Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 19 yıl Admin Nerdesin Birader? (2000) O Brother, Where Art Thou? İnanılmaz güzellikte çekilmiş bir film bugün bir daha izledim ve diyebilirimki George Clooney'nin çevirdiği en güzel film. Film bana Homer'in Odysseyini hatırlatıyor nedenmi izleyin diyorum (unutmayın yönetmen Coen kardeşler hiç okumadıklarını söylemişler - ne kadar inandırıcı bilemiyorum). Üç tutuklu arkadaşın hapisten kaçarak saklı parayı veya hazineyi bulma çabasını anlatan film Amerikadaki 1900'lerin kesitlerini gözlerinizin önüne getiriyor. Özellikle Geroge Clooney'nin söylediği 'Man of Constant Sorrow' dinlemeye doyamayacaksınız. Ayrıca John Goodman'da cabası... Film müzikleri offf ya o kadar güzellerki dinlemekten kendimi alamıyorum. Filmdeki müziklere kısaca: Amerikan kök müzikleri diyebilirsiniz ve bunlar şu alt dizinlere ayrılıyorlar: bluegrass, gospel, blues ve country. Küçük not: Kurbağa ve insan ilişkisine ve film sonunu dikkatle izleyin derim... Kaçırmayın.... Yönetmen: Joel Coen Oyuncular: George Clooney, John Turturro, Tim Blake Nelson, Charles Durning, John Goodman, Michael Badalucco, Holly Hunter, Stephen Root, Chris Thomas King, Daniel Von Bargen, Musetta Vander Three convicts (George Clooney, John Turturro and Tim Blake Nelson) break out of jail during the 1920s with an eye toward retrieving a cache of hidden money. Along the way, they fast-talk their way out of jams, sidestep alluring riverside sirens and record a hit country song. O Brother is a rollicking romp in the tradition of Bob Hope and Bing Crosby's "road" pictures. Director: Joel Coen Cast: George Clooney, John Turturro, Tim Blake Nelson, Charles Durning, John Goodman, Michael Badalucco, Holly Hunter, Stephen Root, Chris Thomas King, Daniel Von Bargen, Musetta Vander I Am A Man of Constant Sorrow The Soggy Bottom Boys
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.