.tesadüfen bazısı da insaflı çıkıyor. benim vecihi olduğumu anlayıp üzerime geliyorlar, allah razı olsun ,

ama genelde hep aşık olabileceğim tipler üstüme gelse de hp sevgilileri nişanlıları falan çıkar.ya madem sevgilin var üzerime niye geliyosun, madem üzerime geliyosun, niye hala sevgilin var!

ayı çıtır olayını nasıl çözücem ya.

Gönderi tarihi:

taunus, aslında her nekadar ilişkiler için genelleme yapılamazsa da söylediklerinde çok da haksız değilsin, seni anlıyorum, senin de benim gibi tutkulu bir insan olduğunu ortaya çıkarmış bulunuyorum, çünkü ben de bazen birisini ilk gördüğümde birden öyle hayaller kuruyorum ama bazen de bakıyorum ki iyi ki diyorum ilişkiyi ilerletmemişim, bana göre değilmiş diyorum, her zaman kafandaki gibi gelişmiyor olaylar, ama keşke ilk kez görüp aşık olduğumuz kız da bize aşık olsa hemen de şu iş biraz kolay olda değil mi, ama belki de olmamasının da bir anlamı var, hayat akıp giderken daha karşımıza çok şey çıkacak, benim de bu işten umutsuz olduğum bir dönem oldu, oynanan bazı oyunlar ortada onlarda haklısın, ama biraz da kendimize bakmalıyız, bence senin düşüncelerin seni geriye götürmez hatta ileriye bile götürebilir, en azından kafa yoruyorsun, ben de kadın erkek ilişkilerini kolay zannederdim ama öyle değil ne yazık ki, ayrıca birlikte olacağın kişinin kafasından ne geçtiğini asla bilemezsin, bence bu işin zor olduğunu kabul edip öyle üzerine git, sen galiba biraz kolaycılığa kaçıyorsun, belki de bu şekilde engelleri aşıp sevdiğin kıza kendini daha iyi anlatabilirsin, ben de seninle benzer düünüyordum bir ara, ama sonra yaptığım hatayı anladım, yazdıklarını okuyorum, sana biraz hak veriyorum, ama sen de onlara hak ver biraz, insan karmaşıktır, hayat gibi, ama olmayacak şey değil, hadi kendine iyi bak dostum...

Gönderi tarihi:
taunus, aslında her nekadar ilişkiler için genelleme yapılamazsa da söylediklerinde çok da haksız değilsin, seni anlıyorum, senin de benim gibi tutkulu bir insan olduğunu ortaya çıkarmış bulunuyorum, çünkü ben de bazen birisini ilk gördüğümde birden öyle hayaller kuruyorum ama bazen de bakıyorum ki iyi ki diyorum ilişkiyi ilerletmemişim, bana göre değilmiş diyorum, her zaman kafandaki gibi gelişmiyor olaylar, ama keşke ilk kez görüp aşık olduğumuz kız da bize aşık olsa hemen de şu iş biraz kolay olda değil mi, ama belki de olmamasının da bir anlamı var, hayat akıp giderken daha karşımıza çok şey çıkacak, benim de bu işten umutsuz olduğum bir dönem oldu, oynanan bazı oyunlar ortada onlarda haklısın, ama biraz da kendimize bakmalıyız, bence senin düşüncelerin seni geriye götürmez hatta ileriye bile götürebilir, en azından kafa yoruyorsun, ben de kadın erkek ilişkilerini kolay zannederdim ama öyle değil ne yazık ki, ayrıca birlikte olacağın kişinin kafasından ne geçtiğini asla bilemezsin, bence bu işin zor olduğunu kabul edip öyle üzerine git, sen galiba biraz kolaycılığa kaçıyorsun, belki de bu şekilde engelleri aşıp sevdiğin kıza kendini daha iyi anlatabilirsin, ben de seninle benzer düünüyordum bir ara, ama sonra yaptığım hatayı anladım, yazdıklarını okuyorum, sana biraz hak veriyorum, ama sen de onlara hak ver biraz, insan karmaşıktır, hayat gibi, ama olmayacak şey değil, hadi kendine iyi bak dostum...

kızın yanında yığınla gereksiz adam görüyorum,kimse olmasa da insan gibi diyalog kurmaya çalıştığımda bin tane zorluk çıkarıyolar bend e arkama bakmadan kaçıorum ve unutmak zorunda kalıyorum.

üzerine gidecek moral kalmıyo ki. bi kere onun sana ihtiyacı olması laızm ya olmuyo ya belli etmiyo.

Gönderi tarihi:
kızın yanında yığınla gereksiz adam görüyorum,kimse olmasa da insan gibi diyalog kurmaya çalıştığımda bin tane zorluk çıkarıyolar bend e arkama bakmadan kaçıorum ve unutmak zorunda kalıyorum.

üzerine gidecek moral kalmıyo ki. bi kere onun sana ihtiyacı olması laızm ya olmuyo ya belli etmiyo.

alın size özlü söz

'' uzmanlar vazgeçilmesi gereken bir alışkanlıktan kurtulmak için o şeyin çok b.kunun çıkarılmasını tavsiye edıyorlar ''

erkeğinin posasını çıkardıgın ıcın senden kaçmışşşşş yeşilsum

Gönderi tarihi:

yani yeşilsucum senin durumunamı üzüleyim kusura bakma yoksa taunus'mı güleyim karar veremedim burda çok güldüm demek ''100 tane alternatifin olur.oooo piti piiiiitiiiii karamela sepeti,trazi lastik cimnastik der içlerinden beğendiğin birini seçersin nooluru mu var.siz peşinizde hiç kimse olmasaydı ölürdünüz heralde'' hı gülmekten karnım ağrıdı ya çok güldüm , bak hayatında her zaman kendin olmak zorundasın kendin olmasan bu ilerde sana ve yanındaki insanlara çok büyük zararlar verir...elbet senide gerçekten çok sevecek insanlar çıkacaktır bu böyle gitmez sende yeri geldiğinde ben buyum işine gelirsede diyceksindir ama böyle kendin olmsasan rol yaparsan yapmacık olursan olmaz karşındaki durumu farkettiği anda terk eder bırak onlar seni olduğu gibi kabul etsinler hırpalama kendini doğal ol, insanlar doğal olursa kazanır kaybetmez yanlış öğretmişler,,,,

senin karşına çıkan insanlar ne istediğini bilmeyen insanlar bana göre hani bir kızı bir yere davet edersin gidiyimmi ,gitmiyeyimmi tarzında ikilime arasında kalırya sanada o ikilem arasında kalan insanlar karşına çıkmış halbuki gitsede ,gitmesede ölüm yok ucunda bunun bilincinde değiller kendini bu kadar kötümser bakma ....

Gönderi tarihi:
bu sorunun cevabı çok basit.ediz hunları sıkıcı bulup, inanılmaz zorluklar çıkardığınız için , onları ezim ezim ezdiğiniz %90 oranında red ettiğiniz için

ve mehmet ali erbilleri heyecan verici ve eğlenceli bulup tepenize çıkardığınız için bunları yaşıyosunuz genel olarak.

erkeklerin seçme özgürlükleri olmadığı için içlerine hiç sinmese de bulduklarına razı olmak zorunda kalmaları da bi etken.adam zamanında razı olmuş. ama içine sinmemiş ki evlenmek istememiş.gerçek bu.

düne kadar evlenelim diye yalvaran oydu :angry: sen sakın bana cevap verme sinirlerim geriliyo bakk :angry::devil:

yani yeşilsucum senin durumunamı üzüleyim kusura bakma yoksa taunus'mı güleyim karar veremedim burda çok güldüm demek ''100 tane alternatifin olur.oooo piti piiiiitiiiii karamela sepeti,trazi lastik cimnastik der içlerinden beğendiğin birini seçersin nooluru mu var.siz peşinizde hiç kimse olmasaydı ölürdünüz heralde'' hı gülmekten karnım ağrıdı ya çok güldüm , bak hayatında her zaman kendin olmak zorundasın kendin olmasan bu ilerde sana ve yanındaki insanlara çok büyük zararlar verir...elbet senide gerçekten çok sevecek insanlar çıkacaktır bu böyle gitmez sende yeri geldiğinde ben buyum işine gelirsede diyceksindir ama böyle kendin olmsasan rol yaparsan yapmacık olursan olmaz karşındaki durumu farkettiği anda terk eder bırak onlar seni olduğu gibi kabul etsinler hırpalama kendini doğal ol, insanlar doğal olursa kazanır kaybetmez yanlış öğretmişler,,,,

senin karşına çıkan insanlar ne istediğini bilmeyen insanlar bana göre hani bir kızı bir yere davet edersin gidiyimmi ,gitmiyeyimmi tarzında ikilime arasında kalırya sanada o ikilem arasında kalan insanlar karşına çıkmış halbuki gitsede ,gitmesede ölüm yok ucunda bunun bilincinde değiller kendini bu kadar kötümser bakma ....

yok ya geti artık düşünmüyorum sayılır ;) şu taunas beni kanser verem edecek valla bıktım ya ne muhalefet bişey ya :angry:

Gönderi tarihi:
düne kadar evlenelim diye yalvaran oydu :angry: sen sakın bana cevap verme sinirlerim geriliyo bakk :angry::devil:

yok ya geti artık düşünmüyorum sayılır ;) şu taunas beni kanser verem edecek valla bıktım ya ne muhalefet bişey ya :angry:

Boş ver sen onu ona ne söylersen söyle kendi bildiğinden şaşmıyor, kendi doğrularını savunuyor dikkate almıyor , sen bir sorunun olursa seni rahatlatıcak duyman gereken sözleri söyliycek tarafsızca yorum yapıcak tek arkadaş bu konuda ( tengeriing boşig ) onunla paylaşabilirsin üzme canını tamammı ....

Gönderi tarihi:
Boş ver sen onu ona ne söylersen söyle kendi bildiğinden şaşmıyor, kendi doğrularını savunuyor dikkate almıyor , sen bir sorunun olursa seni rahatlatıcak duyman gereken sözleri söyliycek tarafsızca yorum yapıcak tek arkadaş bu konuda ( tengeriing boşig ) onunla paylaşabilirsin üzme canını tamammı ....

evet gerçekten çok anlamlı konuşan bi arkadaşım..

canımı sıkmamaya çalışıyorum..hatta şuan hiç sıkılmıyo çünkü sizlere okadar çok alıştımki kafam sizlerle dolu..akşam eve gittiğimde bile sabah olsada baksam napıyolar falan diyorum.. :wub: inşallah herşey daha iyi olucak.. inancım var :)

Gönderi tarihi:

kızların alıştığı klasik bir erkek tipi var.

daha tanışmadan yazan, tanıştıktan sonra da kene gibi yapışan ,sürekli pişmiş kelle gibi gülen ve mide bulandırıcılık derecesinde iltifat eden,tombaladan ne çıkarsa hesabı aynı anda 30 kişiye yazan bi tip ..

tam bi ..........ve hoşlandığım kızları hep onlara kaptırmışımdır.hiç onları sevmiyoruz demeyin tapıyosunuz.

..hiç o adam değilim.çoğuyla hoşlanıırm hiç tanışamam. çünkü karşı taraf bana karşı hep buz adamdır hiç bi elektirk hissetmem.benim doğal halim çok soğuk bi tip..karşı tarafı çok isteksiz görünce ben de hi,ç bişey yapmam ve hoşlandığım kızları bırak tavlamayı çoğuyla tanışamam bile.kendim olduğum için hep kaybediyorum ben.bence kadın kendi olan adamı eleme yaparken zorlanmamak için istiyor.kendimiz olmamız değil, onların istediği adam kriterlerine uymamız gerekiyor.tesadüfen hanfedindinin kriterlerine uymuyorsan istediğin kadar ediz hun ol.seni abi gibi görüyorum ,ay sevgilime anlatamadığım şeyelri sana anlatıyorum ayol der.

Gönderi tarihi:

Yeşilsu sen var ya tam ....... :);)

:lol::lol: :grin: :grin:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.